inzercia, predaj, predám, bazár

Dievčenský batoh+tenisky

Kategória: Športové potreby

Ponúkam na predaj dievčenské tenisky +batoh dúhová farba. Batoh na zips s malou kapsičkou, vrecko. Tenisky veľ. 35 vnútorná dĺžka 22cm.Na šnurovanie. Predávam len ako sadu. Cena bez poštovného.
Dievčenský batoh+tenisky
Podobné inzeráty
Batoh ROBLOX s USB nabíjaním
Predám zachovalý batoh ROBLOX s USB ká priedušný,odolný voči opotrebeniu.Možnosť dobiť telefón pomocou USB kábla,ktorý je súčasťou batohu.Treba prikúpiť len Power banku.Batoh má reflexné prvky-svieti dolné biele logo.Vhodný na bežné nosenie /fitko,príroda/ alebo aj do školy.Syn ho nosil minulý rok do školy/č./, ale veľmi málo,keďže boli viacej doma ako v škole.Vo vnútri batohu sú rôzne prepážky oddelené buď zipsom alebo sieťovinou.Batoh je komplet vyčistený.Cena je 20€+poštovné. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Benzi dievčenský batoh
Praktický dievčenský batoh na výlety alebo behanie. Priestranný, spevnená látka, vydrží aj dážď. Veľkosť: 28x26x11 cm, vpredu vrecko na zips. Minimálne nosený, bez fľakov a poškodení, ako nový. Po zaplatení ceny a poštovného na účet posielam aj poštou.
Batoh- plameniaky
Predam malo noseny batoh vo velmi dobrom stave- je dost pevny material. Batoh je vhodný do mesta alebo na výlety. Lahko vyztužená zadná časť batohu- odolný vode a špíne, lahko sa čistí.
Detský batoh Deuter
Predám detský batoh Deuter Waldfuchs. Batoh používaný, na bočnej sieťke zatrhnuté očko, rozstrapkaný koniec jedného popruhu. Menovka je na miestach odpáraná. Viď foto. Ideálny osobný odber, prípadne packeta po platbe vopred.
Plavecký batoh 27 L
Predam plavecky batoh Nabaiji kupeny pred pol rokom v Decathlone, malo pouzivany, viac info tu:
NOVY Ferrari batoh
*NOVY* Ferrari batoh - kvalitny a stylovy batoh s logom „Scuderia Ferrari“ a talianskou vlajkou. Pohodlne nosenie vdaka vystuzenemu chrbatu s nastavitelnymi popruhmi. Pozrite si moje ostatne veci na predaj, mozno Vas nieco zaujme. Moznosti zakupenia tovaru: - osobny odber v Bratislave - uhrada vopred + postovne - nakup cez Vinted