inzercia, predaj, predám, bazár

DODGEE x93

Kategória: Ostatné značky

Hľadáš mobil na surfovanie na internete za nie moc veľú cenu? Je tu pre teba Dodgee x93.
Parametre:
-2Gb RAM
-16Gb Veľkosť pamäte
-čierny
-4-jadrový
-zadný fotoaparát: 8Mpx
-predný fotoaparát: 5Mpx
-bateria: 4350mAh
Mobil je nepoužívaný, vo výbornom stave s fóliou. Taktiež k mobilu zabalím kryt.
DODGEE x93
Podobné inzeráty
Dodgee X 93
Dobrý deň, predám mobil Dodgee X93, 6,5 palcový so zárukou, cca 4 mesačný, nepoužívaný, tvrdené sklo, silikónové púzdro, nabíjačka, krabica.
Dooge X93
Dobrý deň, Predávam mobilný telefón Dooge X93. Veľmi dobrý stav nepoužívany. K mobilu je aj priesvitny kryt viď. na obrázkoch. Viac info cez mail/tel.
Doogee X93
Predám úplne funkčný mobilný telefón Doogee X93. Pri vážnom záujme pošlem reálne fotky. Osobný odber,alebo môžem poslať aj poštou po dohode.
Predám Dodgee S86 6-128GB
Predám Dodgee S86 6-128GB.Komplet balenie príslušenstvo*krabica. Osobný odber Vrbové-Piešťany,v prípade dobierky poštovné 5eur vopred na účet.
Dodgee X20 16GB
Predám mobil Dodgee X20 v stave ako nový nepoškodený v pôvodnom obale aj z nabíjačkou. Plne funkčný. Údaje o mobile viď foto.
Dodgee X20 Telefón/Smartphone
Zdravím Predám tento mobilný telefón/smartphone značky : Dodgee X20 DualSIM HD1080p - videonahrávanie Základne parametre -Pamäť : 16GB -Pamäť RAM : 2GB -Kapacita batérie : 2580mAh -Veľkosť display : 5” Telefón je plne funkčný v pôvodnom balení jak je na foto. V balení je samozrejme aj nabíjací kábel+adaptér. Známky bežného a veľmi minimálneho používania, minimum jemných škrabancov. Pri serióznom zaujme sa na nijakej dohode nebránim kontaktovať najlepšie telefonicky ale odpovedám aj na email. Ak to nieje čo si hľadal skús kuknúť aj ostatné inzeráty kliknutím na moju menovku.