inzercia, predaj, predám, bazár

Difi Terra East nepremok

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Nosené nepremokavé nohavice Difi Rallye Edit Terra East s membránou. Dýcha a zároveň nepremokne. Veľkosť 3XL.
Difi Terra East nepremok
Podobné inzeráty
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice Predám uvedené moto oblečenie, bunda + nohavice. Komplet DIFI sierra nevada, kúpene v Styx pred 5 rokmi. Jazdené 3 sezóny, 2 roky už len v skrini uložené po predaji moto. Prikúpené bedrové chrániče a korytnačka na chrbát. Veľkosť je L. Možnosť nastavenia popruhmi. Moja postava 182cm a 85kg. Komplet obsahuje aj zateplenú a nepremokavú vložku, jedinečný systém vetrania. Za mňa skvelé oblečenie do každého počasia, či už 35st slnečno alebo do 5st dažďa. Viac info na linkoch: V podstate bezchybný stav len mierne známky opotrebenia z bežného používania. Možnosť aj vyskúšať v BA, jedine osobný odber. Kontakt mailom, tč je vymyslené.
Predám NOVÝ nepremok Difi, pláštenka s membranou
Predám nepremok značky Difi pláštenka do dažďa a chladného veterného počasia s funkčnou membránou... Úplne nový ani raz sa to nepoužilo.... Veľkosti bunda S a nohavice L. Priateľka to kupovala na oblečenie veľkosti 38..Ja osobne taky nepremok už roky používam a je to porovnateľné s goratex vecami.... Človek nezmokne a zároveň sa nedusi vo vlastnej šťave. ????
Predám NOVÝ nepremok Difi, pláštenka s membranou
Predám nepremok značky Difi pláštenka do dažďa a chladného veterného počasia s funkčnou membránou... Úplne nový ani raz sa to nepoužilo.... Veľkosti bunda S a nohavice L. Priateľka to kupovala na oblečenie veľkosti 38..Ja osobne taky nepremok už roky používam a je to porovnateľné s goratex vecami.... Človek nezmokne a zároveň sa nedusi a ľahko sa to oblieka. ????viem ukázať na trase BB-NZ
Predam nepremok Difi
Predám nepremok značky Difi pláštenka do dažďa a chladného veterného počasia s funkčnou membránou... Úplne nový ani raz sa to nepoužilo.... Veľkosti bunda S a nohavice L. Priateľka to kupovala na oblečenie veľkosti 38..Ja osobne taky nepremok už roky používam a je to porovnateľné s goratex vecami.... Človek nezmokne a zároveň sa nedusi a ľahko sa to oblieka. ????viem ukázať na trase BB-NZ.. BB-KE... BB-ORAVA-KYSUCE-ZA
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice
Predám uvedené moto oblečenie, bunda + nohavice. Komplet DIFI sierra nevada, kúpene v Styx pred 5 rokmi. Jazdené 3 sezóny, 2 roky už len v skrini uložené po predaji moto. Prikúpené bedrové chrániče a korytnačka na chrbát. Veľkosť je L. Možnosť nastavenia popruhmi. Moja postava 182cm a 85kg. Komplet obsahuje aj zateplenú a nepremokavú vložku, jedinečný systém vetrania. Za mňa skvelé oblečenie do každého počasia, či už 35st slnečno alebo do 5st dažďa. Viac info na linkoch: V podstate bezchybný stav len mierne známky opotrebenia z bežného používania. Možnosť aj vyskúšať v BA, jedine osobný odber. Kontakt mailom, tč je vymyslené.
DIFI nepremokavá bunda a nohavice
Predám DIFI nepremok (bunda a nohavice) veľkosť XXL. Membránová bunda aj nohavice sú vode aj vetru odolné a zároveň priedušné, vybavené sieťovou podšívkou. Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť v nepriaznivom počasí. Používané, nepoškodené. Cena za komplet 100 €. Mám aj druhý komplet veľkosť L.