inzercia, predaj, predám, bazár

Disky Väderstad Carrier

Kategória: Poľnohospodárska technika

Prodám nepoužité disky na podmítač Vaderstad Carrier XL průměr 510mm originál číslo 170097, cena 800kč/ks


Rakovník
Disky Väderstad Carrier
Podobné inzeráty
Väderstad Carrier 525
Kontakt : Netto cena: 36.800€ Na leasing už od 10% akontácii Rok.výr: 2016 Na predaj diskový podmietač : Väderstad Carrier 525, hydraulicky sklopný,Vaderstad Viacúčelový stroj so šírkou 5,25 m je ideálny pre prvé pozberové úpravy, ničenie medziplodín a predsejbovú kultiváciu, agregát si veľmi dobre poradí s vysokými pojazdovými rýchlosťami, nezanáša sa na ľahkých pôdach Väderstad CrossCutter Discs poskytujú úplné podrezanie strniska a intenzívne miešanie v malej hĺbke okolo 3 cm, plynulé nastavenie hĺbky, osvetlenie cesty, veľmi odolný masívný stroj. Naša rodinná firma sa zaoberá Poľnohospodárstvom už 4 generácie. Spoločné Podnikanie sme od roku 2016 rozšírili aj týmto smerom (Dovoz poľnohospodárskych strojov). Preto ak ste si vybrali Nás, vybrali ste si dlhoročné skúsenosti, vášeň ku strojom a pôde. Ak máte záujem o konkrétny stroj alebo máte predstavu ale neviete sa rozhodnúť, kľudne Nás kontaktujte a radi Vám poradíme. Nami ponúkané stroje pred kúpou riadne preveríme, zabezpečíme viac fotiek, videí a všetky doklady na prihlásenie. Zabezpečíme: financovanie, možnosť obhliadky,.. DOVEZIEME PRIHLÁSIME ODOVZDÁME Rovnako Zabezpečíme aj Náhradné Diely! Pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel:
Disky Vaderstad Carrier 650
Ponukam na predaj diskovy podmietac vaderstad carrier 650, zaber 6.5m, tandem naprava, nove disky a loziska vo valcoch. ND v cene stroja. Cena 12 000€ + DPH.
Predam Vaderstad Carrier 650 diskovy podmietac
Predam podmietacie disky Vaderstad Carrier 650, rok vyroby 2022, odpracovanych 150 ha novy stroj Tel.:
Vaderstad Carrier
Predam Vaderstad Carrier 500.Dobry stav,predne taniere nove.Nove pneumatiky.System crosboard so smykom.Zaber 5m.Technicky preukaz.
Väderstad Carrier XL Double SoilRunner
Prodám 15ks kruhů pěchu podmítače Double SoilRunner Väderstad Carrier XL, vvější průměř 57cm, šířka 6cm , výška účka 3cm, cena za kus 500 kč. I JEDNOTLIVĚ.
Predám Väderstad Carrier 300
Na predaj Vaderstad Carrier 300 3meter záber, osvetlenie, málo používany,hydraulicky nastavenie hlbku,