inzercia, predaj, predám, bazár

Diplomy Čsľa, SNB, ČSSR

Kategória: Zberateľstvo

Dobrý deň, ponúkam na predaj diplomy. Mám niekoľko kusov z každého vyobrazeného druhu. Jedná sa o nález pri vypratávaní bývalých administratívnych priestorov. Diplomy sú ešte na starom pôvodnom žltkastom papieri z obdobia ČSSR. Sú vo formáte A4. Čiary som doplnil v počítači proti kopírovaniu z fotiek. Boli zabalené v doskách, takže sú v super stave. Na poslednej foto možné porovnanie pôvodného a súčasného papiera. Cena za 1ks. Pošlem poštou alebo zasielkovňou. Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Píšte sms, volajte alebo cez mail.

Na vyhľadávanie mám Čsla aj čssr spolu s retro a ako inak aj vojensk a armadn. Uton so samopal a gulomet porpri tom aj brigadirk spolu s pohran straž a ludov milic. Trochu maskač a aj bodak musi byť. Uniform hlavne VB SNB ZNB a polovnick nesmie chýbať s policajn a vysadk okrem mlok a hasičsk.
Diplomy Čsľa, SNB, ČSSR
Podobné inzeráty
POSLEDNÉ KUSY Diplomy Čsľa, SNB, ČSSR
Dobrý deň, ponúkam na predaj diplomy. Mám niekoľko kusov z každého vyobrazeného druhu. Jedná sa o nález pri vypratávaní bývalých administratívnych priestorov. Diplomy sú ešte na starom pôvodnom žltkastom papieri z obdobia ČSSR. Sú vo formáte A4. Čiary som doplnil v počítači proti kopírovaniu z fotiek. Boli zabalené v doskách, takže sú v super stave. Na poslednej foto možné porovnanie pôvodného a súčasného papiera. Cena za 1ks. Pošlem poštou alebo zasielkovňou. Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Píšte sms, volajte alebo cez mail. Na vyhľadávanie mám Čsla aj čssr spolu s retro a ako inak aj vojensk a armadn. Uton so samopal a gulomet porpri tom aj brigadirk spolu s pohran straž a ludov milic. Trochu maskač a aj bodak musi byť. Uniform hlavne VB SNB ZNB a polovnick nesmie chýbať s policajn a vysadk okrem mlok a hasičsk.
Predam nevyplnene diplomy Svazarm čsla
Predam nevyplnene diplomy Svazarm ČSLA Cena za kus 10€ Posielam zasielkovnou alebo osobny odber v Martine
Obaly na čutoru Čsľa
Dobrý deň, predávam tieto obaly na čutoru / poľnú fľašu používanú vojakmi Čsľa. Jedná sa o typ na druky, mám tieto 2 kusy v dvoch rôznych výrobných farebných prevedeniach. Švy držia v poriadku, druky sú bez hrdze, obaly pekne držia na fľaškách, dajú sa dobre natiahnuť. Cena za kus. Pošlem poštou alebo zasielkovňou. Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Píšte sms, volajte alebo cez mail. Na vyhľadávanie mám Čsla aj čssr spolu s retro a ako inak aj vojensk a armadn. Uton so samopal a gulomet porpri tom aj brigadirk spolu s pohran straž a ludov milic. Trochu maskač a aj bodak musi byť. Uniform hlavne VB SNB ZNB a polovnick nesmie chýbať s policajn a vysadk okrem mlok a hasičsk.
Spodný diel zimného kompletu colnej správy ČSSR / ČSFR
Dobrý deň, ponúkam na predaj spodný diel zimného kompletu používaného colnou správou v ČSSR / ČSFR. Jedná sa o nohavice s vysokým pásom na traky, zateplené zo šuštiakového materiálu. Prvá foto je foto kompletu a predávaný kus je na druhej foto. Je to uloženka aj s výrobným štítkom vo veľkosti 50/1 v luxusnom stave. Na cene sa dohodneme. Pošlem poštou alebo zasielkovňou. Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Píšte sms, volajte alebo cez mail. Na vyhľadávanie mám Čsla aj čssr spolu s retro a ako inak aj vojensk a armadn. Uton so samopal a gulomet porpri tom aj brigadirk spolu s pohran straž a ludov milic. Trochu maskač a aj bodak musi byť. Uniform hlavne VB SNB ZNB a polovnick nesmie chýbať s policajn a vysadk okrem mlok a hasičsk.
SNB VB ČSĽA Hviezdy na výložky - zlaté 20mm
Predám originálne zlaté hviezdy na výložky SNB (ZNB), VB, ČSĽA, cena za kus 0,50€, mám viacero kusov, priemer 20mm. Cena za kus: 0,50€
ČSĽA SNB VB Generálske hviezdy na výložky
Predám originálne hviezdy na generálske výložky ČSĽA, SNB (ZNB), VB, hviezdy sú ako nové. Cena za kus: 3 €