inzercia, predaj, predám, bazár

Dom v centre obce Stupné

Kategória: Domy

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj rodinný dom s úžitkovou výmerou cca 162m2. Dom sa nachádza na 708m2 slnečnom a rovinatom pozemku a situovaný je v krásnej podhorskej oblasti Javorníkov v centre obce Stupné.

Dispozičné riešenie:
Suterén: čiastočné podpivničený
Prízemie: vstupná chodba, kúpeľňa, komora, kuchyňa, spálňa, izba, sklad, garáž
Poschodie: schody, kuchyňa s výstupom na terasu, obývačka, detská izba, detská izba, WC a špajza

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu a plyn. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a kotlom na tuhé palivo. Garáž, ktorá je súčasťou domu poteší nejedného domáceho kutila.
Pozemok je krásne upravený, nachádza sa na ňom altánok a zároveň celú atmosféru dotvára potok lemujúci pozemok.

Môj tip:
Dom je vhodný ako na trvalé bývanie, zároveň môže byť využívaný aj ako víkendový dom.

Občianska vybavenosť:
Stupné: MŠ, potraviny, pohostinstvo, ihrisko,
Jasenica (vzdialené 1,8km): pošta, MŠ, ZŠ – 1.stupeň, knižnica, potraviny, ihrisko
Brvnište (vzdialené 2,5km): MŠ, ZŠ, pošta, potraviny
Papradno (vzdialené 4,9km): MŠ,ZŠ, Základná umelecká škola, potraviny, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácia,...
Považská Bystrica (vzdialená 12km): kompletná občianska vybavenosť

Lokalita:
Obec Stupné je obľúbená lokalita ako na bývanie ale aj na rekreovanie. Neoceniteľnými výhodami sú nádherná príroda, výborná dostupnosť, lyžovanie, cykloturistika, turistika v okolí, bežkárske trasy, veľa turistických chodníkov a na svoje si samozrejme prídu aj hubári.

Ak hľadáte miesto kam uniknete od rušného mesta – TU! ste na správnej adrese.

Vzdialenosť od mesta Považská Bystrica 12km
Vzdialenosť̌ od diaľnice BA/ZA cca 12km
Vzdialenosť od mesta Bytča 14km
Vzdialenosť od Bratislavy cca 2 hodiny

Odporúčam vidieť!
V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.


Obytná plocha: 162m²
Rozloha pozemku: 708m²
Úžitková plocha: 162m²
Dom v centre obce Stupné
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj rodinný dom v centre obce Pohranice, …
Ponúkam na predaj rodinný dom v centre obce Pohranice, v bočnej uličke, 566 m2. Popis: Ponúkam na predaj rodinný dom v centre obce Pohranice, v bočnej uličke, 566 m2. Ponúkam na predaj 3-izbový rodinný dom + kuchyňa, WC a kúpeľňa, v zachovalom pôvodnom stave. Vhodný na chalupu alebo po rekonštrukcii aj na trvalé bývanie. Dom sa nachádza v centre obce, takže na pár krokov máte obchody, úrad, materskú a základnú školu, lekáreň, reštauráciu a zároveň ste v bočnej uličke, ktorá vám poskytne dostatok súkromia a pokoja. Výhody nehnuteľnosti: + Obec Pohranice je len 10km od okresného mesta Nitra + Bočná ulička a pritom centrum obce + Dom v zachovalom pôvodnom stave + Na prvom poschodí je vstupná chodba, 2 izby, kuchyňa, WC, špajza, komora, schodisko Na druhom poschodí sa nachádza 1 veľká izba, kúpeľňa a povala. + Podpivničený z cca 3/4 + Dom je postavený z pálenej tehly + V roku 2012 bola robená údržba strechy + elektrina, mestská voda, plyn (aktuálne odpojený), kanalizácia + Kúrenie je pomocou plynového kotla a radiátormi, ohrev vody bojlerom + Na pozemku je letná kuchynka + Pozemok o výmere 566m2, z toho záhrada 446m2 + Ihneď voľný Ak ste sa dočítali až sem, zrejme vás na tomto dome niečo zaujalo. Preto vám navrhnem jediné, zavolajte mi a dohodneme si osobnú obhliadku. Uvidíte, aký dojem na vás spraví samotný dom. Môžete ma kontaktovať na tel: alebo ak radšej píšete, napíšte mi mail na: s.repasky@ Cena nehnuteľnosti je 123 600 eur Cena je vrátane kompletného právneho servisu. Samozrejmosťou pre nás je pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov u našich hypotekárnych špecialistov. Pri kúpe tohto domu vám darujem aj knihu pre deti Kristínka a svet fantázie s podpisom a osobným venovaním od autora. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 140 Plocha obytnej časti m2: 110 Výmera pozemku m2: 566 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 26m x 20m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 1960 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Verejný vodovod Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: Vybavenie domu: ,,,,,, Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia Typ strechy: Sedlová Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Stanislav Repaský s.repasky@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón:
Ponúkame na predaj klasický vidiecky dom na peknom rovinatom
Na predaj pekný vidiecky 5-izbový dom , 159 m², ALTERNATÍVA K BYTU - VIDIECKY, VEĽMI DOBRE ZACHOVALÝ DOM Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom v centre obce Horná Kráľová rodinný dom v centre obce Horná Kráľová, 20 km od Nitry, 24 km od Galanty,17km od Serede a 14km od Šale.R1 je vzdialená10km Jedná sa o prízemný 1-izbový dom s úžitkovou plochou 159 m2, ktorý sa nachádza v spol na pozemku vo výmere celkom 749 m2. Z toho záhradka v zadnej časti pozemku (patriaca výlučne k tejto nehnuteľnosti) tvorí 141 m2. Pri záhradke sa nachádza aj menší záhradný domček aj prístrešok . Dom sa predáva čiastočne zariadený. Dom bol postavený okolo roku 1920, no je veľmi dobre udržiavaný v pôvodnom štýle a prešiel viacerými rekonštrukciami – posledná kompletná rekonštrukcia bola v r. 2010. Popis nehnuteľnosti : - povodná fasáda, strecha (škridlová), repasované pôvodné drevené okná , Ďalšie technické vybavenie a špecifikácie: - napojenie na všetky inžinierske siete - podlahy: laminátové parkety v izbe, dlažba v kuchyni a kúpeľni - pôvodné drevené trámové stropy - možnosť využitia podkrovia - krbové kachle/piecka na drevo - plynový kotol na kúrenie a ohrev vody - kuchynská linka v drevodekore, . Dom má výbornú polohu, nachádza sa 300m od centra obce Kúpu je možné financovať prostredníctvom HÚ. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté aj hypotekárne poradenstvo – DISPOZÍCIA DOMU Dom je dispozične rozdelený na 5 samostatných izieb, vstupnú predsieň, jedáleň, kuchyňu, kúpeľňu, 2x samostatné WC, špajzu. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 19 m². Na vonkajšiu terasu je vstup z obývacejizby s kuchyňou. Celková rozloha bytu 179 m² REKONŠTRUKCIA A VYBAVENIE BYTU Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v r.2010. Má nové elektrické rozvody, predné plastové okná, zárubne sú z masívu. Podlahy v izbách sú plávajúce. V ostatných miestnostiach ako vstupná chodba, chodba, kuchyňa, kúpeľňa, WC je dlažba. Na všetkých oknách sú žalúzie a sieťky. V predsieni je vstavaná skriňa. LOKALITA Dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, Z NÁŠHO POHĽADU Ak hľadáte 5-izbový dom,s klasickým dispozičným riešením so všetkými IS a veľkým dvorom, ktorý je kompletne zrekonštruovaný a nachádzajúci sa v dlhodobo vyhľadávanej lokalite máme pre Vás túto jedinečnú ponuku. CENA Cena bytu je vrátane provízie, kompletného kvalitného právneho servisu a poradenstvom a bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho HÚ.
RODINNÝ DOM NA PREDAJ, OBEC SOKOĽANY, KE-OKOLIE
JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na predaj rodinný dom v obci Sokoľany, Základné informácie: Dom sa nachádza v centre obce. Dispozične dom pozostáva z dvoch podlaží a čiastočne je podpivničený. K dispozícii je 5 izieb. Na prízemí sú k dispozícii dve izby, kuchyňa, špajza a vchod do pivničky, Na poschodí sa nachádzajú 3 izby (jedna z izieb je možné využiť aj na kuchyňu), a WC s kúpeľňou. Dom je dostatočne priestranný a dispozične dobre riešený, v dobrom stave. Orientácia domu: vstup je z východnej strany. Technické informácie: Zastavaná plocha domu je 108m2. Dom je postavený z tehál, strecha je plechová, na dome sú čiastočne vymenené okná za plastové (dvojsklá) okná. Na prízemí sú už plávajúce podlahy. Siete elektriny a rozvodov sú pôvodné. Dom je napojený na elektrinu, verejnú kanalizáciu, verejný vodovod. Na pozemku sa nachádza aj studňa. Kúrenie v domu je riešené plynom, plynový kotol sa nachádza v malej pivnici (rozloha pivnice12m2) pod domom. Ostatné rozlohy v m2 sú uvedené v pôdorysoch. V obývacej izbe sa nachádza fungujúci krb. Lokalita: Obec Sokoľany je vzdialená od Košíc do 15 min. autom, 15 km od centra Košíc, v Ke-Barca ste do 10tich minút autom. V obci sa nachádza materská škola, Rimokatolícky kostol, Pizza club u Šeba (najlepšia pizza a reštauračné služby v širokom okolí), potraviny, futbalový klub, AHK Sokoľany hokejový klub, posilňovňa, a autobusové spoje SAD. Obec patrí medzi najbohatšie obce na Slovensku. V obce sú urobené nové cesty a chodníky. Názor makléra: Dom je situovaný v centre obce, je tam dostatočný priestor ako v dome tak aj za domom je dobré posedenie a priestor na záhradku. Dom je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Podľa môjho názoru je vhodný pre rodinu alebo pracujúcich, možné aj pre dve rodiny, ktorí pracujú v blízkosti obce, či už v USSteele alebo v meste Košice. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom a finanocovaním nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 5 Zastavaná plocha: 108m² Celková rozloha: 108m² Rozloha pozemku: 585m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: nie Strecha: pôvodná Krb:
Exkluzívne Predám rodinný dom v centre obce Kolta
EXKLUZÍVNE: Predám rodinný dom v centre obce Kolta. Dom je postavený z tehly, má škridlovú strechu, je v pôvodnom stave. Vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Dom má drevené okná s vonkajšími roletami, drevené a betónové podlahy, dlažbu v kúpeľni a na toalete. Dom je napojený na studničnú vodu, bude napojený na elektrinu, prípojka na obecnú vodu sa nachádza pred pozemkom. Vykurovanie je pieckou na tuhé palivo. Na slnečnom pozemku sa nachádza studňa, kríky, stromy, pestovateľský kútik. VÝMERA: Pozemok 1659m2 so šírkou 23m DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Dom je slnečný a dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne so špajzou, obývačky a dvoch obytných izieb. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo. Toaleta je oddelená. ODPORÚČAM OBHLIADKU! Na cene sa vieme ešte dohodnúť! Výhody: poloha v centre obce, rekonštrukcia podľa vlastných predstáv, veľký pozemok PARKOVANIE: Vo dvore POLOHA: Rodinný dom sa nachádza v centre obce Kolta s dobrou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádza pošta, potraviny, lekáreň, kostol, pohostinstvo, základná škola, škôlka, autobusová zastávka, detské ihrisko. Obec je vzdialená 20km od mesta Nové Zámky, 35km od mesta Levice, 60km od mesta Nitra. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru -prerábky na kľúč -potvrdenia pre dedičské konania! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla , člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 1001 Počet izieb: 3 Celková rozloha: 1659m² Rozloha pozemku: 1659m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: blízko Postavené z: tehla Strecha: pôvodná Okná: drevené Terén: mierny svah Prístupová cesta: asfaltová cesta
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.
Predaj celoročne obývaný  4.izbový dom na LV zahradna chata
predam celoročne obývanú chatu /dom v srdci obce Hamuliakovo len 15km od Ba .Do ba je priama cesta po obchvate čiže ste v Ba za naozaj 10 minút . Hypotéku môžete zobrať len tak ako ja že som založil inú nehnuteľnosť a predmet financovania bol práve tento dom .preto je cena nastavená takto nízko .Za takúto sumu kúpite v Ba maličký bytík v ktorom sa ani neotočite.Môj dom je v nádhernom prostredí pri hrádzi kde sa úžasne korčuľuje či bicykluje. Na samotný dom sa hypo vziať nedá preto ak hypotéka tak len možnosť že si založíte inú nehnuteľnosť . lokalita je ešte evidovaná ako chatova oblasť , ak sa to v územnom pláne zmení tak sa zmení aj charakter domu a to z chaty na rodinný dom . Dom má solárne panely ktoré v letných aj zimných mesiacoch veľmi šetria energiu na ohrev vody aktuálne je to veľmi výhodne , keďže je situácia s energiami dosť zlá .Dom je zateplený sklennou vatou .samozrejmosťou je Brana s elektrickým pohonom na diaľkové ovládanie . Vek cca 10 r . Vlastná studňa vlastná zumpa o veľkosti cca 10m3 . Pozemok veľkosť 350m2. Mozna výmena za byt môj znalecky posudok je 205 tis .mesačne náklady len 140 eur .!! Elektrina dvojtarifne meranie čo taktiež šetrí náklady . Dom sa predáva čiastočne zariadený . V dome je podlahove Kurenie a elektrické panely ,plus krb ktorý má urobene prieduchy do horných spálni . Na oboch podlažiach sa nachádza aj klimatizácia . Dom má 100m2. Pozostáva z kuchyne s obývačkou , dve izby sa nachádzajú na prvom podlaží s malým pracovným kutom , v suteréne sa nachádza jedna izba s oknom plus práčovňa a maly sklad . Dom má aj drevareň , ktorá má malú pivnicu na skladovanie zeleniny . Prosím preferujem hotovostného klienta nakolko k hypotéke potrebujete založiť inú nehnuteľnosť a z toho kúpiť tento dom . . Rk NEVOLAŤ!!!! Som majiteľ Pri serióznom jednaní mozna dohoda . Dom je len na LV evidovaný ako chata no je to len evidenčný charakter . Dom je normálny dom na celoročne bývanie je o tom aj potvrdenie od obce . Prihlásenie trvalého pobytu je bez problémov . Štandardom je doručovanie pošty takže je to normálny RD ktorý je postavený v časti obce kde je ešte definícia chatova oblasť no bez akých kolvek obmedzení .