inzercia, predaj, predám, bazár

Detský top pre dievčatko

Kategória: Tričká a košieľky

Darujem dievčenský čipkovany top. Vobec nenosený. Univerzalna velkost. Rozmery na foto.
Detský top pre dievčatko
Podobné inzeráty
5x detské tričká s dlhým rukávom
predám 6ks používané detské tričká pre dievčatko z toho 2ks s dlhým rukávom, prvé v top stave tmavomodrej farby s veľmi peknou aplikáciou vtáčika zn. Dopodopo veľkosť 122cm, druhé v top stave oranžovej farby s jesenným motívom lístia zn. Little Kids veľkosť podľa štítku 128, reálne tak 122cm, lebo je širšieho strihu a 4ks tričiek pre dievčatko s krátkym rukávom, prvé azúrovo modrej farby s obrázkom dievčaťa z rozprávky Mia a já, veľkosť 116cm na ktorom sú vidieť známky nosenia, obrázok je trošku vyšednutý, na šití po bokoch aj na rukáve malinká dieročka, cena 1€, potom biele tričko s oranžovým olemovaním s nápisom zn. Alive, veľkosť 116cm, top stav, ďalšie sivej farby s obrázkom zajačice na hojdačke s nápisom Lola, zn. Loovey Tunes, veľkosť 122, top stav a posledné bielej farby s obrázkom bicykla s kvetinkami zn. Girls, veľkosť 122cm, top stav, predávam spolu aj zvlášť, tričká s dlhý rukávom kus za 2€, celkom 4€, tričká s krátkym rukávom spolu za 7€, dve biele a sivé kus za 2€, azúrovo modré za 1€.
Tričko pre dievčatko fialovej farby veľ. 110/116
Predám detský tričko od firmy Grils Wear pre dievčatko fialovej farby. Svetrík je veľmi pekný veľkosť 110/116. Pozri obrázky, ktoré zodpovedajú k aktuálnemu stavu. Budem rád ak niekomu ešte posluži. Pozrite si aj ďalšie moje ponuky. Pri kúpe viacerých kusov oblečenia, samozrejme pošlem jedným balikom. Píšte a volajte ak máte otázky, každému odpoviem.
Krasna bodkovana bluzocka pre dievcatko v modernej  farbe
Nadherna tunika/bluzka pre dievcatko 5-6r....top stav,zn.next,cena LEN 9eur
Tričkas pre dievčatko
Predamtrička pre dievčatko velkost top stav po prevode na učet ks 3,70eur
Balík letného oblečenia pre dievčatko - veľkosť 68-74 (6-9M)
Predám balík letného oblečenia pre dievčatko - Klobúky, Kraťasy, Letné šaty, Tričká, Bodička krátkym rukáv, Set - šaty, legíny, čiapka, Rifľové kraťasy na traky, capačky. Všetko vo veľkosti 62-68 68-74 (6-9M), v balíku je viac ako 20 ks oblečenia. Možnosť kúpiť celý balík alebo jednotlivo. Pre detailné foto mi môžete poslať e-mail alebo napísať na WhatsApp. Cena komplet za všetko = 25 EUR Odber - Osobne (Veľké Úľany) alebo Poštou/Packetou (Poštovné sa platí vopred)
Tričká pre dievčatko
Krásne tričká pre dievčatko, veľkosť 98(2-3 roky), 5 kusov stav nové nenosené,iba Adidas tričko párkrát vzaté, cena s poštovným.