inzercia, predaj, predám, bazár

Direkt 1 NEU A1/A2

Kategória: Učebnice, skriptá - Jazykové

PREDÁM
.
Direkt neu 1 (A1-A2) – učebnica s pracovným zošitom + prehľad nemeckej gramatiky + 2 CD
.
kniha je v top stave, málo používaná, pár strán trocha popísaných ceruzkou.
.
cena 13€
Direkt 1 NEU A1/A2
Podobné inzeráty
Direkt neu 1, 2, 3
Ponúkam na predaj učebnice nemčiny spojené s pracovnými zošitmi Direkt neu. - Direkt neu 1: takmer ako nová, niektoré cvičenia sú vyplnené, ale len ceruzkou, v prípade potreby sa to dá vygumovať, ku knihe sú 2 CD (10€) - PREDANÉ - Direkt neu 2:kniha je tiež vo výbornom stave, zopár cvičení na začiatku je vyplnených (opäť len ceruzkou), ku knihe je 1 CD (10€) - Direkt neu 3: kniha je sama o sebe v dobrom stave, bola však používaná viac ako dve predchádzajúce a viacero cvičení je povypĺňaných a miestami sú zvýraznené slovíčka, ku knihe je 1 CD (7€) Kontaktujte ma, prostredníctvom mailu, telefónne číslo je vymyslené.
Direkt neu 1, 2, 3
Ponúkam na predaj učebnice nemčiny spojené s pracovnými zošitmi Direkt neu. - Direkt neu 1: takmer ako nová, niektoré cvičenia sú vyplnené, ale len ceruzkou, v prípade potreby sa to dá vygumovať, ku knihe sú 2 CD (10€) - PREDANÉ - Direkt neu 2:kniha je tiež vo výbornom stave, zopár cvičení na začiatku je vyplnených (opäť len ceruzkou), ku knihe je 1 CD (10€) - Direkt neu 3: kniha je sama o sebe v dobrom stave, bola však používaná viac ako dve predchádzajúce a viacero cvičení je povypĺňaných a miestami sú zvýraznené slovíčka, ku knihe je 1 CD (7€) - PREDANÉ Kontaktujte ma, prostredníctvom mailu, telefónne číslo je vymyslené.
Direkt 1, Direkt 2, Direkt 3
predám učebnice nemčiny Direkt 1, 2, 3. Všetky obsahujú aj CD, bolo do nich písané len ceruzkou. Stav - od nižšieho čísla po vyššie viac zachovalý (t.j. 3 najzachovalejšia) Cena: Direkt 1 - 5 € + poštovné Direkt 2 - 7 € + poštovné Direkt 3 - 9 € + poštovné alebo všetky tri spolu 18 € + poštovné -platba uhradením na účet, na dobierku neposielam -možný osobný odber Bratislava Grosslingova alebo na Patrónke. -telefónne číslo je vymyslené
CD direkt neu 1 a 2 nemčina pre SŠ
3 CD: direkt neu 1-CD1 a CD2 (2 časti=2CD) direkt neu 2 nemčina pre stredné školy. CD boli k učebniciam. Nepoškodené. Každé po 2e (všetky dokopy za 5e).
Predám Direkt neu 2
Predám Direkt neu 2 učebnica a pracovný zošit, Cvičebnicu nemeckej gramatiky a najčastejšie chyby v nemčine. Zachované, bez poškodenia. Cvičebnica a najčastejšie chyby sú ako čisto nové, nepopísané. Učebnica je troška zapísaný ceruzkou.
Predám Direkt neu 1
Predám Direkt neu 1 učebnica a pracovný zošit,Intensivtrainer,Cvičebnicu nemeckej gramatiky a najčastejšie chyby v nemčine. Zachované, bez poškodenia. Cvičebnica a najčastejšie chyby sú ako čisto nové, nepopísané. Učebnica a Intensivtrainer je troška zapísaný ceruzkou.