inzercia, predaj, predám, bazár

Dom Liptovská osada

Kategória: Domy

Reality EGYPS, ponúka na predaj poctivo stavaný dom s pekným pozemkom vo vyhľadávanej oblasti V obci Liptovská osada, v blízkosti lyžiarskeho strediska Donovaly s možnosťami športového vyžitia, len 13 km, 12 minút. Jeho výborná poloha od významného lyžiarskeho strediska je zárukou neopakovateľných zážitkov. Takýto odpočinok je vynikajúcim riešením aj v letnom období po absolvovaní príjemnej prechádzky či zaujímavej túry prekrásnou okolitou prírodou Nízkych Tatier.

Na ceste medzi dedinami Liptovská Osada a Liptovská Lúžna, leží výnimočné miesto zvané Gothal. Stretávajú sa tu všetci nadšenci prírody, športu, turistiky, lyžovania, relaxu, zábavy a kultúry.

Nový turisticko - rekreačný komplex priamo v srdci slovenských hôr predstavuje unikátne spojenie športových aktivít, relaxu v najmodernejšom vodnom svete, wellnessu, masáží, beauty a gastro služieb.

Dom je postavený na rovinatom pozemku 1.000 m2, na ktorom sa nachádza altánok a 2 murované prístavby.
Pristupova cesta je asfaltová. Dom je napojený na vodu, elektriku a kanalizáciu, kúrenie je zabezpečené novou peletovou pecou so zásobníkom+ krb .
Dom je situovaný v tichej časti obce s dobrou dostupnosťou k službám- reštaurácie, potraviny, autobusová zástavka,....

Dispozícia domu:
Pivnica, v ktorej je technické zariadenie ako peletová pec, bojler,...
Vo vstupnej časti sa nachádza schodisko a chodba, špajza, veľká obývacia izba s krbom spojená s kuchyňou, kúpeľňa sWC.
Na medzipodlaží je kúpeľňa s WC, kuchyňa a izba.
Na poschodí sa nachadzajú 2 izby, príprava na kúpeľňu s WC.
Do podkrovia vedú schody z ktorého sa dajú spraviť ďaľšie ubytovacie jednotky.

Dom je vhodný aj ako investícia na rekreačné účely.
Dom Liptovská osada
Podobné inzeráty
Predaj, rodinný dom Liptovská Osada - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍ
Ponúkame na predaj ZARIADENÝ DVOJAPARTMÁNOVÝ RODINNÝ DOM S PODKROVÍM v osobnom vlastníctve v obci LIPTOVSKÁ OSADA, ktorý pozostáva z dvoch kompletne zariadených apartmánov. Dom sa v posledných rokoch využíval na prenájom ubytovania cez webový portál , kde dosiahol vynikajúce hodnotenie. Je vhodný nielen na poskytovanie rekreačného ubytovania, ale aj na trvalé bývanie, prípadne na kombináciu trvalého bývania s využitím časti domu na komerčné účely. Za domom je umiestnená garáž spojená s drevárňou. POZEMOK Dom je situovaný na rovinatom pozemku o veľkosti 831 m2, ktorý ponúka nespočetné možnosti ďalšieho využitia. Veľkorysý priestor v zatrávnenej záhrade je možné využiť na osadenie bazéna, vybudovanie altánku, či detského ihriska, ale aj na pestovanie BIO ovocia a zeleniny, nakoľko sa pod trávnikom nachádza orná pôda. DISPOZÍCIA DOMU Dom disponuje jedným vchodom, ktorým sa vchádza do vstupnej chodby a z nej je vstup do do technickej miestnosti a do dvojizbového apartmánu na prízemí a na schodisko vedúce do trojizbového apartmánu na 1. poschodí. Dvojizbový apartmán na prízemí pozostáva z chodby, z ktorej sa vstupuje do kuchyne, do dvoch spální, do kúpeľne a toalety. Trojizbový apartmán na 1. poschodí disponuje priestrannou chodbou, 2 spálňami, 1 detskou izbou, kuchyňou, kúpeľňou a toaletou. Z chodby tohto apartmánu sa vstupuje aj na schodisko vedúce do prázdneho a priestranného podkrovia. INTERIÉR DOMU Interiér domu bol zrekonštruovaný v roku 2018, sociálne zariadenia v obidvoch apartmánoch prešli rekonštrukciou v roku 2019 vrátane nových plastových okien. Dom sa predáva kompletne zariadený s nábytkom od slovenských, českých a nemeckých výrobcov. V interiéri sú perlitové vnútorné omietky, plávajúce podlahy v izbách a kuchyniach, dlažba v kúpeľniach a v toaletách, záťažové koberce v chodbách. V technickej miestnosti sa nachádza úschovňa lyží, nábytok s umývadlom, elektrický bojler na ohrev TÚV, pec na tuhé palivo a vstup do menšieho skladového priestoru. LOKALITA Z PARK SNOW Donovaly sa sem dostanete len za 11 minút. Táto lokalita je ideálna na turistiku, cyklotúry, pre nadšencov vodného sveta a wellnessu (GOTHAL Lipt. Osada, Vodný park Bešeňová), pre zimné športy (Donovaly, Malinô Brdo, Smrekovica), aj adrenalínové športy (ferrata Dve veže je vzdialená len 4 km). Ak hľadáte bývanie alebo nehnuteľnosť na komerčné účely vo vyhľadávanej rekreačnej lokalite, kontaktujte ma a ja Vám rada sprostredkujem obhliadku uvedenej nehnuteľnosti. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: RK-58512 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpeč
Priestranný rodinný dom v obci Liptovská Porúbka
rodinný dom, Nad škôlkou, Liptovská Porúbka, Liptovský Mikuláš - Priestranný rodinný dom v obci Liptovská Porúbka Popis: Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v Liptovskej obci Liptovská Porúbka. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1981. Dom je murovaný, zateplený, postavený na betónovom základe. Dom je vo výbornom technickom stave zodpovedajúcom jeho veku. Je umiestnený na priestrannom, slnečnom pozemku o rozlohe 1263 m2. Stavba domu je trojpodlažná so 7 obytnými miestnosťami a príslušenstvom. Dom je napojený na : elektriku 230/400 V, verejný vodovod a odpad, ktorý je riešený verejnou kanalizáciou. Dom je vykurovaný kotlom na pevné palivo s rozvodmi do radiátorov. V suteréne domu sa nachádza garáž pre jedno auto a priestor vyhradený na uloženie náradia a vecí potrebných na údržbu okolo domu. Dom je možné využívať tak na trvalé ako i rekreačné účely. Prostredie v ktorom sa dom nachádza ocenia predovšetkým ľudia, ktorí obľubujú, turistiku, hubárčenie, využívajú cyklotrasy, v zimnou období radi lyžujú, no proste aktívni ľudia, ktorí si radi užívajú pobyt v prírode. Ak Vás moja ponuka zaujala, kontaktujte ma na mob. , rád Vám odpoviem na Vaše otázky a sprostredkujem nezáväznú obhliadku. Počet izieb: 7.izb a viac Celková úžitková plocha m2: 0 Plocha obytnej časti m2: 0 Výmera pozemku m2: 1263 Zastavaná plocha m2: 531 Pozemok: Mierne svahovitý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno Skolaudovaný v roku: 1981 Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod, Internet Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 3 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Počet bytov v dome: 2 Rekonštrukcie: Kúpelňa, WC, Fasáda, Strecha, Podlahy, Omietky Terasa: Nie Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Zimné športy, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Martin Jančuška m.jancuska@ Detail realitnej kancelárie: Directreal LMCity Adresa: Námestie osloboditeľov 793/32 031 01 Liptovský Mikuláš Telefón:
LIPTOVSKA MARA REKREAČNÝ DOM
Od Januára sa dáva do dlhodobého alebo krátkodobého prenájmu REKREAČNÝ DOMČEK vo svojom vlastníctve. Dom sa nachádza pri Liptovskej mare v časti Liptovska Sielnica (Rybárska osada) Poznámky: Pozemok 385 m2, dvojpodlažný domček( podoris vid foto), velka terasa s výhľadom na Tatry. Rekreačný domček sa nachádza v súkromnom areáli kde je postavených ďalších 7 rovnakých Rekreačných Domčekov, súkromná elektricka rampa. Rezervácia mozna. O cene sa môžeme dohodnúť pri osobnom stretnutí. Domček bude plno zariadený. V blízkosti Liptovska Mara, Aquapark Liptovsky Mikuláš, Rybárska osada, Kontaktná ZOO, Nízke Tatry, Vysoke Tatry, JASNÁ lyžiarske stredisko,zábava Paradox s Escape room a virtuálnou realitou, laserová hra, Reštaurácie cyklotrasy a veľa iného pre relax, oddych, turistiku, dovolenku, cyklistiku, rybolov a ako aj na pracovné účely. Kľudna a ničím nerušena časť Liptovskej Mary. Bližšie informácie cez email, SMS, telefonicky.
LIPTOVSKA MARA RESERVIEREN
Dobrý den prajem! Ponúkam do dlhodobého alebo krátkodobého prenájmu REKREAČNÝ DOMČEK vo svojom vlastníctve. Dom sa nachádza pri Liptovskej mare v časti Liptovska Sielnica (Rybárska osada) Poznámky: Pozemok 385 m2, dvojpodlažný domček( podoris vid foto), velka terasa s výhľadom na Tatry. Rekreačný domček sa nachádza v súkromnom areáli kde je postavených ďalších 7 rovnakých Rekreačných Domčekov, súkromná elektricka rampa. Rezervácia mozna. O cene sa môžeme dohodnúť pri osobnom stretnutí. Domček bude plno zariadený. V blízkosti Liptovska Mara, Aquapark Liptovsky Mikuláš, Rybárska osada, Kontaktná ZOO, Nízke Tatry, Vysoke Tatry, JASNÁ lyžiarske stredisko,zábava Paradox s Escape room a virtuálnou realitou, laserová hra, Reštaurácie cyklotrasy a veľa iného pre relax, oddych, turistiku, dovolenku, cyklistiku, rybolov a ako aj na pracovné účely. Kľudna a ničím nerušena časť Liptovskej Mary. Bližšie informácie cez email, SMS, telefonicky.
LIPTOVSKA MARA
Dobrý den prajem! Ponúkam do dlhodobého alebo krátkodobého prenájmu REKREAČNÝ DOMČEK vo svojom vlastníctve. Dom sa nachádza pri Liptovskej mare v časti Liptovska Sielnica (Rybárska osada) Poznámky: Pozemok 385 m2, dvojpodlažný domček( podoris vid foto), velka terasa s výhľadom na Tatry. Rekreačný domček sa nachádza v súkromnom areáli kde je postavených ďalších 7 rovnakých Rekreačných Domčekov, súkromná elektricka rampa. Rezervácia mozna. O cene sa môžeme dohodnúť pri osobnom stretnutí. Domček bude plno zariadený. V blízkosti Liptovska Mara, Aquapark Liptovsky Mikuláš, Rybárska osada, Kontaktná ZOO, Nízke Tatry, Vysoke Tatry, JASNÁ lyžiarske stredisko,zábava Paradox s Escape room a virtuálnou realitou, laserová hra, Reštaurácie cyklotrasy a veľa iného pre relax, oddych, turistiku, dovolenku, cyklistiku, rybolov a ako aj na pracovné účely. Kľudna a ničím nerušena časť Liptovskej Mary. Bližšie informácie cez email, SMS, telefonicky. Cena 1.499€ mimo sezónu
Krásna drevenica v malebnej obci Liptovská Lúžna, pozemok 77
B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj krásnu drevenicu v srdci Liptova. Rodinný dom sa nachádza v obci Liptovská Lúžna. Táto obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou: škôlka, škola, pošta, všeobecný lekár, salaš, obchody, penzión. Samotná drevenica je priestranná a pozostáva z dvoch častí. Nová časť je postavená z kvalitnej zateplenej tehly, ktorá je navyše zaizolovaná minerálnou vatou. Nová časť dispozične pozostáva z veľkorysej obývacej miestnosti, z ktorej je východ na udržiavaný pozemok, garáže s elektrickou bránou, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Staršia časť je postavená z pórobetónových tvárnic a drevenej konštrukcie. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, jedáleň s krbom, ktorý slúži ako alternatíva kúrenia, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, pracovňa, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou, samostatné wc a špajza. Na poschodí sú k dispozícii 4 samostatné izby. Vykurovanie zabezpečuje elektrický kotol značky Protherm a podlahové kúrenie. V celom dome sú kvalitné eurookná. Strecha je zaizolovaná vatou a pokrytá dreveným šindľom. Na udržiavanom pozemku sa nachádza sauna, altánok z ohniskom, záhradný domček ,BIO jazierko, ovocné a okrasné dreviny. -pozemok 771m2 -úžitková plocha 190m2 -udržiavaný pozemok -možnosť využitia aj na komerčné účely -Gothal Liptovská Osada 3 min. autom -na LV vedené ako rodinný dom Okolie ponúka nespočetne veľa možností rekreácie a turizmu. Môj tip: Drevenica je prispôsobená na celoročné bývanie, prípadne je možnosť využitia na rekreačné účely s možnosťou ďalšieho prenájmu. Táto lokalita je vhodná pre náročného klienta, ktorý vie oceniť čaro a vkus Liptovských dreveníc. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. ID: 103275 Cena: dohodou Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku