inzercia, predaj, predám, bazár

Dioptrické okuliare Jimmy Choo

Kategória: Doplnky

Predám okuliarový rám Jimmy Choo. Okuliare veľmi málo nosené. Dioptrické sklá v okuliaroch: pravé oko: -4,75, ľavé oko: -3,75. Dioptrické sklá vymeniteľné. Pôvodná cena rámu 180€.
Dioptrické okuliare Jimmy Choo
Podobné inzeráty
Jimmy Choo
Slnečné okuliare Jimmy Choo MYA/S25TH KB7/IR sú súčasťou najnovšej Jimmy Choo kolekcie navrhnutej pre ženy. Raz vyskúšané, pov.cena 219€
Vôňa Jimmy Choo + Masaki Fluo
Predám takmer plné voňavky Jimmy Choo Floral 90ml a Masaki Fluo kupované vo Fann parfumérii. Cena za Jimmy Choo Floral je 25 eur a Masaki Fluo je cena 15 eur.
Jimmy Choo okuliare
Predám úplne nové, nikdy nenosené okuliare značky Jimmy Choo, jedná sa o originál, cena v eshopoch okolo 300€, dôvod predaja, bola to výhra. Pošlem aj poštou, kuriérom, ale potom platba vopred na účet.
Slnečné okuliare Jimmy Choo
Predam original okuliare Jimmy Choo (posledne v kruzku). Top stav. Mam k nim vsetko -puzdro handricku. Kupovane na . Mam ich viacej a nestiham vsetky nosit. Cena plus postovne.
Predám veľmi málo používané  dioptrické okuliare Ray-Ban
Predám veľmi málo používané unisex dioptrické okuliare značky Ray-Ban. V ráme sú sklíčka s dioptriami 0,5 na ľavom oku a čisté sklo na pravom oku. Okuliare sú nepoškodené, a boli nosené veľmi sporadicky. Dôvodom predaja je zmena dioptrií a kúpa nového rámu. Dioptrické okuliare sa mi teda povaľujú domu a sú pre mňa zybtočné. Po výmene skiel môžu ešte niekomu poslúžiť. Pošlem aj na dobierku. Na cene sa vieme dohodnúť. Kontakt email alebo mobil. Pôvodná cena rámu bola cca 120 eur.
Ram na dioptrické okuliare NOVE
Predám nový rám na dioptrické okuliare, treba vymeniť skla pretože nie sú dioptrické (podľa odporúčania vašeho lekára) Rám je nový, nenoseny, len skladovaný, nevhodný darček. Okuliare mi len stoja v skrinke, preto ich predavam za symbolicku sumu. Farba matná čierna Idealne osobny odber Bratislava NA DOBIERKU NEPOSIELAM, len po prevode na účet Na SMS neodpovedam, email alebo volať