inzercia, predaj, predám, bazár

dochadzkovy profesionaly system na otlacok prsta

Kategória: Ostatné drobné

dochadzkovy profesionaly system na otlacok prsta a karty
NOVY NEPOUZIVANY
prosim iba volat alebo MAIL
dochadzkovy profesionaly system na otlacok prsta
Podobné inzeráty
elektrický smart lock dverový zámok - odtlačok prstu
Tento zámok na odtlačky prstov je vhodný pre všetky druhy dverí. Jednoduchá inštalácia. Podpora aplikáciou. Vlastnosti: Jednoduchá obsluha: Môžete nielen odomknúť dvere pomocou odtlačku prsta, karty, kľúča alebo kódu, ktorý ste nastavili, ale tiež môžete dvere otvoriť pomocou tuya APP (BLE), veľmi inteligentne a pohodlne. Nepochybná bezpečnosť: Váš odtlačok prsta je na svete jedinečný, čo nepochybne zaručuje bezpečnosť. Prijíma sa využitie technológie polovodičových a biologických charakteristík, čím sa zabráni vzniku rovnakého odtlačku prsta. Navyše je vyrobený z odolného materiálu z hliníkovej zliatiny, jeho kvalita je spoľahlivá. Prístup v jednom kroku: Ergonomický dizajn, ktorý umožňuje jednoduché odomknutie dverí v priebehu 1 sekundy vložením odtlačku prsta. Automaticky sa zamkne a zaistí tak bezpečnosť vás aj vášho domova. Energeticky úsporný dizajn: Už sa nemusíte báť znečistenia alebo plytvania peniazmi. So 4 * AA batériami (nie sú súčasťou balenia) sa dá používať pol roka. Všestranný zámok: Spĺňa štandardy väčšiny pákových zámkov, vybavených vreckom so skrutkami a telom zámku, môžete ho pripevniť na dvere. Technické údaje: Model: WF-007Bpro Farba: Čierna Materiál: hliníková zliatina Hmotnosť: 1,85 kg Napájanie: 4 * AA batérie (nie sú súčasťou balenia) Metódy odomknutia: Tuya APP (BLE), odtlačok prsta, karta, heslo, kľúč Počet uložených odtlačkov prstov: 40 Kapacita hesla:
Dochadzkovy system ZKTeco
Predáme dochádzkový system značky ZKTeco komplet alebo aj po častiach ,chýba k tomu databáza a software niečo sa dá stiahnuť free z ich stránok ,treba si to naštudovať - !! nevieme to nainštalovať!! Viem poskytnúť kontakt - dotykový 7" dochadzkovy terminál Z-PAD Rfid 1ks 300 eur Android systém (nový 650 eur) - RFID access control 6ks po 20 eur - Záložný zdroj pulsar 2ks po 45eur Všetko spolu 430eur , nie je k tomu software , viem dať kontakt na firmu ktorá to vie namontovať a spojazdniť Systém bol namontovaný cca 2 roky . Viac informácií tu Písať na email. Time attendance terminál ZKTeco systém
pristupovy system na otlacky prsta (nove)
pristupovy system na otlacok prsta novy Sebury 007
Dochádzkový systém
Predám úplne nový dochádzkový systém. Dôvod predaja, že sa nám žiaľ práce nehodí. Je k nemu aj 25ks bezkontaktných príveskov Viac informácií o dochádzkovom systéme je tu odkiaľ bol objednaný. Pôvodná cena spolu bola 410 € s DPH. Predám za 340 € s DPH. Prosím iba o kontaktovanie v prípade záujmu. Ďakujem Viac informácií na tel. čísle .
Predám dochádzkový systém
Predám dochádzkový systém na odtlačok prsta a karty; USB pripojenie Súčasťou je adaptér a zavesenie na stenu.
Dochádzkový terminál pre Oberon
Predám celkom nový dochádzkový terminál pre program Oberon. Balenie obsahuje celú sadu. Viac tu: