inzercia, predaj, predám, bazár

Diely Praga v3s

Kategória: Náhradné diely

Predám čo je na foto. Vetrieska, Praga, v3s
Cena za všetko 150eur.
Ceny jednotlivých dielov na telefóne.
Diely Praga v3s
Podobné inzeráty
PRAGA V3S - náhradné diely na predaj
Náhradné diely na Praga V3S. Mám na predaj uloženkové diely a nové náhradné diely na pragu V3S. - Nápravy - Prevodovky - Vstrekovacie čerpadlá - Spojkové lamely nové - Kosti - Kardany - Svetlá/smerovky - Diely do náprav/prevodovky/motora - Disky kolies - Brzdové obloženia - Listové perá (predné/zadné) - Dynamá, štartéry, skrinky riadenia - Tesnenia, krúžky, spínače - Nádrž, vzduchojem a ďalšie diely. Ak niečo na V3S potrebujete volajte mi na tel.
V3S diely na predaj
Náhradné diely na Praga V3S. Mám na predaj uloženkové diely a nové náhradné diely na pragu V3S. - Nápravy - Prevodovky - Vstrekovacie čerpadlá - Spojkové lamely nové - Kosti - Kardany - nové - Svetlá/smerovky - nové - Diely do náprav/prevodovky/motora - Disky kolies - Brzdové obloženia - nové - Listové perá (predné/zadné) - Dynamá, štartéry, skrinky riadenia - nové - Tesnenia, krúžky, spínače - nové - Nádrž, vzduchojem a ďalšie diely. Ak niečo na V3S potrebujete volajte mi na tel.
Rôzne diely na V3S
Dobrý deň predám rôzne diely na V3S , mám 1 celú V3S na diely , a ďalšie diely mám aj v dielny takže ich mám dostatok , mám aj Dinamo štartéry a podobne .. zavolajte mi alebo napíšte na mail alebo WhatsApp a ja vám napíšem či vami požadovaný diel mám . Menšie diely viem aj poslať poštov . V CELKU NEPREDAVAM V3S LEN DIELY !! Mám aj čerpadlo funkčné ale vhodné na Repas pri záujme pošlem foto . KABÍNA A BLATNÍKY už niesu !
Vetrieska PRAGA V3S T912
Ak sa nedovoláte, píšte : julia.dicerova@, prípadne sms na telef. číslo: , ďakujem. Predám náhradné diely Praga vetrieska V3S, 7412cm3, 72kw, kód motora: T 912, 4 rýchlostný manual, rok výroby 5/2002, počet miest na sedenie 3. Motor, prevodovka súčasti motora ako alternátor, štartér, spojka.. a ďalšie. Ďalej karosárske diely ako : Karoséria, blatníky, dvere, kapota, nárazníky, nadstavba je pojazdná dielňa, svetlá, zrkadlá, zámky, motor, podbehy, kolesá, držiaky, motorčeky, alternátor, interiér, sedačky, tapacíre, prístrojovka, palubovka, budíky, spojka, a ostatné diely. Náhradné diely posielame aj kurierom. Viac informácií na tel. čísle , najlepšie od po-pia v čase od 7:30-16:30, ďakujem alebo :
Náprava Praga V3S
Predám náprava Praga V3S, predná zúžená na rozchod zadnej so šípovými kolesami , možnosť aj agregát Avia A30 a prevodovka z V3S.
Trysky praga V3S
Predám vstrekovacie trysky na prada V3S dop140s530-79 mám 11 kusov s toho jeden kus odbalený a ostatne zabalené cena 30€ za všetko možnosť poslať poštou foto ilustračné viac info emailom alebo na tatra V3S s5 praga