inzercia, predaj, predám, bazár

DOM PRED DOKONČENÍM, ŽILINA-BYTČICA, VÝMERA OD 415m2

Kategória: Domy

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si vizualizáciu a 3D virtuálnu prehliadku domu ************************** *** ************************* TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 3 rodinné domy v Žiline, časť Bytčica. Domy sú od výmery pozemkov 415m2 do 468m2. Nachádzajú v novej časti novopostavených rodinných domov. Dispozične dom pozostáva z prízemia a poschodia - spolu 138m2. Na prízemí je dom riešený vstupnou chodbou, toaletou, technickou miestnosťou, šatníkom, otvorenou kuchyňou spolu s obývacou izbou. V spoločenskej časti je schodisko s veľkým otvoreným átriom. Na prízemí sa nachádza západne orientovaná terasa - výhodu je, že stavba domu umožňuje jej prirodzené prestrašenie. Na poschodí sú tri samostatné izby, kúpeľňa, WC a priestranná východne orientovaná terasa o výmere cca 20m2. Dom je postavený z tehly, strešná krytina je Fatrafol. Dotiahnuté siete: obecná voda, kanalizácia, elektrika. Vykurovanie v dome bude zabezpečené teplovodným čerpadlom. Domy sa nachádzajú v tichej lokalite mimo hlavnej cesty obce. Financovanie je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme. Bližšie info: tanuska@ alebo na tel. čísle +421 41 3217800
DOM PRED DOKONČENÍM, ŽILINA-BYTČICA, VÝMERA OD 415m2
Podobné inzeráty
Predaj nový rodinný dom, Žilina - Bytčica, Cena: 195.000
Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu v mestskej časti Žilina – Bytčica, vzdialenej od centra Žiliny len 6 km! Dom pozostáva z prízemia a poschodia, ktoré tvoria 138 m2 plochy, prislúcha k nemu pozemok o výmere 468 m2. Ideálna nehnuteľnosť pre rodiny a tých, ktorí starostlivosť o záhradu neradia medzi svoje koníčky. Dispozícia domu Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, toaleta, technická miestnosť, šatník a obývacia izba prepojená kuchyňou. Zo spoločenskej časti nehnuteľnosti vedie pôsobivé schodisko s veľkým otvoreným átriom. Terasa orientovaná na západ je vďaka architektonickému riešeniu stavby prirodzene prestrešená. Poschodie domu tvoria tri samostatné izby, kúpeľňa, toaleta a priestranná terasa o výmere približne 20 m2, orientovaná na východ. Technické údaje K dispozícii sú inžinierske siete: obecná voda, kanalizácia, elektrika. Vykurovanie bude v dome zabezpečené tepelným čerpadlom. Stavebným materiálom domu je tehla, strešná krytina značky Fatrafol. Prostredie Nehnuteľnosť sa nachádza vo vkusne pôsobiacej oblasti s novopostavenými rodinnými domami, v pokojnej lokalite mimo hlavného cestného ťahu. V mestskej časti Žilina – Bytčica je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť: školy, materské školy, pošta, obchody a gastro zariadenia, Mestská hromadná doprava, železničný spoj do Žiliny a Rajeckých Teplíc, pošta, kostol, záhradnícke centrum, prevádzky rôznych zamestnávateľov a iné. Stav nehnuteľnosti Novostavba /č. 1/, predáva sa ako hrubá stavba. V prípade záujmu možno dom dokončiť do stavu „holodom“, prípadne „na kľúč“. Cena: 195.000,- €. Naša realitná kancelária je tu pre vás! Zabezpečíme odpovede na všetky Vaše prípadné otázky, nájdete u nás pomoc s administratívnymi i právnymi úkonmi spojenými s kúpou a prevodom predávanej nehnuteľnosti. Nájdete na stránke pod ID ZA012490. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Predaj nový rodinný dom, Žilina - Bytčica, Cena: 235.000
Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu v mestskej časti Žilina – Bytčica, vzdialenej od centra Žiliny len 6 km! Dom pozostáva z prízemia a poschodia, ktoré tvoria 138 m2 plochy, prislúcha k nemu pozemok o výmere 468 m2. Ideálna nehnuteľnosť pre rodiny a tých, ktorí starostlivosť o záhradu neradia medzi svoje koníčky. Dispozícia domu Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, toaleta, technická miestnosť, šatník a obývacia izba prepojená kuchyňou. Zo spoločenskej časti nehnuteľnosti vedie pôsobivé schodisko s veľkým otvoreným átriom. Terasa orientovaná na západ je vďaka architektonickému riešeniu stavby prirodzene prestrešená. Poschodie domu tvoria tri samostatné izby, kúpeľňa, toaleta a priestranná terasa o výmere približne 20 m2, orientovaná na východ. Technické údaje K dispozícii sú inžinierske siete: obecná voda, kanalizácia, elektrika. Vykurovanie bude v dome zabezpečené tepelným čerpadlom. Stavebným materiálom domu je tehla, strešná krytina značky Fatrafol. Prostredie Nehnuteľnosť sa nachádza vo vkusne pôsobiacej oblasti s novopostavenými rodinnými domami, v pokojnej lokalite mimo hlavného cestného ťahu.   V mestskej časti Žilina – Bytčica je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť: školy, materské školy, pošta, obchody a gastro zariadenia, Mestská hromadná doprava, železničný spoj do Žiliny a Rajeckých Teplíc, pošta, kostol, záhradnícke centrum, prevádzky rôznych zamestnávateľov a iné.    Stav nehnuteľnosti Novostavba /č. 1/, predáva sa ako hrubá stavba plus dorobená vonkajšia fasáda, zateplenie domu minerálnou vlnou, cestou pripravenou ku kolaudácii, podsyp a obrubníky. V prípade záujmu možno dom dokončiť do stavu „holodom“, prípadne „na kľúč“. Cena: 235.000,- €. Naša realitná kancelária je tu pre vás! Zabezpečíme odpovede na všetky Vaše prípadné otázky, nájdete u nás pomoc s administratívnymi i právnymi úkonmi spojenými s kúpou a prevodom predávanej nehnuteľnosti. Nájdete na stránke pod ID ZA013348. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
ZNÍŽENÁ CENA-Murovaný rod.dom v Bytčici - Žilina
REZERVOVANÉ ! Ponúkame na predaj murovaný, samostatne stojací a zrekonštruovaný rodinný dom vo vyhľadávanej mestskej časti Bytčica - Žilina, na ul. Hatalova. Dom je umiestnený v blízkosti hlavnej cesty v centre mestskej časti Bytčica na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 598 m2, zastavaná plocha domu je 101,84 m2 ( 13,40 x 7,60 ). Dom je priestranný, murovaný, dvojpodlažný, podpivničený a zrekonštruovaný. Dispozične riešenie domu: 1. PP suterén je zrekonštruovaný a prerobený na obytnú časť: chodba, technická miestnosť s kotlom a kotlom na ohrev teplej vody, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, obývacia izba s krbom, spálňa a kuchyňa. 1.NP prízemie: kuchyňa, obývacia izba, detská izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a geberit, šatnik. 2. NP do podkrovia vedú betónové schody, galéria s výstup na terasu a výhľadom na pozemok, dve izby, samostatná kúpeľňa s veľkou vaňou, samostatné WC, pracovňa. Stavebno - technické riešenie domu: murivo je tehla, zateplenie fasádnym polystyrenom 100 mm a silikatovou fasádnou omietkou, dom je odizolovaný a oddrenážovaný, plastové okna, strecha sedlová, strešná krytina je z pozinkovaného falcovaného plechu. V dome bola kompletne vymenená elektroinštalácia, vodovodne a kanalizačne rozvody, vykurovanie domu zabezpečuje kondenzačný plynový kotol. ( suterén a prízemie radiátory zn. KORADO a podkrovie je podlahové teplovodne kúrenie ). Dom je napojený na verejný vodovod a verejnú splaškovú kanalizáciu, elektriku a plyn, optika je naplánovaná na jeseň 2021. Kuchynská linka je vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi, ktoré sú ešte v záruke. Pred vstupom do domu z hlavnej komunikácie je oplotenie z nerezu. Do oplotenia je dovedená elektrika na diaľkové ovládanie brány. Dom je monitorovaný kamerovým systémom. Za domom na upravenom pozemku je umiestnene veľké drevene humno. V DOME JE EŠTE POTREBNÉ DOKONČIŤ MENŠIE STAVEBNÉ ÚPRAVY, v súčasnej dobe je dom neobývaný. Dom svojou dispozíciou a polohou môže byť využívaný ako dvojgeneračný, alebo ako investícia na prenájom, alebo ako sídlo firmy. ODPORÚČAM ! ! Pre bližšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte na tel.č. .
Predaj murovaného,dvojpodlažného rod.domu v Bytčici- Žilina
Ponúkame na predaj murovaný, samostatne stojací a zrekonštruovaný rodinný dom vo vyhľadávanej mestskej časti Bytčica - Žilina, na ul. Hatalova. Dom je umiestnený v blízkosti hlavnej cesty v centre mestskej časti Bytčica na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 598 m2, zastavaná plocha domu je 106,4 m2 ( 14 x 7,60 ). Dom je priestranný, murovaný, dvojpodlažný, podpivničený a zrekonštruovaný. Dispozične riešenie domu: 1. PP suterén je zrekonštruovaný a prerobený na obytnú časť: chodba, technická miestnosť s kotlom a kotlom na ohrev teplej vody, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, obývacia izba s krbom, spálňa a kuchyňa. 1.NP prízemie: kuchyňa, obývacia izba, detská izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a geberit, šatnik. 2. NP do podkrovia vedú betónové schody, galéria s výstup na terasu a výhľadom na pozemok, dve izby, samostatná kúpeľňa s veľkou vaňou, samostatné WC, pracovňa. Stavebne - technické riešenie domu: murivo je tehla, zateplenie fasádnym polystyrenom 100 mm a silikatovou fasádnou omietkou, dom je odizolovaný a odrenážovaný, plastové okna, strecha sedlová, strešná krytina je z pozinkovaného falcovaného plechu. V dome bola kompletne vymenená elektroinštalácia, vodovodne a kanalizačne rozvody, vykurovanie domu zabezpečuje kondenzačný plynový kotol. ( suterén a prízemie radiátory zn. KORADO a podkrovie je podlahové teplovodne kúrenie ). Dom je napojený na verejný vodovod a verejnú splaškovú kanalizáciu, elektriku a plyn, optika je naplánovaná na jeseň 2021. Kuchynská linka je vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi, ktoré sú ešte v záruke. Pred vstupom do domu z hlavnej komunikácie je oplotenie z nerezu. Do oplotenia je dovedená elektrika na diaľkové ovládanie brány. Za domom na upravenom pozemku je umiestnene veľké drevene humno ( hospodárska budova ) V DOME JE EŠTE POTREBNÉ DOKONČIŤ MENŠIE STAVEBNÉ ÚPRAVY, v súčasnej dobe je dom neobývaný. Dom svojou dispozíciou a polohou môže byť využívaný ako dvojgeneračný, alebo ako investícia na prenájom, alebo ako sídlo firmy. ODPORÚČAM ! ! Nehnuteľnosť sa predáva výhradne v realitnej kancelárií Žilinareal s.r.o. Pre bližšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte na tel.č. . Informácia o novej cene po telefóne.
PRIESTRANNÝ 125m2 4+KK BUNGALOV PRED DOKONČENÍM, HLINÍK...
Tureality ponúka na predaj priestranný 4 izbový tehlový rodinný dom pred dokončením v obci Hliník nad Váhom. Rodinný dom sa nachádza v lukratívnej časti novopostavených rodinných domov, ktoré sú vzdialené iba 4km od mesta Bytča, cca 5 minút autom. Rozloha zastavanej plochy je 150m2, úžitkovej plochy 125m2 a celková výmera pozemku je 793m2. Dispozične je navrhnutý zo vstupnej chodby, troch samostatných miestností, obývacej izby s jedálňou a kuchyňou s východom na terasu. Ďalšie miestnosti sú toaleta, technická časť a kúpeľňa. Krov je väzníkového typu, strešná krytina je škridla. V podkroví je možnosť ďalšieho úložného priestoru. Inžinierske siete: elektrika na pozemku, voda-studňa, kanalizácia formou vlastnej žumpy. Parkovanie je naprojektované na vlastnom pozemku, vedľa rodinného domu. Pozemok je celodenne slnečný. Bungalov sa predáva pred dokončením - v prípade záujmu je možné dom dokončiť do stavu "holodom", poprípade "na kľúč". Financovanie je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme. Tiché prostredie spolu s krásnym výhľadom na okolitú krajinu dotvárajú ideálne bývanie pre 3-5 člennú rodinu. Novostavba je pripravená na dokončenie podľa predstáv nového vlastníka a preto si neváhajte dohodnúť termín obhliadky už dnes - bývajte blízko mesta a predsa v prírode. Mapa uvádza len orientačné rozmery. Bližšie info: haluska@ alebo na tel. čísle +421 41 3217800
NA PREDAJ: VEĽKÝ RODINNÝ DOM/CHALUPA V ŠAŠOVSKOM PODHRADÍ
DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, maklérka EVA BALIJOVÁ - exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom/chalupu v nádhernom tichom prostredí pod horou niekoľko minút z okresného mesta Žiar nad Hronom v obci Šašovské Podhradie Hľadáte bývanie v tichom prostredí, pod horou a zároveň v blízkej dostupnosti okresného mesta? Ponúkam Vám na predaj rodinný dom/chalupu pred dokončením na tichom mieste pri lese v nádhernom prostredí priam pod hradbami Šašovského hradu. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * priestranný 3-podlažný rodinný dom/chalupa v nádhernom prostredí pod horou * k dispozícií 5 izieb plus kuchyňa a kúpeľňa * pozemok o výmere 300m2 * výmera podlahovej plochy je 250m2 PREDMET PONUKY * podpivničený rodinný dom s dvomi nadzemnými podlažiami postavený z klasických materiálov ( kameň, kváder, tehla) * dom sa predáva v stave pred dokončením, okolo domu sú vybudované nové oporné kamenné múry * určený pre bývanie ale aj oddych a relax ako chata, chalupa * krov čiastočne zrekonštruovaný, vymenená bola strecha zn. BLACHOTRAPEZ * nové plastové okná DRUTEX, farba antracit aj vchodové dvere * nanovo zasadený septik * nová elektroinštalácia, elektrika na pozemku * vykurovanie je potrebné dokončiť na pevné palivo * voda- je potrebné navŕtať nanovo studňu, odbery vody boli robené a sú vyhovujúce, priam v blízkosti domu tečie potok CENA: * 119 990 € vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Je možná aj prípadná výmena za byt v meste Žiar nad Hronom. Uprednostňovaní budú hotovostní klienti a spoločnosť Dobré Reality si vyhradzuje právo na predaj klientovi s najvyššou ponúknutou cenou. Kúpou je dom ihneď voľný. V prípade záujmu o dohodnutie termínu obhliadky ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať na telefónnom čísle /biznisreality LOKALITA A OKOLIE: V blízkosti lokality Žiar nad Hronom sa nachádza neskutočné množstvo rôznych letných či zimných aktivít. Dostupnosť do mesta Banská Štiavnica je necelých 20 min., Banská Bystrica 30 min. autom, mesto Žiar nad Hronom ako okresné mesto je len pár minút do centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. Obec Šašovské podhradie vám ponúka krásne miesta na oddych a relaxáciu, turistiku, lyžovanie v blízkosti obcí Skalka a Krahule, plávanie v Aquapark Vyhne, relax v kúpeloch Sklené Teplice, okresné mestá Banská Bystrica a Zvolen. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: * veľký rozlohou priestranný dom v tichom prostredí na konci obce pod horou * výborne dispozične riešený, možný aj na trvalé bývanie alebo chatárčenie * krásne okolie, blízkosť prírody a zároveň rýchla dostupnosť do okresného mesta a okamžité napojenie na diaľničný privádzač R1 smer BA, KE * jednoznačne ODPORÚČAM! Odmena za TIP : Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri pred