inzercia, predaj, predám, bazár

Dom na pláži,Komplex Bay,Svetí Vlas,Bulharsko

Kategória: Domy

Mestský dom s 2 lôžkami, 2 kúpeľňami a výhľadom na bazén v komplexe Bay, Sveti Vlas.
S potešením Vám ponúkame na predaj tento krásny mestský dom, ktorý sa nachádza v komplexe Bay, Saint Vlas. Komplex je vzdialený len 50 m. od pláže! Moderný prístav jácht „Marina Dinevi“ je veľmi blízko komplexu; centrum Slnečného pobrežia je vzdialené 2 km. V areáli je bazén, parkovisko a celoročné stráženie a údržba. V blízkosti sa nachádza centrum mesta, autobusová zastávka, reštaurácia a obchod s potravinami.
Dom má 110 m2. a skladá sa z:
Prízemie: priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, krásna terasa so zeleňou s grilom a dostatočným priestorom na pridanie jedálenského stola so stoličkami, slnečníkmi a ležadlami, postele s baldachýnom a mnoho ďalšieho pre vašu pohodlnú dovolenku, kúpeľňa so sprchou, WC a umývadlo a vnútorné schody pre horné poschodie.
Horné poschodie: 2 veľké spálne, druhá kúpeľňa s WC a umývadlom, balkón.
Dom na predaj je svetlý a priestranný a je plne zariadený a vybavený ako je znázornené na obrázkoch, pripravený na nasťahovanie!

Vybavenie v komplexe Bay:
- bazén
- detský bazén
- bezpečnosť
- parkovisko
Nízky udržiavací poplatok: 400 EUR/rok.
Počet poschodí: 2
Počet izieb: 3
Celková rozloha: 110m²
Dom na pláži,Komplex Bay,Svetí Vlas,Bulharsko
Podobné inzeráty
Veľký 3 – izbový Townhouse, 106m2, 50m od pláže, Sveti
Referenčné číslo: B_2346 Dispozícia: Prízemie – kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa a WC, terasa – výhľad na bazén Poschodie – 2 spálne, kúpeľňa a balkón Rozloha: 106 m2 Vzdialenosť od mora: 50m Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35 km Burgas Poschodie: 2 Stavba: tehla Ročný poplatok: 400 EUR Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 136.000 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu a vybavenie) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 3-izbový Town house (bytový dom) s 2 kúpeľňami v prímorskom mestečku Sveti Vlas. Nehnuteľnosť je súčasťou obytného komplexu Bay (v preklade záliv) a ponúka bazén, detský bazén, parkovisko a celoročné stráženie celého objektu. Nehnuteľnosť je len 50 m vzdialená od pláže ! Vzdialenosť do centra mesta Sveti Vlas je približne 10 minút chôdze. Ročný udržiavací poplatok – 400 EUR. Platí sa 1x za rok za správu a údržbu spoločných častí (upratovanie, starostlivosť o zeleň a budovu, bazény, stráženie objektu…) Mestský dom je 2-podlažný a má celkovú obytnú plochu – 106 m2. Dispozícia: Prízemie – kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa a WC, terasa Poschodie – 2 spálne, kúpeľňa a balkón Nehnuteľnosť sa ponúka s elegantným nábytkom a vybavením. Skvelá voľba pre rekreačný dom alebo prenájom. Lokalita: Sveti Vlas, ktorý sa nachádza neďaleko Slnečného pobrežia a Nessebaru, je jednou z najrýchlejšie rastúcich obcí v Bulharsku. Letovisko Sveti Vlas je obklopené zeleňou a horami Stará planina. Nájdete tu pokoj a nepreplnené pláže, ale je to tiež aj oblasť, ktorá pozostáva z mnohých hotelov, plážových reštaurácii a barov, obchodov a prístavu známeho ako Marina Dinevi. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
TOP LOKALITA POHĽAD NA MORE
Ak chcete dom priamo na pláži a zároveň mať pokoj, ponúkame vám ideálny rodinný dom na jednej z najkrajších pláží na Vire, Žitná uvala.Dom sa nachádza len 35 m od mora v ulici s malou premávkou, čo zaručuje pokoj a ticho a zároveň ste priamo na pláži. Dom sa nachádza na ploche 247 m2, čo poskytuje dostatok parkovacích miest pre tri vozidlá a miesto na socializáciu. Dom pozostáva z dvoch dvojizbových bytov so samostatnými vchodmi a garsónky.Dom je vďaka svojej polohe ideálny ako na turistiku, tak aj na oddychové chvíle budúcich majiteľov.V blízkosti všetok obsah pekárne,obchod s bohatým obsahom na pláži, piesočnatá pláž....... Dom sa predáva zariadený, čo umožňuje novému majiteľovi zobrať si topánky a papuče a začať si užívať krásu Viru. ​​Papiere sú v poriadku a bez bremien. Rozmery domu su 9,97x9,75,rozmer garazi 6,22 x 3,4.Adresa Zitna XXVII 15,takze si napisete a pozriete lokalitu.Ohladom ceny mozna dohoda,kludne vyrobte ponuka. Viber/whatsApp- 1 Viacej fotografii na :
Bulharsko dvojposchodový dom s výhľadom na more 2 km od Slne
Ponúkame Vám na predaj dvojposchodový domv obci Kosharitza, 2 km od Slnečného pobrežia v Bulharsku. Plocha: úžitková 184m2, pozemok 490 m2. 7 izieb, 2 terasy, letná kuchyňa.Výhody: pekný výhľad celý záliv Slnečné pobrežie,  tiché prostredie.  Cena 125 000 € Dom je umiestnený a postavený tak, aby bola kombinovaná  neuveriteľná morská panoráma (celé Slnečné pobrežie a Nesebar) s lesom za ňou, čo znamená, že máte more a les spolu. Dom je vhodný pre 2 rodiny, každé poschodie je samostatná bytová jednotka s vlastným vchodom. Pokojné a kľudné miesto so spevom vtákov, pozoruhodné pre svoj jedinečný výhľad na celý záliv Nessebar. Dom je vhodný aj na celoročné užívanie!!! Miesto: Slnečné pobrežie je jedným z najväčších rodinných letovísk v Bulharsku. Nachádza sa 42 km severne od Burgasu a 90 km od Varny. Stredisko sa nachádza vo vnútri malej zátoky medzi Nesebarom a Svetym Vlasom,  jeho severnú časť pokrýva Stara Planina - to všetko, okrem nádhernej kombinácie mora a hôr, poskytuje prirodzenú ochranu pred studeným vetrom a nepriaznivým počasím. Podnebie je mierne stredomorské, má 1700 hodín slnečného svitu od mája do septembra. Priemerná letná teplota vzduchu je +27 ° C a voda je + 24 ° C. Vďaka mäkkému morskému vánku nedochádza k prudkému teplu. Stredisko získalo medzinárodnú cenu Blue Flag Award za preukázané environmentálne výhody pobrežia Čierneho mora v Bulharsku. Možnosti ubytovania v stredisku sú mimoriadne rozmanité - pohodlné päťhviezdičkové komplexy, hotely rôznych kategórií, vily, penzióny, apart-hotely. Reštaurácie a zábava ponúkajú široký výber bulharskej a svetovej kuchyne. Kluby a diskotéky na Slnečnom pobreží sú populárne po celom svete. Prichádzajú sem slávni DJi a interpreti, ktorých vystúpenia priťahujú mnoho mladých ľudí. Zábavu rekreantov zaručujú rôzne atrakcie - vodné športy, surfovanie, plážový volejbal, vodný park, bowling, mnoho zariadení pre deti. Slnečné pobrežie je prestížne letovisko, ktoré ponúka vynikajúce podmienky pre obchodnú turistiku a konferencie. Väčšie hotely majú priestranné zasadacie miestnosti a zariadenia potrebné pre tento typ služieb. Stredisko hraničí s jedinečným historickým mestom Nesebar, ktoré je so svojimi starobylými kultúrnymi pamiatkami zaradené do zoznamu kultúrneho dedičstva UNESCO. Slnečné pobrežie vo svojej severnej časti hraničí so Sveti Vlas , moderným mestom v európskom štýle, s obľúbeným prístavom Marina Dinevi. PLÁŽ: Pobrežie je dlhé 9 km a široké 40 m až široké 100 m. Cesta z nášho komplexu vás dovedie na pláž s dunami, to je najširšia časť pobrežia. Volejbal, minifutbal, tenis, lobby bary vás nenechajú nudiť sa Prejdite sa 300 metrov smerom k historickému mestu Nesebar a ocitnete sa na známej pláži "Cocoa Beach". Ležadlá a slnečníky sú rozdelené na bezplatné a platené. More je čisté a pokojné, slnko je mäkké, piesok je žltý a veľmi príjemný na telo. Každý deň jazdí stroj na preosievanie piesku To sa
Rodinný dom s pozemkom za výbornú cenu, 700 m od mora, 2 par
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3405 Miesto: ostrov Vis Typ nehnuteľnosti: polovica dvojdomu s pozemkom a parkovacím miestom Cena 211.150 € Obytná plocha domu: 120 m² Pozemok: 150 m2 Dispozícia: 3 spálne, 3 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 700 m Orientácia na východ Rok výstavby 1986 Parkovacie miesta 2 Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od letiska 57 km Vzdialenosť trajektu 8 km Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj ľavú polovicu tohto zaujímavého dvojdomu. Dom bol postavený v roku 1986 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2015. Nachádza sa na pokojnom a tichom mieste na ostrove Vis, prilieha pod okres Rukavac. Dom je orientovaný na východ, 700 m od mora a 8 km od centra Visu a prístavu trajektov. Ak si pozriete fotografie nehnuteľnosti, ľavá časť dvojdomu je na predaj. V blízkosti sa nachádza množstvo známych pláží vrátane Srebrny, ktorá je považovaná za jednu z najkrajších kamienkových pláží na celom Jadrane. Dom je rozmiestnený na prízemí a dvoch poschodiach. Pozostáva z troch samostatných apartmánov – každé poschodie má jeden apartmán a každý apartmán má vlastný vchod. Prízemie bolo prerobené na apartmánové štúdio – s kuchyňou, kúpeľňou, obývačkou a spálňou v jednom priestore, celková plocha 21,39 m2, a terasou (pivnica) 12 m2. Prvé poschodie s celkovou rozlohou 38,76 m2 pozostáva z kuchyne, kúpeľne, jednej spálne, obývacej izby s vonkajším skladom umiestneným pred hlavným vchodom a terasy 12 m2. Druhé poschodie ďalej pozostáva z kuchyne, kúpeľne, jednej spálne, obývacej izby, celková plocha 30,5 m2, a terasy 9,5 m2. Dom má aj podkrovie o výmere 20,44 m2. Tento dvojdom sa nachádza na ploche 150 m2 a má 2 spevnené parkovacie miesta. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok sme vám radi k dispozícii. Viac o ostrove Vis: Ostrov Vis je najvzdialenejší veľký obývaný ostrov od pevniny Chorvátska. Trajekt trvá 2 hodiny 30 minút a nie je možné navštíviť ostrov a vrátiť sa z neho za 1 deň. Má niekoľko tisíc obyvateľov, takže má všetky služby a poskytuje dostatočné zázemie, ktoré by ste od moderného ostrova očakávali. Nájdete tu obchody, reštaurácie, bary atď. Ostrov obľubujú ľudia ktorý si tu prišli oddýchnuť od zhonu a načerpať nové sily. Ostrov má nádhernú prírodu a pláže a tým že nie je taký dostupný zachoval si svoje klasické čaro a nedotknutú prírodu. Bohaté podmorské dno s množstvom života je veľkým lákadlom pre potápačov a stovky malých pláží sú často v lete úplne opustené. Mnoho ľudí vyhľadávajú tento ostrov práve pre čaro ktoré poskytuje a milujú svoje nehnuteľnosti pre pokoj v ústraní. Nehnuteľnosti na ostrove Vis si vždy zachovajú svoju hodnotu, pretože ľudia v dnešnej dobe čoraz viac prahnú po takýchto skvostoch a po mieste, ktoré im zaručí pokoj a kľud.
Apartmánový dom na ostrove VIR v Chorvátsku - Severná Dalmác
RK BÝVAJTE - SK, Vám ponúka na predaj nadštandartný Apartmánový dom v Chorvátsku na ostrove Vir - časť Brdonje. Ostrov Vir v tohtoročnej sezóne bola 3. najnavštevovanejšia destinácia Slovákov. Ak hľadáte miesto pre seba, svoju rodinu či priateľov, kde si užijete jedinečné dovolenkové dni v modernom a pritom útulnom prostredí, ste tu správne. Pokoj od všedných dní a hojnosť zážitkov vám ponúkame v novpm apartmánovom dome 3M. Miesto je známe krásnou čistou vodou, úžasnými piesočnými plážami a borovicovými lesmi hneď pri mori, južná orientácia dáva možnosť naplno využiť dlhé slnečné dni. Neopakovateľné východy a nádherné západy slnka robia túto lokalitu ako ideálnu destináciu pre oddych a relax v stredomorskej atmosfére Severnej Dalmácie. More v týchto miestach je plytké, s piesočnatým dnom a teplota vody je tu vyššia ako v iných častiach Jadranu, čo je jedným z najväčších benefitov pre ideálnu rodinnú dovolenku s deťmi. V zátokách centrálnej časti Viru sú na brehu betónové terasy a piesok pod nohami pre leňošenie, či pohodlné užívanie pokojnej morskej vody a kúpanie. Ostrov Vir ponúka okrem piesočných, kamienkových a iných pláží aj miestny Maják, Kaštelínu a nádhernú prírodu pozdĺž celého ostrova. Taktiež môžete objaviť blízkosť čulého mestečka Nin (solivar, piesočnaté rozsiahle pláže, liečivé bahno) Zaton a aj mesto Zadar. V okolí pláží je množstvo reštaurácií, atrakcií a rôzneho športového vyžitia pre deti a dospelých. Do centra Viru, kde zažijete tú pravú dovolenkovú atmosféru sa dostanete do niekoľkých minút z celého ostrova. Ponúkaná nehnuteľnosť je vhodná ako investícia pre milovníkov Jadranu, ponúka 3 apartmány, z toho 2 trojizbové a 1 nadštandartný 4 izbový s dvoma kúpeľňami, garážou, 2 terasami a komorou. Apartmánový dom je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 570 m2, celková úžitkova plocha je 280m2, situovaný je v blízkosti viacerých pláží a zároveň v blízkej dostupnosti do centra mesta, reštaurácií a nákupných stredísk. Na pozemku sa nachádza spoločný murovaný gril, vonkajšia sprcha, priestor pre oddych i k opaľovaniu a množstvo ovocných kríkov, stromov a viniča. Technické údaje: Všetky apartmány sú nefajčiarske, disponujú klimatizačnými jednotkami. Kúrenie je podlahové, ohrev vody elektrickym bojlerom, odpad do septiku, úžitková voda je z vlastnej studne. Najväčší 4. izbový apartmán zaberá celé spodné podlažie, ku ktorému patrí menšia prestrešená terasa a jedna priestranná otvorená terasa s krásnym výhľadom na okolie, priamo z terasy sa vchádza do príručnej kúpeľne, skladu a garáže, na pozemku je vonkajší pevný gril, exteriérová sprcha, samostatná toaleta a miesto na relax i zábavu. Apartmán je vhodný pre 8 osôb. Apartmány na poschodí sú 3. izbové, každý apartmán má vlastnú terasu, kuchyňu s obývacou časťou, spálňu, druhú izbu s oddelenými lôžkami, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. Vybavenie apartmánov: kuchyne májú pracovný ostrovček, prípadne barový pult s bar
Apartmánový dom na ostrove VIR v Chorvátsku - Severná Dalmác
RK BÝVAJTE - SK, Vám ponúka na predaj nadštandardný Apartmánový dom v Chorvátsku na ostrove Vir - časť Brdonje. Ostrov Vir v minuloročnej sezóne bola 3. najnavštevovanejšia destinácia Slovákov. Ak hľadáte miesto pre seba, svoju rodinu či priateľov, kde si užijete jedinečné dovolenkové dni v modernom a pritom útulnom prostredí, ste tu správne. Pokoj od všedných dní a hojnosť zážitkov vám ponúkame v novom apartmánovom dome 3M. Miesto je známe krásnou čistou vodou, úžasnými piesočnými plážami a borovicovými lesmi hneď pri mori, južná orientácia dáva možnosť naplno využiť dlhé slnečné dni. Neopakovateľné východy a nádherné západy slnka robia túto lokalitu ako ideálnu destináciu pre oddych a relax v stredomorskej atmosfére Severnej Dalmácie. More v týchto miestach je plytké, s piesočnatým dnom a teplota vody je tu vyššia ako v iných častiach Jadranu, čo je jedným z najväčších benefitov pre ideálnu rodinnú dovolenku s deťmi. V zátokách centrálnej časti Viru sú na brehu betónové terasy a piesok pod nohami pre leňošenie, či pohodlné užívanie pokojnej morskej vody a kúpanie. Ostrov Vir ponúka okrem piesočných, kamienkových a iných pláží aj miestny Maják, Kaštelínu a nádhernú prírodu pozdĺž celého ostrova. Taktiež môžete objaviť blízkosť čulého mestečka Nin (solivar, piesočnaté rozsiahle pláže, liečivé bahno) Zaton a aj mesto Zadar. V okolí pláží je množstvo reštaurácií, atrakcií a rôzneho športového vyžitia pre deti a dospelých. Do centra Viru, kde zažijete tú pravú dovolenkovú atmosféru sa dostanete do niekoľkých minút z celého ostrova. Ponúkaná nehnuteľnosť je vhodná ako investícia pre milovníkov Jadranu, ponúka 3 apartmány, z toho 2 trojizbové a 1 nadštandardný 4 izbový s dvoma kúpeľňami, garážou, 2 terasami a komorou. Apartmánový dom je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 570 m2, celková úžitková plocha je 280m2, situovaný je v blízkosti viacerých pláží a zároveň v blízkej dostupnosti do centra mesta, reštaurácií a nákupných stredísk. Na pozemku sa nachádza spoločný murovaný gril, vonkajšia sprcha, priestor pre oddych i k opaľovaniu a množstvo ovocných kríkov, stromov a viniča. Technické údaje: Všetky apartmány sú nefajčiarske, disponujú klimatizačnými jednotkami. Kúrenie je podlahové, ohrev vody elektrickým bojlerom, odpad do septiku, úžitková voda je z vlastnej studne. Najväčší 4. izbový apartmán zaberá celé spodné podlažie, ku ktorému patrí menšia prestrešená terasa a jedna priestranná otvorená terasa s krásnym výhľadom na okolie, priamo z terasy sa vchádza do príručnej kúpeľne, skladu a garáže, na pozemku je vonkajší pevný gril, exteriérová sprcha, samostatná toaleta a miesto na relax i zábavu. Apartmán je vhodný pre 8 osôb. Apartmány na poschodí sú 3. izbové, každý apartmán má vlastnú terasu, kuchyňu s obývacou časťou, spálňu, druhú izbu s oddelenými lôžkami, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. Vybavenie apartmánov: kuchyne majú pracovný ostrovček, prípadne barový pult s ba