inzercia, predaj, predám, bazár

Dizajnový set Lidl fusakle

Kategória: Čiapky, Šatky

Predám nový originálny set šatka (nákrčník) + pár ponožiek z limitovanej edície fusakle Lidl. Zloženie 90% bavlna, 8% polyamid, 2% elestan, vyrobené na Slovensku. PC v obchode je 19,90€.

- pánske balenie, veľkosť 41-45, farba modrá, cena 8€ (zľava -60%).

INFO:
- neposielam na dobierku, tovar nevymieňam.
- poštovné podľa cenníka SP, balné dohodou.
- odpovedám na email, neodpovedám na telefón.
Dizajnový set Lidl fusakle
Podobné inzeráty
Dizajnový set Lidl fusakle
Predám nový originálny set šatka (nákrčník) + pár ponožiek z limitovanej edície fusakle Lidl. Zloženie 90% bavlna, 8% polyamid, 2% elestan, vyrobené na Slovensku. PC v obchode je 19,90€. - pánske balenie, veľkosť 41-45, farba modrá, cena 10€ (zľava -50%). INFO: - neposielam na dobierku, tovar nevymieňam. - poštovné podľa cenníka SP, balné dohodou. - odpovedám na email, neodpovedám na telefón.
Pánsky drevený motýlik GENTLEMAN set otec a syn
Predám pekný drevený motýlik, set OTEC a SYN. Je to skvelý doplnok pre mužov alebo chlapcov, ktorý by nemal chýbať v ich šatníku. Zapínanie je ľahko nastaviteľné a pohodné. Stredovú stužku vám viem pripraviť, aká sa vám páči. Pozrite si vzorky. - prvý obrázok, set TMAVÝ, cena 20 eur - druhý obrázok, set ORECH , cena 20 eur - tretí obrázok, set DUBIT , cena 20 eur Poštovné: - na dobierku + 3,60 eur, - pri platbe vopred + 2,30 eur. Osobne prevzatie je možné v Prešove. V prípade záujmu volajte na toto čislo: , alebo napíšte správu do poľa: kontaktovať inzerenta.
Supravy ružova/bordová:  čelenka a nakrčnik
Nové sety na zimu. Cena po 8€/set. Sú nové. Ružový set je z angory, nenosená. Bordový set iba vyskúšaný, je tenší ako ružový set. Bordová farba je naživo krajšia ako na fotke. Pozrite si všetky moje inzeráty.
Dámsky set prúžkovaný
Predám 2 dielny dámsky pletený set prúžkovaný. Set obsahuje čiapku a šál. Farba šedá – biela – fialová. Set je nový a nenosený. Pozrite aj ostatné moje inzeráty.
Set detských šatiek značky H.A.D.
Dobrý deň, ponúkam na predaj set detských multifunkčných šatiek nemeckej značky H.A.D. Set obsahuje: Ružová tenká šatka s plameniakmi - 10 € Modrá stredne hrubá šatka - 12 € Tmavá hrubá šatka - 18 € Ako set predávam spolu za 30 €. Pri osobnom odbere v ZA možnosť kúpiť aj osobitne.
pletený "SET"čelenka+šál
Predám vlastnoručné pletený"SET":Hrubá čelenka/Veľkosť univerzálná-približne obvod okolo hlavy44cm,šírka:11cm+Tenký šál/dlžka štandartná-1,70cm,šírka:12cm/,cena za celý SET-15eur+2eur poštovné a balné/posielám ako doporučený list/po zaplatený vopred na učet/V prípade záujmu vyrobím v akokoľvek budete chcieť farbu/čo mám v ponuke/a veľkosť(dlžka,šírka,hrubka/???cena sa potom bude odvíjať od dlžky a šírky i hrubky čelenky+šálu"SETU",farby vlnoch su odfotené:Bielá,žltá,staroružová,neonová ružová,svetlo modrá,Kráľovský modrá,Zelená,Korálová,červená,Mentolová,Pestrá fialová,Azurová.Ak máte vážný záujem rada Vám zhotovýmVáš nový"SET"aj podľa vaších požiadavok +dohoda,prosím volať okolo-21,00-22.00hod.Písať možete celý deň Emaillom alebo SMS,inzerát je platný do zmazania!Kuk aj na moje daľšie inzeráty.