inzercia, predaj, predám, bazár

Digitálny saunový regulátor 3 - 9kW

Kategória: Ostatné

Prodám tento nevyužitý regulátor pro ovládání saunových topidel o výkonu 3-9 kW. Na 380-415 V, regulace teploty od 40 do 105 ⁰C, jednoduché ovládání pomocí panelu. Sonda s kabelem o délce 3 metry, ochrana proti přehřátí a automatické vypnutí regulátoru při dosažení požadované teploty.
Osobní předání v Ostravě nebo mohu zaslat přes Zásilkovnu na dobírku kamkoli v ČR i na Slovensku. V případě zájmu preferuji výhradně e-mailovou komunikaci, případně SMS, děkuji.
Digitálny saunový regulátor 3 - 9kW
Podobné inzeráty
Saunový digitálny ovládač FlowerW 3-9kw
Na predaj nový saunový digitálny ovládač FlowerW 3-9kw. O tejto položke 【Vynikajúce ovládanie sauny】- Pracovné napätie: 380 - 415V; Prúd: 4,5-13,7A; Podpora svetelného výkonu: max. 60W, tento produkt využíva high-tech drevotrieskové dosky a vynikajúce elektronické zariadenia a dokáže presne regulovať teplotné rozsahy saunovej kabíny od 40 °C do 105 °C. 【Podrobné funkcie】: má tlačidlá a obrazovky na ovládacom paneli. Má tiež 3m teplotný senzor. Stlačením tlačidla môžete nastaviť pracovný čas, zvoliť pracovné režimy, zapnúť a vypnúť osvetlenie miestnosti a ovládať teplotu. Môže jasne zobraziť zostávajúci čas a izbovú teplotu, aby vám to pripomenul. 【Dva pracovné režimy】: energeticky úsporný dizajn, dva pracovné režimy na výber. Režim A: 8 + 4 prevádzková doba (max. Pracovný čas: 4 hodiny), max. Žiadny pracovný čas: 8 hodín; Režim B: ohrievač začne pracovať ihneď po nastavení, max. 【3-9 kW kúrenie a inštalácia】: kompatibilný s 3-9 kW saunovými pecami, bezpečné a ľahko pripojiteľné káble. Poznámka: Tento výrobok by mal byť z bezpečnostných dôvodov namontovaný mimo saunovej kabíny na stene. Ochrana proti prehriatiu: keď teplota dosiahne 150 °C, automaticky sa vypne, aby sa zabránilo obareniu. 【Viaceré scenáre použitia】: ideálne pre súkromné a komerčné použitie, ako je sauna, kúpeľné centrum, rezort atď.
Digitálny saunový regulátor 3 - 9kW
Jedná se o regulátor pro ovládání saunových topidel o výkonu 3-9 kW. Na 380-415 V, regulace teploty od 40 do 105 ⁰C, jednoduché ovládání pomocí panelu. Sonda s kabelem o délce 3 metry, ochrana proti přehřátí a automatické vypnutí regulátoru při dosažení požadované teploty. Inzeruji a zasílám nové nerozbalené balení. Osobní předání v Ostravě nebo mohu zaslat přes Zásilkovnu na dobírku kamkoli v ČR i na Slovensku. V případě zájmu preferuji výhradně e-mailovou komunikaci, případně SMS, děkuji.
Predám saunovy dom
Predám saunový dom v bezchybnom stave ako nový. Saunový dom obsahuje nasledovné veci- - infra sauna - fínská sauna - sprcha - wc - bojler na teplú vodu - klimatizácia Daikin - podlahové kúrenie - infra kúrenie - tv - malá kuchyňa - chladnička - skrine - atď Poprosím aby ma kontaktovali iba vážný záujemcovia. Na emaily a sms nereagujem len volať. Nová cena bola 33990 a moja cena je 24000.
Predám saunový regulátor
Predám starší saunový regulátor zn. Harvia, funkčný aj so snímačom teploty.
Predám EASUN MPPT regulátor 60A, 2.8KW - NOVÝ
Predám regulátor nabíjania značky EASUN, pre fotovoltaické panely. Pre tých, ktorí si zakúpia regulátor, poskytujem odbornú konzultáciu k zapojeniu ZDARMA. Parametre: Maximálny nabíjací prúd: 60 A Maximálne napätie panelov (Voc): 180V Automatické rozpoznanie napätia batérie: 12V / 24V / 36V / 48V Inteligentná technológia nabíjania MPPT. Ochrania proti prebitiu batérie. Tri štádiá nabíjania batérie. Nová verzia s upgradovaným chladením. Maximálny výkon fotovoltaických panelov Pri 12V batérii - 720W Pri 24V batérii - 1440W Pri 36V batérii - 2160W Pri 48V batérii - 2880W Regulátor je nový, nepoužitý. /solárny regulátor, fotovoltaický regulátor, easun, powmr, solárna nabíjačka/
Regulator solarneho nabijania
Regulator solarneho nabijania Predám nový, plne funkčný solarny regulátor nabijania 12V-24V PWM 2xUSB. 30A 12€ Solárny regulátor je vhodný pre pre domácich kutilov,chaty, karavany a podobne. Regulátor si automaticky zisti aká bateria je pripojena,12V alebo 24V. Ochrana proti prepätiu. - Displej zobrazí napätie a stav batérie - Pri nízkom napätí odpojí výstup záťaže. - 2 x USB na dobitie mobilu Specification: Work voltage: 12V/24V AUTO Voltage of stop power supply: 10.8V or 21.6V Voltage of resume power supply: 12.6V or 25.2V Voltage of stop charging: 14.4V or 28.8V Working temperature: -20℃~+60℃. Fotovoltaika, fotovoltaicke panely,panel, solárne panely, regulátor. odsobny odber alebo poslem cez: Pri platbe vopred na účet Pošta + 2,5€ + 2,5€ Dobierka +4€