inzercia, predaj, predám, bazár

Digitech RP7 lampovy gitarový efekt

Kategória: Zvuková technika

Predám tento lampovy gitarový efekt plne funkčný malo hrany iba doma cena pevná
Digitech RP7 lampovy gitarový efekt
Podobné inzeráty
Digitech Rp7 Valve
Predam tento DigiTech RP7 Valve 1999 Classic Multi Effects Pedal všetko funkčne
Digitech Drop
Predám gitarový efekt Digitech Drop na podlaďovanie gitary...kto pozná alebo chce ho, vie čo to za krabičku je. Mám ju v pôvodnom balení s krabičkou a aj adaptérom v 97% stave. Myslel som že ju budem používať no neuplatnila sa v boarde. Tu je popis z internetu: Gitarový podlahový efekt typu polyphonic drop tune, vďaka ktorému získate pohodlne a jednoducho potrebné ladenie bez nutnosti výmeny nástroja. Je vhodný pre elektrickú gitaru, alebo basgitaru. Pomocou potenciometru nastavíte spôsob podladenia v rozptyle od jedného poltónu až po celú oktávu. Efekt je okrem toho vybavený prepínačom On/Off. Ten zabezpečuje, či bude dĺžka podladenia len dočasná po dobu stlačenia nožného spínača, alebo stála ako pri bežnom efekte. Disponuje jedným 1/4" In, respektíve jedným 1/4" Out konektorom a nožným spínačom. Efekt je samozrejme true bypass a je vyrobený z odolného kovu. Napája sa pomocou adaptéru PS0913DC-01, ktorý je súčasťou balebia. Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Gitarový multi-effekt Digitech RP 250
Predám gitarový multi-efekt Digitech RP 250. Kvalitný multi-efekt procesor pre gitaristov už aj s preddefinovanými zvukmi, známych gitaristov, ktoré si môžete zmeniť podľa priania.
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [12.1. 2023] Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [3.1. 2023] Predam gitarovy multiefekt Korg AX1G starsi model ale velmi kvalitny /Pozri YOU TUBE / cena 49 Eur
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [12.1. 2023] Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [3.1. 2023] Predam gitarovy multiefekt Korg AX1G starsi model ale velmi kvalitny /Pozri YOU TUBE / cena 50 Eur
Looper - Digitech JamMan Solo XT
Predám málo používaný looper od firmy DIGITECH. Popis: Gitarový efekt typu looper je stereo verzia legendárneho looperu JamMan. Ponúka možnosť synchronizácie niekoľkých zariadení dohromady, hladký prechod medzi jednotlivými frázami, alebo možnosť prakticky nekonečného a neobmedzeného loopovania. Ďalej disponuje možnosťou nahrávania rytmických podkladov a automatického vrstvenia ďalšieho zvuku bez nutnosti ovládania rukou, možnosťou ukladania zvuku do PC pomocou USB kábla (nie je súčasťou balenia) a programu JamManager (program je voľne stiahnuteľný), 24bit A/D/A prevodníkom, AUX vstupom pre import skladieb, basových liniek, alebo bicích, možnosťou spomalenia tempa bez zmeny tóniny, alebo možnosťou pridania clicku metronómu. Efekt má odolnú kovovú konštrukciu, jeho samplovacia frekvencia je 16bit/44,1kHz a napája sa pomocou 9V adaptéru, ktorý je súčasťou balenia. Rozmery: 70 x 127 x 54 mm, Hmotnosť: 354g Osobný odber Bratislava.