inzercia, predaj, predám, bazár

DJI Ronin SC Pro Combo

Kategória: Ostatné

Predám stabilizátor DJI Ronin SC Pro Combo. Stabilizátor je v skvelom stave a funguje ako nový. Dôvod predaja je prechod na novší model DJI Ronin RS3.
DJI Ronin SC Pro Combo
Podobné inzeráty
DJI Ronin-S rozšírený set (DJIRONS40)
Predám tento DJI stabilizátor používaný veľmi málo, zachovalý , používaný na cca 10 svadbách,kupovaný v roku 2021 DJI Ronin-S rozšírený set (DJIRONS40) Ronin-S dáva nezávislým filmárom silu spontánne zachytiť chvíle s jasnosťou, hladkosťou a osviežujúcou perspektívou. SmoothTrack sa vzťahuje na všetky tri osi. Podržte prednú spúšť pre prechod zo vzpriamenej polohy do polohy podsadenia v jednom bezproblémovom pohybe bez toho aby vám zavadzal rám stabilizátora. Nový športový režim vám umožní zachytiť rýchlo sa pohybujúce objekty okamžite. PROFESIONÁLNA STABILITA PRE KAŽDÝ CIEĽ Odnímateľný, modulárny dizajn Ronin-S umožňuje ľahké zapadnutie do batohu na cestách. Vďaka štandardnej rýchlo upínacej doštičke, môžete jednoducho pripevniť kameru na gimbal pre sledovacie zábery alebo na statív pre statické zábery. HLADKÉ ZÁBERY BEZ NÁMAHY Ovládanie Roninu-S je jednoduché a intuitívne na nastavenie pomocou automatického ladenia priamo na gimbal pre dosiahnutie optimálneho krútiaceho momentu. Výkonné motory s vysokým krútiacim momentom aktívne stabilizujú váš záber aj keď sú namontované na pohyblivých platformách do rýchlosti 75km/h. KOMPATIBILITA S KAMERAMI Ronin-S podporuje takmer akúkoľvek DSLR a bezzrkadlovú kameru na trhu, a ponúka priamu kontrolu kamery. STÁLE OSTRÝ Zaostrite váš objekt lepšie pomocou ľahko ovládateľného zaostrovacieho kolieska. Keď je pripojená kompatibilná kamera, môžete ostriť kolieskom po prepojení priloženého kábla. Taktiež môže byť pridaný externý motor pre širšiu kompatibilitu so všetkými typmi objektívov a vyššiu presnosť ovládania. INOVATÍVNY DIZAJN Inovatívna konštrukcia Roninu-S zvyšuje užitočnú zátaž kamery nad osou roll, čim zabraňuje zablokovaniu displeja vášmu zornému poľu. Okrem toho ponúka väčší priestor na vyváženie objemnejšich kombinácií kamier. OVLÁDANIE - VŠETKO V JEDNOM Technológia SmoothTrack umožňuje prechod z pohybu na uhol kamery jednou rukou. Prepínanie medzi troma používateľskými profilmi sa realizuje jednoduchým kliknutím na tlačidlo M a prepnutie do režimu Šport podržaním tohto tlačidla. PRENOSNÝ. VŠESTRANNÝ. ERGONOMICKÝ Ergonomický dizajn Roninu-S odstraňuje nechcené otrasy pri presúvaní z podsadenej do vzriamenej polohy v jednom plynulom zábere. Odnímateľný dizajn ponúka množstvo scenárov použitia. Pripevnite ho k RC autíčku pre zábery zo zeme alebo ho použite ako stabilizovaná vzdialená hlava, keď je pripevnený k žeriavu. Táto odnímateľná vlastnosť ho taktiež robí viac spôsobilý na skladovanie a prenos. AUTOMATICKÉ KREATÍVNE FUNKCIE Najdramatickejšie scény sa odhaľujú s nápaditými, starostlivo naplánovanými zábermi. Ronin-S obsahuje sadu automatických funkcií v aplikácii DJI Ronin, ktorá vám umožní vytvoriť ešte kreatívnejšie a profesionálnejšie zábery a tak môžete odomknúť skutočný filmový potenciál.
SMALLRIG HANDGRIP FOR DJI RONIN S/ZHIYUN CRANE 2/MOZA AIR 2
Predám minimálne používanú SmallRig bočnú rukoväť 2340 - pre DJI Ronin S/Zhiyun Crane 2/Moza Air 2 Záruka do: 17.2.2022 POPIS PRODUKTU Rukoväť SmallRig pre DJI Ronin S/Zhiyun Crane 2/Moza Air 2 BSS2340 je navrhnutá tak, aby držala váš gimbal v praktickej polohe pod hlavou a poskytovala viacero montážnych bodov pre príslušenstvo. Rukoväť sa pripevňuje k montážnej svorke DJI Ronin S 2221 a montážnej svorke Zhiyun Crane2 2119 prostredníctvom nato lišty, ktorá je súčasťou balenia. A možno ju priamo pripojiť k nato lište montážnej svorky Moza air 2 2328. Univerzálna rukoväť je vybavená studenou pätkou a viacerými otvormi so závitom 1/4"-20, arri 3/8"-16 pre monitor a mikrofón. Drevená rukoväť je navyše vybavená rozetou umožňujúcou nastavenie o 180°, takže ju môžete používať ako bočnú rukoväť a voľnú zarážku v akejkoľvek polohe. Drevená rukoväť je tiež kompatibilná s predlžovacím ramenom s rozetou, napríklad 1870, a akýmkoľvek iným príslušenstvom vybaveným samčou rozetou arri. Kľúčové vlastnosti 1. Ergonomická rukoväť pre DJI Ronin S/Zhiyun Crane 2/Moza Air 2 2. Obsahuje nato svorku na rýchle uvoľnenie vašej zostavy 3. Umožňuje nastavenie rukoväte o 180° prostredníctvom rozety 4. Viacero závitových otvorov 1/4"-20 a arri 3/8 "pre príslušenstvo 5. Studená pätica na hornej strane na uchytenie mikrofónu alebo monitora 6. Drevenú rukoväť možno samostatne použiť ako rukoväť rozety (samička). Uprednostňujem osobný odber. Poprípade dobierka (zásielkovňa s doplatkom)
DJI Mavic Mini Fly Combo
Dron s kamerou DJI Mavic Mini Fly Combo zaujme atraktívnym dizajnom aj výbornými letovými vlastnosťami. Precízna kontrola prostredníctvom ovládača sľubuje najspoľahlivejšie pilotovanie dronu. Dron budete mať pod kontrolou na vzdialenosť 2000 m, čo by vám malo s rezervou stačiť na bežnú leteckú potrebu. Pri tomto variante kvadrokoptéry je možné natáčať videá s rozlíšením 2,7K (2704 × 1520) a vďaka stabilizácii obrazu eliminuje rozkmitanie nahrávky v prípade vetra či otrasov. Od nabitia dokážete s týmto modelom lietať celkom 30 min a jeho maximálna rýchlosť dosiahne až 46,8 km/h. V prípade potreby je možné využiť slot na pamäťovú kartu, pričom maximálna veľkosť SD karty je 256 GB. RC dron DJI je radený do kategórie A1. V takomto prípade si musí pilot prečítať používateľskú príručku a absolvovať on-line skúšku. V balení sa nachádza model, diaľkový ovládač a batéria. Hlavné prednosti dronu DJI Mavic Mini Fly Combo Skladací model dronu Lietajúci dron DJI lieta rýchlosťou 46,8 km/h Doba prevádzky na jedno nabitie je 30 min S vaším prístrojom je možné pohodlne komunikovať až do vzdialenosti 2000 m Dron s kamerou DJI zvládne rozlíšenie videa až 2,7K (2704 × 1520) Disponuje stabilizáciou obrazu pre krajšie videá Vďaka modulu GPS má lepšiu orientáciu Natočte videá z takmer každého uhla vďaka otočnej kamere Model pracuje vďaka batérii typu Li-Ion Hmotnosť výrobku je 249 g Kvadrokoptéra meria 16 × 20,2 × 5,5 cm (š × v × h) Dron DJI vás prekvapí svojimi funkciami Dron s kamerou DJI má skvelé funkcie aj výbavu. Bezchybné smerovanie lietajúceho dronu vždy zariadi integrovaný GPS modul. Kvadrokoptéra disponuje aj funkciami autoštart a autopristátie. Online prenos prevádza aktuálny obraz z kamery dronu späť na zem a tu sa potom zobrazí napríklad na mobilnom telefóne alebo tablete. Otáčacia kamera, ktorá je zabudovaná v prístroji, dokáže prinášať tie najkrajšie zábery.
DJI Ronin RS2 Pro Combo kit
Predám, DJI Ronin RS2 Pro Combo kit, v 100% stave, nabehaných má len pár hodín, bol vyskúšamý pri pár projektoch, no klasická klietka a zábery z ruky sa mi osvedčili viac, to je dôvod predaja. Balenie obsahuje aj DJI RavenEye na bezdrôtový prenos obrazu do telefónu alebo tabletu v reálnom čase a ostrenie. V prípade záujmu preferujem osobné stretnutie.
Diaľkový ovládač DJI RC N-1 k dronu
Predám diaľkový ovládač k dronu DJI RC-N1 (použitie spoločne zo smartphonom a aplikáciou DJI Fly). Vhodný na tieto drony: DJI Mini 2, DJI Mavic Air 2, DJI Air 2S, DJI Mavic 3, DJI Mini 3 Pro. Zánovný, kúpený ako nový pred 2 mesiacmi. Cena nového 150€. Aj na dobierku.
DJI Ronin M - ovládač
Predám tento ovládač na DJI Ronin M. Dôvodom predaja je získanie nového pri kúpe viacerých bateriek do stabilizéru. *nie je oškretý - je na ňom iba prach # dji phantom mavic ronin spark