inzercia, predaj, predám, bazár

Dizajnová závesná lampa Westwing - úplne nová

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám úplne novú ešte zabalenú dizajnovú závesnú lampu Westwing.
Materiál: kov - galvanizovaná oceľ, farba: žlté zlato.
Rozmery sú uvedené na fotke, dĺžka kábla je nastaviteľná (max. 110 cm).
Závit žiarovky E27, výkon žiarovky max. 60W. Žiarovka nie je súčasťou.
Pôvodná cena 85 Eur; predajná cena 30 Eur.
Dizajnová závesná lampa Westwing - úplne nová
Podobné inzeráty
Svietidlo Hamilton z Westwing
Predám nové svietidlo Hamilton z Westwing, jeho cena u predajcu je 189 eur: Predám za 150 eur, keďže bolo namontované - nenesie však žiadne známky používania, je úplne ako nové, nepoškodené, nepoškriabané, plne funkčné. Dôvod predaja - nehodiace sa k ostatným svietidlám v miestnosti. Zdroj - 3xE14 žiarovky
Svietidlo Hamilton z Westwing
Predám nové svietidlo Hamilton z Westwing, jeho cena u predajcu je 189 eur: Predám za 130 eur, keďže bolo namontované - nenesie však žiadne známky používania, je úplne ako nové, nepoškodené, nepoškriabané, plne funkčné. Dôvod predaja - nehodiace sa k ostatným svietidlám v miestnosti. Zdroj - 3xE14 žiarovky
Dizajnová oblúková lampa
Na predaj-dizajnová oblúková lampa s mramorovou základňou – nastaviteľná 146 – 220 cm.
Lampa petrolejová závesná.
Petrolejová lampa závesná – reťazová posuvná časť so závažím , biela keramika , mosadz liatina . Lampa má nastaviteľnú dĺžku , je vyrobená z keramiky , mliečneho skla a umeleckej liatiny . Je vhodná do štýlovo zariadených interiérov , vynímať sa bude predovšetkým v hale , v obývacej izbe či v jedálni . Luxusná petrolejka , ktorá sa stane dominantným doplnkom Vášho interiéru . Nie je o nej potrebné veľa hovoriť , lebo pri pohľade na ňu okamžite pomyslíte na pohodlie a čaro minulých storočí , na čas , keď elektrické osvetlenie a energia zo zásuvky boli stále nepredstaviteľné . Ale nič nenahradí nostalgický šarm , ktorý táto závesná lampa vytvára ! Pôvodný stav , možné upraviť na elektriku . Výška – 106 cm , priemer tienidla – 28 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Lampa petrolejová závesná.
Petrolejová lampa závesná – reťazová posuvná časť so závažím , majolika keramika , koráliky , mosadz liatina . Lampa má nastaviteľnú dĺžku , je vyrobená z kombinácie maľovanej keramiky , mliečneho skla , koráliek a umeleckej liatiny . Je vhodná do štýlovo zariadených interiérov , vynímať sa bude predovšetkým v hale , v obývacej izbe či v jedálni . Luxusná petrolejka , ktorá sa stane dominantným doplnkom Vášho interiéru . Nie je o nej potrebné veľa hovoriť , lebo pri pohľade na ňu okamžite pomyslíte na pohodlie a čaro minulých storočí , na čas , keď elektrické osvetlenie a energia zo zásuvky boli stále nepredstaviteľné . Ale nič nenahradí nostalgický šarm , ktorý táto závesná lampa vytvára ! Pôvodný stav , upravená na elektriku . Výška – 104 cm , priemer tienidla – 26 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Lampa petrolejová závesná.
Petrolejová lampa závesná – reťazová posuvná časť so závažím , keramika , mosadz liatina . Lampa má nastaviteľnú dĺžku , je vyrobená z kombinácie maľovanej keramiky , mliečneho skla a umeleckej liatiny . Je vhodná do štýlovo zariadených interiérov , vynímať sa bude predovšetkým v hale , v obývacej izbe či v jedálni . Luxusná petrolejka , ktorá sa stane dominantným doplnkom Vášho interiéru . Nie je o nej potrebné veľa hovoriť , lebo pri pohľade na ňu okamžite pomyslíte na pohodlie a čaro minulých storočí , na čas , keď elektrické osvetlenie a energia zo zásuvky boli stále nepredstaviteľné . Ale nič nenahradí nostalgický šarm , ktorý táto závesná lampa vytvára ! Pôvodný stav , možné upraviť na elektriku . Výška – 113 cm , priemer tienidla – 34 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.