inzercia, predaj, predám, bazár

Dievčenské kimono VENUM

Kategória: Ostatné

Predám značkové dievčenské kimono - VENUM v dobrom stave. Na BJJ šport. Veľkosť C1, na výšku 123-136 cm. Pôvodná cena 106€.
Dievčenské kimono VENUM
Podobné inzeráty
Galaxy kimono značky Monki
Galaxy kimono značky Monki - [20.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Galaxy kimono značky Monki - 1 Galaxy kimono značky Monki - 2 Galaxy kimono značky Monki - 3 V prípade záujmu mi prosím píšte na tento mail - ruziska9@ (telefónne číslo je vymyslené pre zachovanie súkromia). - kimono, ktoré môže slúžiť aj ako halenka - rukávy sú skrátené pomocou mašiny na šitie, taktiež aj celková dĺžka je skrátená - cena: 7€ - veľkosť: M/L (pozri štítok) - žiadne známky nosenia
Hanfu tradičné čínske oblečenie- podobné ako kimono
Predám toto hanfu - tradičné čínske oblečenie- podobné ako kimono. Veľkosť na 175-180 cm výšku. Cena 10€ vrátane poštovného pri platbe vopred na účet alebo osobne KE-Terasa. Čína ázia kimono hanfu
Predám japonské ženské kimono a k nemu tradičné dreváky
Predám úplne nové japonské ženské kimono letné spolu s tradičnými japonskými drevákmi, opaskom, zakúpené v Japonsku
Retro vietnamské kimono
Predám nové, nenosené retro vyšívané kimono z Vietnamu, šírka na foto, dĺžka je 124 cm. Má žlté fliaciky, keďže stalo v skrini dlhé roky. Neviem či sa to dá vyprať, preto nepíšem cenu. Cenu necham na záujemcovi, navrhnite si symbolickú cenu, akú chcete. Verím, že ešte niekoho poteši. Píšte na mail inzeraty16@ lebo mobil je vymyslený ďakujem.
Kimono na judo
Dobrý deň mám na predaj kimono na judo je v dobrom stave dobra kvalita veľkosť je 130- 140 cm na 9az 10 rokov
Kimono Adidas č.130
Predám kimono Adidas veľkosti 130. Malá chybička krásy, na 2 CM troška poškodené šitie - viď posledný obrázok. Nijako nebráni noseniu. Inak stav výborný.