inzercia, predaj, predám, bazár

Dievčenská posteľ minnie

Kategória: Nábytok pre deti

Predám dievčenskú posteľ s podtlačou minnie. K posteli je zásuvka,2x krátke zábrany, matrac, nočný stolík. Posteľ bola málo využívaná. Pri rýchlom jednaní možná zľava. V rámci okresu Šaľa, Galanta možný dovoz.
Dievčenská posteľ minnie
Podobné inzeráty
Becks komoda Minnie
Predám nádhernú značkovú komodu Minnie v top stave (všetky podrobné informácie na linke Je poskladaná, bez funkčných vád a bez akýchkoľvek škrabancov alebo šmúh. Dôvod predaja je výmena nábytku. Uprednostňujem osobný odber v NZ. Pre seriózneho záujemcu možnosť uprednostnenia pri následnom (cca. o 3 mesiace) predaji Becks skrine Minnie ( ) plus Beck knižnice XXL Minnie - obe v top stave bez akýchkoľvek poškodení, šmúh alebo škrabancov. Rovnako aj pri následnom predaji posteľe Becks bez bočnice + úložný priestor Minnie vzhliadnuteľná na (tá je so skrabancami, ale inak v top stave).
Becks komoda Minnie
Predám nádhernú značkovú komodu Minnie v top stave (všetky podrobné informácie na linke Je poskladaná (pri serióznom záujme ju môžem rozobrať), bez funkčných vád a bez akýchkoľvek škrabancov alebo šmúh. Dôvod predaja je výmena nábytku. Uprednostňujem osobný odber v NZ. Pre seriózneho záujemcu možnosť uprednostnenia pri následnom (cca. o 3 mesiace) predaji Becks skrine Minnie ( ) plus Beck knižnice XXL Minnie - obe v top stave bez akýchkoľvek poškodení, šmúh alebo škrabancov. Rovnako aj pri následnom predaji posteľe Becks bez bočnice + úložný priestor Minnie vzhliadnuteľná na (tá je so skrabancami, ale inak v top stave).
Predám detskú posteľ Minnie 160x80cm
Predám detskú posteľ Minnie s úložným priestorom 160x80cm vrátane matraca, používanú dva mesiace. Osobný odber v Budmericiach.
Predám detskú posteľ s matracom 180x80 cm
Detská posteľ 180x80 cm Predám kvalitnú detskú posteľ Paul rozmer 180 x 80cm masív vo farbe prírodného borovicového dreva + matrac. Posteľ má pevný drevený rošt, výrobca udáva nosnosť 100 kg, je bezpečná a stabilná. Posteľ má zábrany z troch strán. Posteľ je univerzálna, pri montáži zábran si viete určiť, či bude posteľ pravá alebo ľavá. Posteľ je v bezchybnom stave. Cena novej postele od výrobcu je 130 eur bez matraca. Posteľ predávame spolu s kvalitným penovým matracom. Naša cena spolu za posteľ a matrac je 170 eur. Iba osobný odber Košice.
Predám detskú posteľ s matracom 180x80 cm
Detská posteľ 180x80 cm Predám kvalitnú detskú posteľ Paul rozmer 180 x 80cm masív vo farbe prírodného borovicového dreva + matrac. Posteľ má pevný drevený rošt, výrobca udáva nosnosť 100 kg, je bezpečná a stabilná. Posteľ má zábrany z troch strán. Posteľ je univerzálna, pri montáži zábran si viete určiť, či bude posteľ pravá alebo ľavá. Posteľ je v bezchybnom stave. Cena novej postele od výrobcu je 130 eur bez matraca. Posteľ predávame spolu s kvalitným penovým matracom. Naša cena spolu za posteľ a matrac je 150 eur. Iba osobný odber Košice.
Nábytok Disney Minnie, cars Mcqueen
Predám nábytok Minnie a Minnie, cars Mcqueen rozťahovacie kresielka.Stôl+stoličky Minnie na vrchu stolíka pod malou nálepkou sa deťom podarilo trochu odlúpiť z vrchného polepu,na funkčnosti stolíka to nič nemení. Jedna zo stoličiek je zo spodu prasknutá, nie je to vidno zvrchu na funkčnosti to nič nemení, zohľadnené v cene setu. Pôvodná suma setu 75€ teraz za 60 aj s chybami.Viď foto. Rozťahovacie kresielka pôvodná suma 65€/ks,teraz za 40€/ks. Slúžia už len ako dekorácia, málo používane,skôr nepoužívané. Cena všetkého spolu 140€.Len vážny záujem. Poštou neposielam, na adresu nedoručujem. Osobný odber, do Nr viem doviesť pri vážnom záujme.