inzercia, predaj, predám, bazár

Dom s pozemkom 1667m2 v blízkosti pekného prostredia a ja

Kategória: Domy

Priestranný rodinný dom po rekonštrukcii si hľadá nového majiteľa, ktorý ocení väčší pozemok a má rad prírodu. Dom je zateplený, prerobený a ihneď obývateľný a je napojený na studňu, plyn, septik a elektriku. Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti, ktorá je prepojená barovým pultom s kuchyňou, 2 väčších izieb, kúpeľne a komory. Dom má aj pochôdznu povalu, do ktorej sa dá dostať výsuvnými schodmi zabudovanými v strope. K domu prislúcha zvonku aj šopa-sklad, ktorú si už majiteľ zrenovuje podľa vlastných predstáv. Vodomerná šachta s vybudovanou vodovodnou prípojkou je pred domom. Je možnosť sa napojiť aj na verejnú kanalizáciu, z ktorej je vyvedené kanalizačné odbočenie. Za domom sa nachádza drevený krytý altánok, ktorý zaručuje oddych a kľud. Obec Výčapy je ako malé mestečko. Nájdete tam všetko ako supermarket COOP Jednota, mini potraviny, lekár pred deti, dorast a dospelých, lekáreň, zubár, veterinár, stavebniny STAV-REAL, kvetinárstvo, pohostinstvo, reštaurácia AMIGO, železiarstvo, drogéria, autobazár, pošta, škôlka, škola, matrika, INPRO-štrky-piesky-kameň, kaderníctvo, masážny salón, zmrzlináreň, záhradnícka architektúra. Supermarket je len 5minúť pešou chôdzou a autobusová zástavka 2minúty. V prípade voľného času je možnosť cykloturistiky alebo prechádzok popri jazerách a rieky Nitry.

Obytná plocha: 120 m2
Plocha parcely: 1667 m2
Elektrina: 220/380 V
Plyn: centrálny plynovod
Odpady: žumpa bez prepadu
Voda: studňa a vodovod
Kúrenie: ústredné-plynové
Konštrukcia objektu: tehlová
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: dom
Umiestnenie: centrum obce
Rok výstavby: 1950
Rok poslednej rekonštrukcie: 2016
Dom s pozemkom 1667m2 v blízkosti pekného prostredia a ja
Podobné inzeráty
Na predaj 3-izbový RD v obci Výčapy-Opatovce, pozemok 1667m2
Na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový RD s rozsiahlym pozemkom, nachádzajúci sa v obci Výčapy-Opatovce, okres NR. Samostatne stojaci jednopodlažný RD má výbornú dostupnosť cca 15min od mesta Nitra, 8min. od Jaguar Land Rover a 20min. od Topoľčian. Dom je postavený na rozsiahlom slnečnom pozemku s celkovou výmerou 1667m2, zastavaná plocha je 141m2 a úžitková plocha predstavuje 119m2. Nehnuteľnosť je postavená z tehly/kvádra a dispozične pozostáva z: obývacia izba s kuchyňou, 2x izba, vstupná chodba, hala, kúpeľňa s WC a komora. RD je ihneď obývateľný a prešiel v posledných rokoch čiastočnou rekonštrukciou vrátane: úplne nové plávacie podlahy, výmena plastových okien, bezpečnostných vchodových dverí, nové kúrenie + kondenzačný plynový kotol zn. Protherm Panther, nové vnútorné inštalácie vody, odpadu, plynu a ele. a čiastočné zateplenie 10cm polystyrénom. Súčasťou nehnuteľnosti je aj letná kuchyňa v pôvodnom stave a altánok. Dom je napojený na ele. energiu, plyn, vlastnú studňu a kanalizácia je vedená do žumpy (kanalizačná prípojka sa nachádza pred domom). Možnosť napojenia aj na miestny vodovod, vybudovaná vod. šachta je už priamo pred domom. Obec Výčapy-Opatovce disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Túto ponuku ocenia najmä tí, ktorí uprednostňujú priestranný pozemok a možnosť okamžitého nasťahovania ! Dom je kúpou ihneď voľný ! V prípade vážneho záujmu nás kontaktujte na tel: .
Na predaj 3-izbový RD v obci Výčapy-Opatovce, pozemok 1667m2
Možnosť dohody na cene ! Na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový RD s rozsiahlym pozemkom, nachádzajúci sa v obci Výčapy-Opatovce, okres NR. Samostatne stojaci jednopodlažný RD má výbornú dostupnosť cca 15min od mesta Nitra, 8min. od Jaguar Land Rover a 20min. od Topoľčian. Dom je postavený na rozsiahlom slnečnom pozemku s celkovou výmerou 1667m2, zastavaná plocha je 141m2 a úžitková plocha predstavuje 119m2. Nehnuteľnosť je postavená z tehly/kvádra a dispozične pozostáva z: obývacia izba s kuchyňou, 2x izba, vstupná chodba, hala, kúpeľňa s WC a komora. RD je ihneď obývateľný a prešiel v posledných rokoch čiastočnou rekonštrukciou vrátane: úplne nové plávacie podlahy, výmena plastových okien, bezpečnostných vchodových dverí, nové kúrenie + kondenzačný plynový kotol zn. Protherm Panther, nové vnútorné inštalácie vody, odpadu, plynu a ele. a čiastočné zateplenie 10cm polystyrénom. Súčasťou nehnuteľnosti je aj letná kuchyňa v pôvodnom stave a altánok. Dom je napojený na ele. energiu, plyn, vlastnú studňu a kanalizácia je vedená do žumpy (kanalizačná prípojka sa nachádza pred domom). Možnosť napojenia aj na miestny vodovod, vybudovaná vod. šachta je už priamo pred domom. Obec Výčapy-Opatovce disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Túto ponuku ocenia najmä tí, ktorí uprednostňujú priestranný pozemok a možnosť okamžitého nasťahovania ! Dom je kúpou ihneď voľný ! V prípade vážneho záujmu nás kontaktujte na tel: .
Na predaj 3-izbový RD v obci Výčapy-Opatovce, pozemok 1667m2
Možnosť dohody na cene ! V prípade záujmu prosím volať LEN na tel. číslo uvedené v texte inzerátu !!! Na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový RD s rozsiahlym pozemkom, nachádzajúci sa v obci Výčapy-Opatovce, okres NR. Samostatne stojaci jednopodlažný RD má výbornú dostupnosť cca 15min od mesta Nitra, 8min. od Jaguar Land Rover a 20min. od Topoľčian. Dom je postavený na rozsiahlom slnečnom pozemku s celkovou výmerou 1667m2, zastavaná plocha je 141m2 a úžitková plocha predstavuje 119m2. Nehnuteľnosť je postavená z tehly/kvádra a dispozične pozostáva z: obývacia izba s kuchyňou, 2x izba, vstupná chodba, hala, kúpeľňa s WC a komora. RD je ihneď obývateľný a prešiel v posledných rokoch čiastočnou rekonštrukciou vrátane: úplne nové plávacie podlahy, výmena plastových okien, bezpečnostných vchodových dverí, nové kúrenie + kondenzačný plynový kotol zn. Protherm Panther, nové vnútorné inštalácie vody, odpadu, plynu a ele. a čiastočné zateplenie 10cm polystyrénom. Súčasťou nehnuteľnosti je aj letná kuchyňa v pôvodnom stave a altánok. Dom je napojený na ele. energiu, plyn, vlastnú studňu a kanalizácia je vedená do žumpy (kanalizačná prípojka sa nachádza pred domom). Možnosť napojenia aj na miestny vodovod, vybudovaná vod. šachta je už priamo pred domom. Obec Výčapy-Opatovce disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Túto ponuku ocenia najmä tí, ktorí uprednostňujú priestranný pozemok a možnosť okamžitého nasťahovania ! Dom je kúpou ihneď voľný ! V prípade vážneho záujmu nás kontaktujte na tel: .
ALL INCLUSIVE | PREDAJ RODINNÝCH DOMOV BLÍZKO K R7 A  D. STR
AK CHETE BÝVAŤ V BLÍZKOSTI OKRESNÉHO MESTA DUNAJSKÁ STREDA V KĽUDNEJ NOVO VYTVORENEJ ČASTI OBCE AMADEHO KRAČANY V NOVOSTAVBE, KTORÚ MÔŽETE ZARIADIŤ PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV TAK TÁTO PONUKA JE PRIAMO STVORENÁ PRE VÁS !! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 9 rodinných domov – novostavby na novo vytvorenej ulici obce Amadeho Kračany. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce len 5 minút autom, takisto sa veľmi blízko nachádza diaľnica R7, čo zabezpečí rýchlu dostupnosť napr. do Bratislavy alebo do Rakúska… Obec Amadeho Kračany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Rodinné domy sa predávajú v stave holodom, ale je aj možnosť dokončenia ich vnútorného štandardu. Rodinné domy budú skolaudované do konca roka. Celková úžitková plocha rodinných domov je 118,48 m2 + krytá terasa o výmere 18 m2. Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou od 558 m2 až do 743 m2. Dispozičné riešenie rodinných domov: Predsieň, kuchyňa spolu s obývaciou izbou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, technická miestnosť. Ponúkame Vám rodinné domy s otvormi (okná a dvere), so strechou v antracitovej farbe a v hnedej farbe. INŽINIERSKE SIETE: Domy sú napojené na verejnú vodu aj na kanalizáciu. Kúrenie v domoch bude podlahové – tepelné čerpadlo a príprava na krb. Rozostavané rodinné domy sú evidované na LV Kúpna cena rodinných domov je nasledovné vrátane DPH: 1. RD s pozemkom 621 m2: 258.150,- € 2. RD s pozemkom 606 m2: 255.900,- € 3. RD s pozemkom 606 m2: 255.900,- € 4. RD s pozemkom 606 m2: 255.900,- € 5. RD s pozemkom 731 m2: 274.650,- € 6. RD s pozemkom 558 m2: 255.900,- € 7. RD s pozemkom 618 m2: 257.700,- € 8. RD s pozemkom 679 m2: 266.850,- € 9. RD s pozemkom 743 m2: 276.450,- € V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
NOVOSTAVBA 5 IZB. RD PRIAMO PRI LESE, DVOJ-DOMY
NADŠTANDARTNÁ novostavba 5 IZB DVOJPODLAŽNÉHO rodinného domu s TERASOU a vlastným pozemkom. Atraktívne prostredie, dom citlivo osadený priamo v zdravom borovicovom lese a premyslená dispozícia za použitia najkvalitnejších materiálov je základ spokojného celoročného bývania. ...fotografie sú zo vzorového domu, ktorý Vám radi ukážeme na osobnej obhliake, aby ste si mohli predstaviť ako vkusne a účelne môžete zariadiť Váš dom ARCHEUS RK ZÁHORIE Vám predstavuje PROJEKT POD LESÍKOM – energeticky úsporného a moderného bývania v tichej časti obce Borský Mikuláš. ...vy máte svoj sen, my máme pre Vás riešenie.... Vybrať si môžete zo 6 domov, z ktorých každý má úžitkovú  plochu 121m2, dve kúpeľne, terasu a dve parkovacie miesta. DVOJDOMY - na pozemok každého domu je vstup aj zo zadnej časti záhrady. Zeleň a vôňa borovicového lesa vás budú každodenne utvrdzovať, že ste si vybrali správne. Základné parametre v štandarde HOLODOM- zateplený murovaný dom s lokálnou rekuperačnou jednotkou osadenou v každej miestnosti orientácia JZ/SV dispozícia- 1NP-vstupná chodba, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, pracovňa, špajza, kuchyňa prepojená s jedálňou a obývačkou s výstupom na terasu, 2NP-chodba, sklad s miestom pre práčku, 3x samostatná spálňa, kráľovsky veľká kúpeľňa plastové okná s izolačným trojsklom, bezpečnostné plastové vchodové dvere s bezpečnostným sklom plynový kondenzačný kotol zn. Vailant eco TEC exklusiv so zásobníkom na ohrev teplej vody, teplovodné podlahové vykurovanie inžinierske siete - voda, elektrina, plyn, splašková kanalizácia OPLOTENIE, nová cesta, chodník s osvetlením dom sa predáva KOLAUDOVANÝ, energetický certifikát A obec s kompletnou občianskou vybavenosťou, vzdialenosť od BA 45 minút, napojenie na diaľnicu D2 Kúty 10 min., hranica s Rakúskom a ČR 20 km. ponuka RD, ceny, štádium holodom:  RD č.07 s pozemkom o výmere 361 m2 za 179 900 €                   RD č.08 s pozemkom o výmere 286 m2 za 179 900 €  RD č.09 s pozemkom o výmere 282 m2 za 179 900 €  RD č.10 s pozemkom o výmere 310 m2 za 179 900 €  RD č.11 s pozemkom o výmere 329 m2 za 179 900 €  RD č.12 s pozemkom o výmere 325 m2 za 179 900 € Dom je možné dokončiť aj do štádia „ NA KĽÚČ “ na základe individuálnych požiadaviek konkrétneho klienta. Bližšiu špecifikáciu použitých materiálov a kompletné informácie poskytneme na osobnom stretnutí v našej kancelárii. Virtuálna prehliadka:  Možnosť financovania pomocou hypotekárneho úveru, ktorý Vám radi sprostredkujeme. V prípade záujmu o bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Je možné ukázať Vám aj už dokončený ( vzorový )  dom.
REZERVOVANÝ RODINNÝ DOM/CHALUPA S VEĽKÝM POZEMKOM
DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, maklérka EVA BALIJOVÁ ( ) - EXKLUZÍVNE ponúka v obci Hliník nad Hronom na začiatku obce, na predaj rodinný dom s nádherným rozsiahlym rovinatým stavebným pozemkom. PREDMET PONUKY: Rodinný dom, postavený na rovinatom, severo-východne orientovanom pozemku s výmerou 1774m2, situovanom na ulici Kamenárska v obci Hliník nad Hronom pár km od okresného mesta Žiar nad Hronom, ako aj okresného mesta Žarnovica. Dom je postavený z klasických pôvodných materiálov, škridlová strecha na ňom bola vymenená v roku 2000. Okná sú drevené, tiež pôvodné. Dom disponuje všetkými inžinierskymi sieťami, optickým pripojením na internet. Má dva samostatné vstupy (priečelie domu, vstup z dvora, predzáhradka) v prednej časti domu sa nachádzajú dve veľké priestranné samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a plynovým bojlerom, kuchyňa. V zadnej časti domu je samostatný vstup kde je možné vybudovať si bývanie v troch ďalších samostatných izbách. Rodinný dom je taktiež možné využívať ako chalupu na víkendový relax. Nový majiteľ bude mať možnosť si dom vybudovať podľa vlastných predstáv, je potrebná rozsiahla rekonštrukcia. Vykurovanie a ohrev teplej vody sú zabezpečené plynovým bojlerom a plynovými gamatkami v prednej časti domu. Pitná voda je z verejného vodovodu. Na pozemku sa nachádza funkčná studňa. Dom je pripojený na obecnú kanalizáciu. Zabezpečené je wifi pripojenie na internet a televízny signál s možnosťou využitia optického pripojenia na internet (prípojka na hranici pozemku). Pozemok je oplotený, nachádzajú sa na ňom listnaté stromy. Rodinný dom sa predáva bez zariadenia a kúpou je ihneď voľný. Za domom sa nachádza veľká záhrada o výmere 735m2 ktorá sa predáva v cene domu a nie je samostatne predajná, je možné pristaviť na nej ďalší nový rodinný dom. LOKALITA: Obec Hliník nad Hronom sa nachádza v strede dvoch okresných miest a to mesta Žiar nad Hronom a Žarnovica. Pár minút autom je diaľničný privádzač na R1 v smere na BB a NR, BA. Obec je obklopená nádherným prostredím v blízkosti je možné využiť množstvo voľnočasových aktivít v obci kúpele Sklené Teplice, mesto Banská Štiavnica, ktoré dýcha históriou, obec Vyhne s veľkým aquaparkom, ponúka sa využitie turistiky v lete aj v zime, lyžovanie na Salamandre v Hodruši Hámroch, lovenie rýb, bicyklovanie, plávanie a mnoho iného. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, pošta, MHD, vlaky, zdravotnícke zariadenie, lekáreň, obchody a iné. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Priestranný i keď starší rodinný dom ponúka novému majiteľovi do budúcna krásne plnohodnotné bývanie v blízkosti nádherného prostredia v oblasti Štiavnických vrchov. Bude potrebná interiérová i exteriérová rekonštrukcia ako výmena okien, podláh, kúpeľne, domček je možné využiť aj ako chalupu na trávenie voľných chvíľ a relaxu. Celkové náklady na bývanie sú 145,- € mesačne. CENA: 96 000€ je za kompletný servis realitnej kancelárie Dobré Reality, už vrátane pr