inzercia, predaj, predám, bazár

Dji phantom 3 standard

Kategória: Ostatné - biela

predám dron dji phantom 3 standard viac informácií telefónicky!!
Dji phantom 3 standard
Podobné inzeráty
Klimatizácia LG Standard Plus PC12SK NOVÁ NEROZBALENÁ
Nástenná klimatizácia LG Standard Plus prekvapí príjemným dizajnom a vysokou účinnosťou a hospodárnou prevádzkou, ktorú zabezpečuje inverterová technológia. Vychladí a vykúri miestnosti od 20 do 40 m2. Môže sa používať aj na vykurovanie počas prechodných období, kedy vonkajšia teplota vzduchu nepoklesne pod -10 °C. Klimatizácia má zabudovaný WIFi modul a je pripojiteľná na internet s možnosťou ovládania internetovým zariadením ako je Android alebo iOS. Pomocou inteligentnej diagnostiky umožní pohodlne skontrolovať pomocou smartphonu nastavenie, inštaláciu, či riešiť prípadné problémy. Veľkým benefitom je extrémne nízka hlučnosť vnútornej jednotky, vďaka jedinečnej techlológii LG. Klimatizácia je NOVÁ, NEROZBALENÁ, bol to nevhodný darček.. pôvodná cena 1300eur.
Klimatizacia LG Standard plus
Predám nástennú klimatizáciu LG Standard Plus PC13SQ Split / Dual invertor, kupovaná 05/2022, v záruke, využitá len počas jedného leta, úplne nová, záruka 60 mesiacov v prípade pravidelného servisovania, WiFi, ovládanie cez appku na diaľku. Technické informácie dostupné na nete.
Klimatizácia LG Standard Plus PC12SK NOVÁ NEROZBALENÁ
Predám novú nerozbalenú klimatizáciu. Bol to nevhodný darček. Záruka začne plynúť od doby kúpy. Viac informácií po telefóne. Nástenná klimatizácia LG Standard Plus prekvapí príjemným dizajnom a vysokou účinnosťou a hospodárnou prevádzkou, ktorú zabezpečuje inverterová technológia. Vychladí a vykúri miestnosti od 20 do 40 m2 a tak sa ideálne hodí do bytu. Môže sa používať aj na vykurovanie počas prechodných období, kedy vonkajšia teplota vzduchu nepoklesne pod -10 °C. Klimatizácia má zabudovaný WIFi modul a je pripojiteľná na internet s možnosťou ovládania internetovým zariadením ako je Android alebo iOS. Pomocou inteligentnej diagnostiky umožní pohodlne skontrolovať pomocou smartphonu nastavenie, inštaláciu, či riešiť prípadné problémy. Výhody klimatizácie: 2 cestný Swing Táto funkcia umožňuje distribúciu chladeného vzduchu po celej miestnosti, bez ohľadu na to kde je klimatizácia umiestnená. Vďaka tejto funkcii je chladný vzduch rýchlo a efektívne rozptýlený. Gold Fin úprava výmenníka Jedná sa o antikoróznu úpravu povrchu tepelného výmenníka, ktorá ochraňuje tepelný výmenník pred koróziou a zbytočným opotrebovaním. Predlžuje tým samozrejme aj jeho životnosť. Tichý režim Aj keď je vnútorná jednotka veľmi tichá, dá sa znížiť hlučnosť až o 3 dB funkciou tichého nočného režimu, ktorý sa aktivuje stlačením tlačidla na diaľkovom ovládaní. Pri takejto tichej prevádzke klimatizácia nebude rušiť počas spánku. Automatické čistenie Funkcia komplexného automatického čistenia vďaka ionizácii bráni tvorbe baktérií a plesní na tepelnom výmenníku. Prach, baktérie a zápachy, ktoré vstupujú do klimatizačnej jednotky sú eliminované vďaka filtrom a pomocou pokročilej deodorizačnej jednotky. Dvojitý ochranný filter Filter je umiestnený na čelnej strane klimatizačnej jednotky. Pomáha zachytiť prachové častice a baktérie. Eliminuje až 99,9 % baktérií zo vzduchu, veľmi jednoducho sa odpája a je umývateľný. Displej spotreby elektrickej energie Funkcia slúži na monitorovanie spotreby el. energie. Stlačením tlačidla na diaľkovom ovládači sa zobrazí na vnútornej jednotke aktuálne a celkové množstvo použitej energie. Pomôže užívateľovi klimatizácie znižovať spotrebu energie. Rýchle vychladenie a rýchle vykúrenie Funkcia rýchleho vykúrenia umožňuje rýchle vykúrenie miestnosti za použitia najnižšej možnej spotreby el. energie. Funkcia rýchleho a účinného vychladenia priestoru použitím najvyšších otáčok vnútornej jednotky.
Nova Elektro /Elektricka kolobežka Ninebot F30 predamvymením
Zdravím, mám na predaj túto elektricku kolobežku v dokonalom stave. Záruka ešte do 24.8.2024. Na niektorých častiach je ešte fólia. Predám so záručným listom a krabicou. Je možná výmena za takmer čokoľvel. Ponuk možte poslat na email, sms alebo zavolať. Napriklad ina elektro kolobežka, mobil iphone, samsung..., playstation, xbox, nintendo, vr, tablet, jbl, gopro, dji dron, popripade doplatok moj alebo vaš podla veci aku date.
Stroj na orechové maslo SUPERNUTURAL
Stroj na výrobu vlastných domácich orechových masiel z čerstvých orechov a prísad. Od detskej výživy pre najmenších až po klasický orechový nugátový krém ako známy štandard, teplá kaša, čerstvé smoothies, aromatické misky, krém ako vegánska náhrada, šťavnaté koláče, variácie pesta, marinády na grilované mäso, zmrzlina alebo dokonca nálev z ginu. Všetko je možné. 100% výroba v Nemecku, robustné materiály zaručujú funkčnosť a životnosť aj v extrémnych podmienkach. Minimalistický a prirodzený dizajn. Technické špecifikácie mlynčeka Model - HQ-1 napätie/frekvencia - 230 V/50 Hz rotácia motora - približne 1400 otáčok/min poistka - 6,3A - oneskorené max. povolená dĺžka prevádzky bez prestávky - 45 minút rozmery - 220 x 555 x 410 mm hmotnosť - 17 kg prevádzková teplota - 10 do 35 úroveň hluku - < 70=""> certifikácie - CE, BIO vysoko kvalitné materiály pre dlhú životnosť - železo, chróm, drevo kapacita naplnenia orechov - približne 3 kg maximálna hygiena a bezpečnosť - zásobník má zámok a ochranou pred svetlom dĺžka mletia 1 kg orechového krému (bez prísad) - približne 2 minúty dĺžka čistenia dielcov mlynčeka - približne 5 minút Optimálny kaliber pre orechy, semená, lyofilizované sušienky, korenie a kávu - medzy 2-7 mm Jeden stupeň mletia na všetko - Kombinácia prisad a orechov max. 50:50
Cisco Meraki MR33 Cloud Managed AP
Cisco Merak MR33 Základné firemné access point vhodný do kancelárií, škôl, nemocníc a mnohých ďalších zariadení. Je založený na bezdrôtovej technológii Wi-Fi štandardu 802.11a / b / g / n / ac v pásmach 2,4 GHz a 5 GHz s podporou SU-MIMO a MU-MIMO. Okrem týchto frekvencií má aj špeciálne rádiovú časť, ktorá poskytuje WIDS / WIPS v reálnom čase s automatickou optimalizáciou RF. Maximálna celková prenosová rýchlosť činí až 1,3 Gbps. Samozrejmosťou je dnes už aj pripojenie Bluetooth. Vďaka integrovaným anténam o zisku 3,8 dBi a 3,9 dBi sa nemusíte báť zlého pokrytia. ZÁKLADNÉ ŠPECIFIKÁCIE Štandard: IEEE 802.11a / b / g / n / ac Maximálna prenosová rýchlosť: 1,3 Gbps Frekvencia: 2,4 GHz, 5 GHz Zabezpečenie: WEP, WPA, WPA2-PSK, WPA2-Enterprise s 802.1X, EAP-TLS, EAP-TTLS, EAP-MSCHAPv2, EAP-SIM, šifrovanie TKIP a AES Hmotnosť: 376,5 g Rozmery: 215 x 110 x 32 mm Cena nového 623€, moja cena 150€