inzercia, predaj, predám, bazár

Dizajnové talianske jedálenské stoličky

Kategória: Stoličky

Predávam 4ks dizajnových vysoko kvalitných jedálenských stoličiek talianskej značky Domitalia.
Sedadlo je zo SAN materiálu (styrén a akrylonitrilová živica).
Stolička s kovovou konštrukciou so satin (matným) povrchom.
Kupované za 156€/kus.
Stoličky sú nepoškodené, nosnosť 120kg, kvalitný odolný materiál.
Cena za 4ks: 150€
Objednávané:
Dizajnové talianske jedálenské stoličky
Podobné inzeráty
NEPOUŽITÉ jedálenské stoličky Marie Claire Home
Predám nikdy použité jedálenské stoličky značky Marie Claire Home zakúpené na Westwing. Na nohách ešte originál zabalené. Dôvod predaja: jedálenské stoličky boli poťahom zladené k pohovke, ktorá mala byť rozkladacia (doteraz má Westwing na stránke, že naša pohovka je rozkladacia, aj keď v skutočnosti nie je, s Westwing som sa to dlhšie riešila ale bohužiaľ). My sme pohovku rozbalili až po cca roku od doručenia, keď sme zistili, že rozkladacia nie je, a už sa nedala vrátiť. Osobný odber: Lošonec pri Smoleniciach Pôvodná cena jedálenských stoličiek: 550€/ks Zakúpené vo veľkej zľave: 184,90€/ks+doprava Nakoľko jedálenské stoličky nikdy neboli použité, na nohách ešte originál balenie, skladované v prázdnej izbe v našom dome cena je 180€/ks. Cena je pevná, ďakujem za pochopenie.
Dve dizajnové stoličky KAVE HOME
Ponúkam na predaj 2 ešte nerozbalené dizajnové stoličky. Stolicky su z masivneho dreva, univerzalne, jednoducho zmontovatelne. Nadherne doplnia interier. Odber BA-Dubravka, pripadne vramci BA dovoz po dohode. Viem aj poslat postou pri platbe vopred. Vsetko info tu:
Jedálenské talianské stoličky
Predávame 6ks luxusné talianské jedálenské stoličky zn. TURRI. Stoličky sú originál patentované značkou Turri a všetky sú v perfektnom stave. Cena 95€/1ks !
Predám používané vysoké kuchynské jedálenske stoličky 5ks
Predám používané vysoké kuchynské jedálenske stoličky - kvalitné drevo (Bali) - tapacírované - vysoká chrbtová opierka - sedacia časť je chránená ešte odnímateľným vankúšom z rovnakého materiálu - výška stoličky vrátane chrbtovej opierky 120cm - výška sedacej plochy 79cm - šírka opierky 46,5cm - šírka sedacej časti stoličky vzadu 38cm - šírka sedacej časti stoličky vpredu 48cm - vonkajší rozstup nôh v prednej časti 50cm - vonkajší rozstup nôh v zadnej časti 37,5cm - 5ks stoličiek Stoličky (4) sú aktuálne rozložené a provizórne zbalené po 1ks ( viď foto ), jedna stolička ( drevo rovnaké, jemne odlišný dekor látky ) v rozloženom stave, prípadná preprava aj osobným autom možná. Orientačná hmotnosť jednej stoličky je 8kg. Predám najradšej všetky spolu. Cena spolu: 60eur (za 5 stoličiek) Miesto odberu: Zilina
Talianske jedalenske stoličky
Predám 8 ks nové talianské jedálenské stoličky zn. Castagnetti, názov “ Aster”, bielej farby, materiál bukové drevo, eko- koža. Rozmery: šírka: 55cm, dĺžka 46 cm, výška 99 cm… 1 ks 50€ (bežná cena 175,- EUR).
Predam dizajnove talianske stolicky
Predam dizajnove talianske stolicky z tvrdeneho plastu,neposkodene. 25€ za kus.