inzercia, predaj, predám, bazár

Dezinfekcia na ruky - Bannderm dezinfekčný gél

Kategória: Zdravie a krása

Posledných 10 ks!!!
300 ml
Gélový alkoholový prípravok určený na hygienickú dezinfekciu rúk. Receptúra podľa odporúčaní WHO vyrobený na Slovensku!
Spektrum účinku: A, V, (B)
bakteriocídny, fungicídny, vírusinaktivačný (antivírusový)

Oblasť použitia: zdravotníctvo, komunálna hygiena, veterinárna medicína, potravinárstvo.

Aplikácia: Hygienická dezinfekcia rúk: na ruky sa nanesú 3 ml prípravku a rozotiera sa po dobu 30 sekúnd. Expozícia 30 sekúnd.

Doba expirácie: 24 mesiacov
Dezinfekcia na ruky - Bannderm dezinfekčný gél
Podobné inzeráty
Rôzne pánske a dámske sprchové gély/šampóny na predaj
Dobrý deň, predávam rôzne pánske a dámske sprchové gély/šampóny, podľa priebežne aktualizovaného zoznamu: - AXE Anarchy sprchový gél 250ml – 1ks – 2,5 EUR - AXE Cool Charge sprchový gél 200ml – 1ks – 3 EUR - AXE Dark temptation sprchový gél 250ml – 2ks – 2,5 EUR /ks - AXE Skin smoother sprchový gél 200ml – 1ks – 3 EUR - AXE Urban sprchový gél 200ml – 2ks – 3 EUR /ks - AXE Wild sprchový gél 250ml – 3ks – 2,5 EUR /ks - Dove Clean Comfort sprchový gél 250ml – 3ks – 2,5 EUR /ks - Dove Cool Fresh sprchový gél 250ml – 4ks – 2,5 EUR /ks - Dove Deeply Nourishing sprchový gél, 750ml – 1ks – 7 EUR - Dove Go Fresh sprchový gél 250ml – 3ks – 1,75 EUR /ks - Dove Refreshing sprchový gél 500ml – 2ks – 4 EUR /ks - Palmolive Active Fresh sprchový gél 250ml – 1ks – 2 EUR - Radox Dragon Eye 2 v 1 sprchový gél + šampón 250ml – 1ks – 2 EUR Len osobný odber v Bratislave, na dobierku neposielam! V prípade množstevného odberu a rýchleho jednania je možná dohoda na zľave.
2 Eur  Rúška a 3 druhy dezinfekcie AVON 64 % alk.
1. Ochranné rúška - obojstranné bavlnené dvojvrstvové, od Avon-u. Uni veľkosť s jemnými gumičkami ako na jednorazových rúškach, aj veľkosť je taká. Pre opakované používanie, po opätovnom vypratí a ožehlení. Obojstranné - precízne vypracované šitie - obe strany sú akoby lícne/predné - navlas rovnako ušité z obidvoch strán, čisté línie, rovnomerné švíky. Balené osobitne každý kus v samostatnom zatavenom plastovom obale. 2 Eur/ks. Mám viac kusov. Na výber v 2 farebných prevedeniach: - jednofarebné bez potlače, farba svetlomodrej oblohy, jemná, svetlejsia ako na prvej fotke, elegantná (z oboch strán rovnako jednofarebné) - biele s jemnou potlačou, veľmi univerzálne a svojou rafinovanou potlačou sa hodí k úplne všetkému oblečeniu rôznych farieb (z oboch strán rovnako potlačené) Farby nie sú také výrazné ako na prvých dvoch reklamných fotkách. 2. Dezinfekčný antibakteriálny SPREJ na ruky so 64% alkoholu, od Avon-u. Antibakteriálny SPREJ na alkoholovej báze bez použitia vody a mydla. Rýchlo sa vstrebáva a nevysušenie pokožku. 100 ml. 2 Eur/ks. Mám viac kusov. Veľkosť vhodná so sebou, v aute, v kabelke, na pracovný stôl a pod. Tento sprej má veľmi kvalitný aplikátor - takzvaný "rozprašovač", ktorý stlačením úplne 100 %-tne rovnomerne nanesie primerané množstvo dezinfekcie na celú plochu ruky aj na prsty naraz (nie ako iné z ktorých Vám po stlačení striekne naraz tekutinu do stredu dlane, že sa rozteká resp. hneď steká z dlane...) Tento sprej krásne rovnomerne jemne "rozpráši" dostatočné množstvo dezinfekcie na jedno stlačenie na plochu v priemere cca 20 cm. 3. Dezinfekčný antibakteriálny GÉL na ruky so 64% alkoholu. Avon. Antibakteriálny gél na alkoholovej báze bez použitia vody a mydla. Rýchlo sa vstrebáva, nevysušenie pokožku. 100 ml. 2 Eur/kus. Mám viac kusov. Veľkosť vhodná so sebou, v aute, v kabelke, na pracovný stôl... 4. Dezinfekčný antibakteriálny GÉL na ruky so 64% alkoholu s dávkovačom/pumpičkou. Avon. Antibakteriálny gél na alkoholovej báze bez použitia vody a mydla. Rýchlo sa vstrebáva, nevysušenie pokožku. 250 ml. 3 Eur/kus. Mám viac kusov. Možný osobný odber Košice. Posielam aj poštou, avšak uvedená cena nezahŕňa poštovné náklady. Pri rúškach keďže sú ľahke je poštovné už od 0,75 Eur za obyčajnú zásielku zasielanú ako list bez podacieho čísla, alebo s podacím číslom doporučene už od 1,65 Eur - poštovné môže narásť len v závislosti od väčšieho množstva naraz zasielaných rúšok a ich celkovej váhy.
Čistiaci gél na tvár mydlové orechy DULCIA natural
Predám nový čistiaci gél od slovenskej prírodnej značky Dulcia. V prípade záujmu je možné vybrať si aj iné z ich produktov za výhodné ceny, stačí sa spýtať :) Čistiaci gél s mydlovými orechmi je ľahký a ošetrujúci gél. Čistí pokožku efektívnym ale šetrným spôsobom a súčasne jej poskytuje intenzívnu starostlivosť a hydratáciu. Čistí pokožku do hĺbky od nečistôt, make upu a mazu, bez toho aby ju vysušoval, má antimikrobiálne a protizápalové účinky. Čistiaci gél uvoľňuje póry, pokožku zvláčni, upokojí a zjemňuje zápaly a podráždenia. Gél má vďaka esenciám dezinfekčné a antiseptické účinky a jemnú citrusovo kvetinovú vôňu čistoty. Čistiaci gél obsahuje upokojujúce ingrediencie, aby nedochádzalo pri čistení pleti k nedostatku hydratácie a ku strate kožných lipidov (prirodzená ochranná vrstva pokožky). Gél je bohatý na reparačné a ochranné vlastnosti, udržiava epidermálnu bariéru kože a okrem toho obsahuje vysoké množstvo antioxidantov a vitamínu E. Vďaka vyváženej zmesy čistiacich látok, čistiacich olejov, ovsených proteínov a vitamínu E zanechá gél Vašu pokožku hydratovanú, vláčnu a sviežu. Nezanecháva pocit mastnosti a ani tzv, "scrkvnutosti" kože. Čistiaci gél na tvár s mydlovými orechmi neobsahuje mydlo, neobsahuje tenzidy ani žiadne peniace látky a preto gél výrazne nepení. Pri kontakte s vodou však gél vytvorí jemnú mliečnu penu. Dôkladne vyčistí všetky typy pleti a preto je vhodný pre každý typ pokožky, vhodný aj pre deti.
Sada na gel lakovu manikuru
Sada na gel lakovu manikuru - 23.11. - 09:24 1x NANI UV/LED lampa 24/48 W - White 1x NANI gél lak 5 ml - Vitamin Base - slúži ako podkladová vrstva 1x NANI gél lak 5 ml - Quick Finish - slúži ako záverečná vrstva (je bez výpotku) 1x NANI gél lak 5 ml - Complete care 7in1 Hard Base 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - mignight gloss 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - snow white 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - wine red 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - old pink 1 x farebný NANI gél lak One Step 5 ml - pastel blue 1x farebný NANI gél lak Profesional 6 ml - Hazel Marzipan 1x NANI primer Bonder 11 ml - odmasťuje necht a tým zabezpečuje lepšiu priľnavosť gél laku 4x pilník – rôzne hrubosti 1x brúsny blok pomarančové drievka - na zatláčanie nechtovej kožičky, ako pomôcka pri zdobení, naberaní kamienkov a pod. Návod na použitie Vsetky
Dezinfekcny gel 5l Bannderm
Predám neotvorený nepoužitý kvalitný dezinfekčný gél na ruky. -Gélový alkoholový prípravok na hygienickú dezinfekciu rúk. -Bez použitia vody a mydla -Ničí 99,9% baktérií a vírusov -gélový alkoholový prípravok na dezinfekciu rúk bez použita mydla a vody -gél používajte neriedený, vtrite na pokožku rúk a neoplachujte -Spektrum účinku: A, V, (B) baktericídny, fungicídny, vírusinaktivačný. Povodna cena v eshope cca 85€ moja cena len 10€ Osobný odber: Bardejov, Prešov
Sada na gel lakovu manikuru
1x NANI UV/LED lampa 24/48 W - White 1x NANI gél lak 5 ml - Vitamin Base - slúži ako podkladová vrstva 1x NANI gél lak 5 ml - Quick Finish - slúži ako záverečná vrstva (je bez výpotku) 1x NANI gél lak 5 ml - Complete care 7in1 Hard Base 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - mignight gloss 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - snow white 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - wine red 1x farebný NANI gél lak Amazing Line 5 ml - old pink 1 x farebný NANI gél lak One Step 5 ml - pastel blue 1x farebný NANI gél lak Profesional 6 ml - Hazel Marzipan 1x NANI primer Bonder 11 ml - odmasťuje necht a tým zabezpečuje lepšiu priľnavosť gél laku 4x pilník – rôzne hrubosti 1x brúsny blok pomarančové drievka - na zatláčanie nechtovej kožičky, ako pomôcka pri zdobení, naberaní kamienkov a pod. Návod na použitie Vsetky produkty su len raz odskusane.