inzercia, predaj, predám, bazár

DO POZORNOSTI TYKAJUCEJ SA ELEKTRONIEK,ZOSIKOV....atd

Kategória: Zvuková technika

Mili priatelia,zaujemcovia o elektroniku.
V sucasnosti sa nachadzam v zahranici. Predpokladany prichod koniec februara 2023.
V tomto case nebude mozna komunikacia cez telefon LEN E-MAIL !!!
V pripade vasho zaujmu mnou ponukanych veci v inzercii, obracajte sa vylucne len cez E-mail. Zodpoviem na vase dotazy.
O aku inzerciu sa jedna kliknite na meno.
V PRIPADE ZAUJMU O POKRACOVANIE A DOKONCENIE MOJICH PROJEKTOV V OBLAST ELEKTRONKOVYCH ZOSILNOVACOV, OHLASTE SA, PONUKAM VSETKO POTREBNE NA DOKONCENIE DANEHO PROJEKTU.
DO POZORNOSTI TYKAJUCEJ SA  ELEKTRONIEK,ZOSIKOV....atd
Podobné inzeráty
DO POZORNOSTI TYKAJUCEJ SA  ELEKTRONIEK,ZOSIKOV....atd
Mili priatelia,zaujemcovia o elektroniku. Dna 29.11.2022 odchadzam do zahranicia. Predpokladany prichod koniec januara 2023. V tomto case nebude mozna komunikacia cez telefon LEN E-MAIL !!! V pripade vasho zaujmu mnou ponukanych veci v inzercii, obracajte sa vylucne len cez E-mail. Zodpoviem na vase dotazy. O aku inzerciu sa jedna kliknite na meno. V PRIPADE ZAUJMU O POKRACOVANIE A DOKONCENIE MOJICH PROJEKTOV V OBLAST ELEKTRONKOVYCH ZOSILNOVACOV, OHLASTE SA, PONUKAM VSETKO POTREBNE NA DOKONCENIE DANEHO PROJEKTU.
DO POZORNOSTI TYKAJUCEJ SA  ELEKTRONIEK,ZOSIKOV....atd
Mili priatelia,zaujemcovia o elektroniku. V sucasnosti sa nachadzam v zahranici. Predpokladany prichod konci marca 2023. V tomto case nebude mozna komunikacia cez telefon LEN E-MAIL !!! V pripade vasho zaujmu mnou ponukanych veci v inzercii, obracajte sa vylucne len cez E-mail. Zodpoviem na vase dotazy. O aku inzerciu sa jedna kliknite na meno. V PRIPADE ZAUJMU O POKRACOVANIE A DOKONCENIE MOJICH PROJEKTOV V OBLAST ELEKTRONKOVYCH ZOSILNOVACOV, OHLASTE SA, PONUKAM VSETKO POTREBNE NA DOKONCENIE DANEHO PROJEKTU.
ELEKTRONKY;ELEKTRONKY.......
Ponukam elektronky nove aj pouzite, ale premerane do radii,zosilnovacov aj HIFI a tiez do starych televizorov, velmi stare typy elektroniek a aj z povojnoveho obdobia. Elektronky su v originalnych krabickach, ale aj bez a su funkcne.Vyrobcovia: Tesla,Siemens,Telefunken,Valvo a tiez nejake exoticke. Mam aj elektronky v mensom mnozstve sovietskej vyroby. Ponukam aj patice skoro pre vsetky typy elektroniek, hlavne tie stare bakelitove. Pozrite fotos. Ak nieco potrebujete, volajte, meilujte, hadam sa vzdy nieco najde. To co je na fotos je len cast elektroniek, ostatne su este v regaloch. Najlepsi je osobny odber, je moznost premerania za vasej pritomnosti. Mam elektronky od NF po VF...techniku. VELMI VYHODNA PONUKA: Elektronky ECC85 v pocte 40 kusov od vyrobcov Siemens,Telefunken,Valvo,Lorenz,Tesla a vyrobcov byvalej NDR(obr.10). Pri kupe vsetkych je cena 200EUR,alebo navrhnite cenu. Viac info po telefone, E-mail, ziadne SMS!
Marshall DSL40CR
Predám kombo Marshall DSL40CR vo vynikajúcom stave. Používaný 3 roky. Vlastnosti Výkon: 40 W Repro: 1x 12 " Počet kanálov: 2 Počet vstupov: 1 Ovládanie : 2x Volume, 2x Gain, 2x Master, 2x Reverb, Treble, Middle, Bass, Classic, Ultra Typ reproduktoru : G12 V Typ elektroniek v predzosilovači : 3x ECC83 Typ elektroniek v koncovom zosilovači : 1x ECC83, 2x EL34 Reverb: Áno Výstup na externý reprobox: Áno Efektová slučka: Áno Slúchadlový výstup: Áno MIDI: Áno USB: Nie Vstup na footswitch: Áno Footswitch súčastí: Áno Rozmery: 620 x 490 x 252 mm Hmotnosť: 22,9 kg
Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40
Predám celolampový štvorkanálový zosilňovač vhodný na pódiá aj do štúdia. Zosilňovač GrandMeister Deluxe 40 je osadený trojicou elektróniek typu 12AX7 v predzosilňovači a štvoricou výkonových elektróniek typu EL84 v koncovom zosilňovači, ktoré spolu produkujú výkon 40W.K dispozícii je štvorica kanálov Clean, Crunch, Lead a Ultra so spoločným trojpásmovým EQ a funkciou Boost. Zosilňovač stál nový 1200€ jedná sa o špičkový nádherný nenahraditeľný vintage zvuk. Cena je 550€ cena pevná! Pošlem aj kuriérom.
Rozpredaj pedál bordu - lacné gitarové efekty.
Lacno takmer za polovičnú cenu predám málo iba doma používané gitarové efekty renovovaných značiek a to: Spoľahlivé gitarové efekty TC Electronic a to : * Reverb Skysurfer, * vzácny Digitalný delay The Proper Digitál, * a Tremolo Choka Tremolo - každý za 30 Euro ... Ďalej ponúkam profesionálny aktívny DI BOX Behringer GI 100 Ultra-G so simuláciou git. reproduktorov,s možným fantómovým napájaním. DI Box poskytuje impedanciu a prispôsobenie signálu pre priame pripojenie nástrojov k mixu / ako ZZ vstup / a zosíkov, resp. iné vychytávky... Cena 30 Euro ... Všetky efekty majú originál krabice ... Pri odbere min. 2 ks hradím poštovné...