inzercia, predaj, predám, bazár

Diétny nápoj

Kategória: Zdravie a krása

Predám Diétny nápoj Slim Queen by Plačková.
Čokoláda, chýbajú 2nápoje, dokopy je ich 22ks. Záruka 08/2023
Čučoriedka a malina, chýba jeden nápoj, dokopy 11ks. Záruka 03/2024

Neposielam na dobierku.
Cena plus poštovné.
Upredňostňujem odoslanie cez Packeta.
V prípade záujmu pošlem viac fotiek do správy ????
Diétny nápoj
Podobné inzeráty
QUEEN slim Diétny  nápoj s príchuťou Čokolády
Mám na predaj 8 porcii di*tneh* nápoja QUEEN slim s príchuťou čokolády vo výhodnej sume 12e už aj s postovnym a balnym. VNKD Veľmi nízkokalorická diéta iba 116 kcal / porcia Bez gluténu SLIM Queen je VNKD a teda veľmi nízk*kalor*cka di*ta, ktorá obsahuje chutné jedlo pre vašu jednoduchšiu reguláci* hm*tnost* a takisto pomocník pre udržanie krásneho tvaru tela. Skvelá alternatíva pre tých, ktorí nemajú nikdy čas na poriadne jedlo cez deň alebo raňajky.Výmenou SLIM Queen za raňajky, večeru, alebo desiatu sa dá byť fit rýchlo, efektívne a s rozumom. SLIM Queen Di*tny nápoj je chutný proteínový nápoj vhodný pre všetky aktívne ženy či ženy, ktoré chcú byť fit. Drink bez pridaného cukru, ktorý obsahuje len 116 kalórií na jednu porciu. Fantastická príchuť Čučoriedka/malina je osviežujúca a pomáha zahnať chuť na sladké. Čo je dôležité v každej porcii nájdete potrebný podiel bielkovín, vitamínov, minerálov, ktoré vaše telo počas dňa potrebuje. Kuk moje ostatne inzeráty. Mám aj iné prichute.
NuSkin nápoj JVi od Pharmanex, zľava 40%
JVi je nápoj ktorý vám prináša chutnú zmes 12 druhov ovocia a zeleniny. V nápoji JVi sa kombinuje to najlepšie ovocie a zelenina Európy s jedinečnými druhmi ovocia, ako sú kustovnica čínska, rakytník rešetliakový a ovocie acerola, a jeho zaradenie do stravy vám prinesie mnoho výhod. Tento nápoj je dobrým zdrojom vitamínu C. Pomáha optimalizovať ochranu pred oxidáciou, správne fungovanie imunitného systému a udržiavať správnu tvorbu kolagénu pre správnu funkciu pokožky. Tento nápoj oranžovej farby obsahuje karotenoidy a je bohatý na vitamín C, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k správnej tvorbe kolagénu a zdravej funkcii pokožky. V cene su 2 fľaše po 750 ml. Nové, zabalené. Najlepšia cena zaručená, bežná cena 98 eur.
NuSkin napoj JVi od Pharmanex, zlava 40%
JVi je nápoj, ktorý vám prináša chutnú zmes 12 typov ovocia a zeleniny. Tento nápoj oranžovej farby obsahuje karotenoidy a je bohatý na vitamín C, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k správnej tvorbe kolagénu a zdravej funkcii pokožky. V cene su 2 flase po 750 ml. Nove, zabalene. Najlepsia cena zarucena, bezna cena 106,80. Usetrite 40%
NuSkin napoj JVi od Pharmanex, zlava 40%
JVi je nápoj, ktorý vám prináša chutnú zmes 12 typov ovocia a zeleniny. Tento nápoj oranžovej farby obsahuje karotenoidy a je bohatý na vitamín C, ktorý prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k správnej tvorbe kolagénu a zdravej funkcii pokožky. V cene su 2 flase po 750 ml. Nove, zabalene. Najlepsia cena zarucena, bezna cena 112 eur Usetrite 40%
❤️BEAUTY FOCUS COLLAGEN❤️Antiageingový nápoj
Nuskin spoločnosť má nie len jedinečné patentované technológie ako Lumispa, Boost, Galvanic Face, Galvanic Spa, ale aj nový KOLAGÉN. — Unikátny — Jedinečný. Vedci na ňom pracovali 7 rokov. A je to zároveň aj Antiageingový nápoj s obsahom LUTEÍNU A CERAMIDOV naviac. Klinické štúdie a reálne výsledky. Extra sú pri používaní Lumispa a Boost. Vysoká vstrebateľnosť. Pomarančová chuť. Beauty Focus Collagen+ bežná cena je 91,68 eur. Cena je za balenie- 30 sáčkov. Samozrejme nové a neotvorené balenie. Zlepšuje pevnosť a pružnosť pleti, dodáva jej energiu a jas, doslova žiarivost. Redukujú sa vrásky okolo očí. Pevnosť nechtov, vlasov. Viac info a vysledky kontakt mailom.
ROCHESTER GINGER - NEALKO ZÁZVOROVÝ NÁPOJ
Predám ROCHESTER GINGER - NEALKO ZÁZVOROVÝ NÁPOJ (zelená etiketa klasik), objem: 0,725 L, cena: 5€ + doprava.