inzercia, predaj, predám, bazár

Dom v prvej morskej línii neďaleko mesta Omiš, Chorvátsko

Kategória: Domy

Podrobnosti o nehnuteľnosti

Referenčné číslo: C_4298

Poloha: južne od mesta Omiš

Typ nehnuteľnosti: Samostatný dom s pozemkom v prvej morskej línii

Rozloha nehnuteľnosti: 245m2

Rozloha pozemku: 270m2

Dispozícia: 5x spálňa, 4x kúpeľňa

Vzdialenosť od mora: 10m prvá morská línia

Cena: 402.000EUR

Elektrina

Voda z vodovodu

Telefón / Internet

Bez prístupu auta priamo k nehnuteľnosti

Septik

Popis:

Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj dom s rozlohou až 245 m2, ktorý sa nachádza v unikátnej lokalite v prvej morskej línii a k moru je to len 10m. Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej lokalite obkolesená olivovníkmi v malom mestečku, len pár kilometrov južne od mesta Omiš.

Nehnuteľnosť sa skladá zo suterénu, prízemia a 3 poschodia.

V suteréne sa nachádza skladovacia miestnosť a vonkajšie schody vedú do prízemia, kde je štúdiový apartmán. Na prvom poschodí je apartmán pozostávajúci z kuchyne, obývacej izby, kúpeľne a spálne.

Na druhom poschodí sa nachádza aj jedno-spálňový apartmán, ktorý je spojený vnútorným schodiskom do tretieho poschodia, kde je veľký trojizbový apartmán.

Dom je orientovaný na juh, týmto smerom sú orientované aj priestranné terasy s krásnym výhľadom na more a na neďaleké ostrovy.

Apartmány na spodných dvoch poschodiach je potrebné renovovať, zatiaľ čo apartmány na horných dvoch poschodiach boli úplne zrekonštruované.

Nehnuteľnosť nemá priamy prístup autom až k nej. Parkovanie je nutné si prenajať od mesta.

Pôda okolo domu je vysadená olivovníkmi a stredomorskými rastlinami a vďaka tomu má svoju atmosféru. Špeciálne na tejto nehnuteľnosti je, že má okrem priaznivej ceny aj priamy prístup až na pláž. Určite má preto tento dom svoj potenciál.

Viac o Omiši

Omiš je úžasné mesto, ktoré leží južne od Splitu, 20 minút jazdy. Leží tam, kde sa rieka Cetina vlieva do mora. Staré nehnuteľnosti v Omiši boli štýlovo ovplyvnené Rimanmi, Turkami a Benátčanmi a samotná história mesta je dobrým dôvodom na návštevu.

Omiš je veľmi obľúbené miesto pre dovolenkovú destináciu s nádhernými plážami, barmi, reštauráciami a všetkým, čo sa od prímorského letoviska očakáva, je pokladané za jedno z top chorvátskych „rekreačných“ centier. Rafting na divokej vode, kanoistika, kempovanie a lezenie po skalách v rozprávkových roklinách Cetina sú ďalšie dôvody, prečo ho ľudia radi navštevujú z celej Európy.

Pri zvažovaní kúpy nehnuteľnosti v Omiši je dobré si uvedomiť, že dovolenková sezóna je tu nezvyčajne predĺžená práve týmito aktivitami. Nehnuteľnosť v Omiši je prijateľná v porovnaní s inými regiónmi a nehnuteľnosťami na pobreží Dalmácie, ale obmedzené množstvo stavebných pozemkov a predĺžená dovolenková sezóna znamená, že nehnuteľnosť v Omiši bude vždy dobrou investíciou.
Dom v prvej morskej línii neďaleko mesta Omiš, Chorvátsko
Podobné inzeráty
Vila s bazénom v prvej morskej línii, Zadar, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4292 Miesto: Zadar Typ nehnuteľnosti: Rodinná vila v prvej morskej línii Cena: 1.184.000 EUR Rozloha domu: 180m2 Rozloha pozemku: 534 m2 Dispozícia: 3 x samostatná spálňa, 2 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 20 m, prvá morská línia, výhľad na more Orientácia západ Elektrina, všetky siete Telefón / internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od centra letoviska: 1,7 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Novostavba Južná orientácia Garáž V blízkosti pláže Strešná terasa Panoramatický výhľad Sauna Popis: Realitná kancelária Relax properties Vám ponúka na predaj túto modernú samostatnú vilu v TOP lokalite v prvej morskej línii. Vila má rozlohu 180 m2, ktorá sa rozprestiera na dvoch poschodiach a nachádza sa na pozemku 534 m2. Prízemie pozostáva z priestrannej obývacej izby, kuchyne s jedálenskou časťou, úložným priestorom a toaletou. Vnútorné schodisko vedie do horného poschodia pozostáva z troch spální. Jedna z miestností má svoju vlastnú kúpeľňu, zatiaľ čo dve izby zdieľajú druhú. Veľká terasa 70 m2 slúži na vychutnanie si letných dní a nocí, ale tiež na ochladenie pri bazéne počas dňa. Vila má zaujímavé umiestnenie, prírodu, architektúru a skvelý dizajn interiéru. Viac o Zadare Zadar má svoje vlastné letisko, je dôležitým a rastúcim mestom. Nedávno bol opísaný ako „hlavné mesto zábavy v Chorvátsku“ a nestalo sa tak náhodou. Je blízko ostrova Pag, ďalej národného parku Plitvice, kde sa konajú početné hudobné a kultúrne festivaly. Nehnuteľnosti v Zadare a nehnuteľnosti v okolí Zadaru sú stále cenovo dostupné, no ich hodnota sa bude zvyšovať, a to nielen z dôvodu všeobecného zlepšenia vyhliadok zhodnotenia chorvátskeho majetku, ale aj prijatím meny Euro od 1.1.2023 Vily na pobreží neďaleko Zadaru sú skvelými dovolenkovými lokalitami a byty v meste Zadar sú vyhľadávané turistami aj domácimi. Blízkosť Plitvice, najznámejšieho chorvátskeho národného parku, a kultúrny rozmer turistického priemyslu robí nehnuteľnosť v Zadare žiaducou.
Krásny dom v prvej línii priamo na pláži, top lokalita Rogoz
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4199 Miesto: Rogoznica Typ nehnuteľnosti: Rodinný dom s pozemkom a výhľadom na more v prvej morskej línii Cena 679.800 € Obytná plocha domu: 156 m² Veľkosť pozemku: 152 m2 Dispozícia: 4 x spálňa, 2 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: prvá línii pri mori Orientácia na východ Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od letiska 34 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Prvá morská línia! Centrum mesta Blízko pláže Kompletne zariadený Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj túto jedinečnú nehnuteľnosť na trhu, samostatne stojaci dom v skvelej lokalite v prvej línii pri mori. Dom má obytnú plochu 156 m2, pozemok má 152 m2. Nachádza sa v tichej časti malého mesta vhodného na bývanie z dôvodu blízkosti centra, ale aj na prenájom, keďže lokalita ponúka množstvo možností. Tento očarujúci dom pozostáva z dvoch dvojizbových apartmánov. Každý z apartmánov má terasu s krásnym výhľadom na more. Dom je pekne udržiavaný a na záhrade je gril, ideálny na letné grilovanie pri mori. Pred domom je krásna kamenno-kamienková pláž. Rozhodne ide o unikátnu nehnuteľnosť na trhu, ktorú sa oplatí pozrieť. Viac o Rogoznici Rogoznica je vzdialená 45 minút jazdy severne od Splitu a iba 20 minút od letiska a mesta Trogir. Je to tiež len 30 minút jazdy od Šibeniku. Pobrežná voda je úplne čistá a preto ju mnohí ľudia s mladými rodinami vyhľadávajú ako tú pravú dovolenkovú destináciu. Nájdete tu nádherné pláže, stredomorskú výbornú stravu, morský vzduch, ktorý dopĺňa pomalé kľudné tempo života. Existuje tu veľa kilometrov pláže a málo turistov v porovnaní s ostatnými lokalitami, takže tí, ktorí majú radi súkromie a ústranie, majú tu veľa možností Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Rogoznici, našli pokojné, tiché kúzlo stredomorského života.
Novostavba luxusnej Vily s bazénom a panoramatickým výhľadom
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4185 Lokalita: Omiš Typ nehnuteľnosti: Villa s bazénom a výhľadom na more Obytná plocha domu: 350m2 Pozemok: 510 m2 Dispozícia: 4 x spálňa, 5 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 600 m, panoramatický výhľad Cena 1.751.000 EUR € Orientácia na juh Elektrina Voda z vodovodu Systém odtokov Telefón / Internet Prístup autom Vzdialenosť od centra 2 km Vzdialenosť od letiska 34 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Novostavba Orientácia na juh Kompletne zariadená villa Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaca vila Popis: Realitná kancelária Relax properties vám s radosťou ponúka na predaj dve novopostavené luxusné vily s výhľadom na more. Tieto dve výnimočné vily sa nachádzajú v idylickej, tichej lokalite, ktorá ponúka úplné súkromie a panoramatický výhľad na more a ostrovy a je len pár minút jazdy od krásnych pláží a centra mesta Omiš. Každá z víl má celkovú obytnú plochu 350 m2 a sú architektonicky starostlivo navrhnuté tak, aby maximálne využitie vnútorného a vonkajšieho priestoru. Vily pozostávajú zo suterénu, prízemia a prvého poschodia. Na prízemí domu sa nachádza moderná otvorená koncepcia kuchyne s jedálňou a obývačkou miestnosť, ktorá vedie na terasu a k bazénu. Schody vedú na prvé poschodie, kde sú 4 spálne, každý s vlastnou kúpeľňou. V suteréne domu sa nachádza priestor na relax a zábavu, ktorý pozostáva zo sauny, a jacuzzi, kinosála a vináreň. Vily je možné kúpiť samostatne alebo spolu, a keďže sú vo vlastníctve firmy, je tu aj tzv možnosť kúpy celej spoločnosti. VILA 1: výmera pozemku: 510 m2 obytná plocha: 350 m2 VILA 2: výmera pozemku: 545 m2 obytná plocha: 350 m2 Obe nehnuteľnosti majú rovnakú cenu: 1 751.000 EUR Viac o Omiši Omiš je úžasné mesto, ktoré leží južne od Splitu, 20 minút jazdy. Leží tam, kde sa rieka Cetina vlieva do mora. Staré nehnuteľnosti v Omiši boli štýlovo ovplyvnené Rimanmi, Turkami a Benátčanmi a samotná história mesta je dobrým dôvodom na návštevu. Omiš je veľmi obľúbené miesto pre dovolenkovú destináciu s nádhernými plážami, barmi, reštauráciami a všetkým, čo sa od prímorského letoviska očakáva, je pokladané za jedno z top chorvátskych „rekreačných“ centier. Rafting na divokej vode, kanoistika, kempovanie a lezenie po skalách v rozprávkových roklinách Cetina sú ďalšie dôvody, prečo ho ľudia radi navštevujú z celej Európy. Pri zvažovaní kúpy nehnuteľnosti v Omiši je dobré si uvedomiť, že dovolenková sezóna je tu nezvyčajne predĺžená práve týmito aktivitami. Nehnuteľnosť v Omiši je prijateľná v porovnaní s inými regiónmi a nehnuteľnosťami na pobreží Dalmácie, ale obmedzené množstvo stavebných pozemkov a predĺžená dovolenková sezóna znamená, že nehnuteľnosť v Omiši bude vždy dobrou investíciou.
CHORVÁTSKO - Dom s 9 apartmánmi a výhľadom na more - Omiš
Ponúkame Vám na predaj apartmánový dom s výhľadom na more, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste len 4 km od centra rušného turistického mestečka Omiš, známeho čiastočne piesočnatými plážami, novými obchodnými centrami, ale najmä krásnou prírodnou scenériou s mohutnými vápencovými pohoriami, pomedzi ktoré sa tiahne kaňon divokej rieky Cetina so smaragdovo-zelenou vodou. Omiš je lákadlom nie len pre letnú dovolenku strávenú pri mori, ale ponúka tiež bohaté možnosti turistiky a adrenalínových športov. Apartmánový dom s obytnou plochou 320 m2 sa nachádza na pozemku o výmere 150 m2. Dom pozostáva z deviatich samostatných bytových jednotiek, ktoré sa v súčasnosti veľmi úspešne prenajímajú z pohľadu cestovného ruchu. Apartmán č. 8 sa nachádza na prízemí. Je to najväčší apartmán a pozostáva z dvoch spální, kúpeľne, obývačky, kuchyne a terasy. Apartmány č. 3, 6 a 7 pozostávajú z jednej spálne, kúpeľne, obývacej izby, kuchyne a balkóna s otvoreným výhľadom na more. Apartmány č. 1, 2, 4, 5 sú štúdio apartmány (jedna miestnosť s obytnou časťou a kuchynských kútom) s balkónom orientovaným na juh. Apartmán č. 9 je štúdio apartmán, ktorý slúži ako bydlisko osoby zodpovednej za prijímanie hostí a upratovanie budovy. Všetky bytové jednotky sú klimatizované a predávajú sa kompletne zariadené. Vedľa hlavnej budovy sa nachádza aj krytý priestor (otvorená garáž) pre dve až tri autá. Je tu ďalšia miestnosť, ktorá má v súčasnosti funkciu práčovne. Na streche domu sú solárne panely. Dom má energetický certifikát D. Pred pozemkom je parkovanie pre 7 áut. Dom sa nachádza v pokojnej štvrti vo vzdialenosti cca 200 metrov od pláže, v blízkosti reštaurácií, kaviarní, obchodov a všetkých ostatných zariadení potrebných spokojne strávenú dovolenku. Vzdialenosť od letiska je 46 km. Predajná cena apartmánového domu aj so zariadením je 485.000 EUR + poplatky súvisiace so sprostredkovaním a prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: , amaxades.reality@ Počet poschodí: 2 Počet izieb: 14 Obytná plocha: 320m² Rozloha pozemku: 150m² Úžitková plocha: 320m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Kanalizácia: áno Internet: wifi Kúpeľňa: áno Balkón: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Klimatizácia: áno Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Dom v prvej morskej línii, dedinka Makrigialos, Kréta, Gréck
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti: GHMAK_15 Miesto: Makrygialos, Kréta Typ nehnuteľnosti: rodinný dom v prvej morskej línii Cena 281.000 € (Cena zahŕňa realitnú províziu) Rozloha domu: 110 m2 Pozemok: 1000 m2 Dispozícia: 3 x spálňa, 2 x kúpeľňa Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tento čarovný tradičný grécky dom s pozemkom v úžasnej lokalite, len pár krokov od pláže v dedinke Makrygialos na ostrove Kréta v Grécku. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre niekoho, kto si potrebuje odpočinúť, vychutnať si pokojné prostredie pri pohľade na úžasný výhľad na modrý oceán pri šume vĺn. Nehnuteľnosť sa nachádza totižto na okraji útesu s výhľadom na krásnu piesočnú pláž. Tento úžasný dvojpodlažný dom je súčasťou komplexu, ktorý sa nachádza na pozemku 1.000 m2 a pozostáva z apartmánu s rozlohou 80 m2 na prízemí a samostatného štúdia s rozlohou 30 m2 na najvyššom poschodí. Apartmán je kompletne zariadený v tradičnom gréckom štýle s výborným vkusom. Pozostáva z obývacej izby, plne vybavenej kuchyne, dvoch priestranných spální, kúpeľne so sprchovacím kútom a komory. K dispozícii je i priestranná terasa s krásnou súkromnou záhradou a nekonečným výhľadom na more. Nájdete tu i priestor pre vonkajšie stolovanie s perfektne štýlovo zatienenou pergolou a tradičným krétskym kamenným grilom. Na prvom poschodí sa nachádza samostatné, kompletne zrekonštruované štúdio. Pozostáva zo spálne s prístupom na tienenú verandu, jednej plne vybavenej malej kuchyne a jednej kúpeľne s vaňou. K nehnuteľnosti prináleží aj skladovací priestor. Len pár krokov od piesočnatej pláže ponúka tento dom ubytovanie, kde si môžete užiť súkromie a relax. V blízkosti sa nachádzajú luxusné hotely, v ktorých môžete využiť stravovanie pre seba a svojich hostí. K dispozícii je tiež parkovanie a bezproblémová prístupová cesta k nehnuteľnosti. Lokalita – dedinka Makrigialos (čo znamená dlhý breh) je očarujúca rybárska dedina, ktorá sa nachádza na juhovýchodnom pobreží prefektúry Lasithi. Približne 30 minút jazdy od mesta Ierapetra a 1 hodinu od Agios Nikolaos. Krásny prístav má veľa rybích taverien a bufetov. V okolí je nádherná piesočnatá pláž a niekoľko ďalších zátok. Obec je dobre vybavená supermarketmi, mäsiarstvom, zeleninárom, pekárňami, lekárňami, bankou, čerpacou stanicou a ďalšími. Existuje tu i pravidelná autobusová doprava spájajúca Makrigialos s Ierapetrou a Sitiou. V prípade záujmu pripravíme pre Vás video-obhliadku danej nehnuteľnosti. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Radi Vám pomôžeme s celým procesom kúpy nehnuteľnosti na tomto úžasnom mieste akým je ostrov Kréta.
Veľká rodinná vila v prvej morskej línii, Rogoznica, Chorvát
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4290 Miesto: Rogoznica Typ nehnuteľnosti: Vila v prvej línii pri mori Cena 1.339.000 € Obytná plocha domu: 310m² Veľkosť pozemku: 475 m2 Dispozícia: 8 x spálňa, 6 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 40 m, prvá línia pri mori Orientácia na juhovýchod Elektrina, Kompletné siete Kanalizácia Telefón / internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: • Prvá línia pri mori • centrum letoviska • Orientácia na juh • V blízkosti pláže • Vonkajšie posedenie •Panoramatický výhľad na more • Samostatný dom s pozemkom Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj túto krásnu rodinnú vilu s pozemkom na atraktívnom mieste mesta Rogoznica a to v prvej línii pri mori. Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná a je kompletne vybavená. Rozloha domu je 310m2 a nachádza sa na pozemku 475 m2. Disponuje 8 samostatnými spálňami a 6 kúpeľňami. Prízemie pozostáva z apartmánu s tromi spálňami, skladovacia miestnosť a štúdiový apartmán. Prvé poschodie má miestnosť, ktorá slúži ako sklad a dva apartmány s jednou spálňou. Druhé poschodie má tiež úložné priestory a k dispozícii sú dva apartmány s jednou spálňou. Pred domom je priestranné parkovisko. Vďaka svojej perfektnej polohe a veľkosti predstavuje vynikajúcu príležitosť na investície do nehnuteľnosti so skvelým zhodnotením z potencionálneho turistického prenájmu. Viac o Rogoznici Rogoznica je vzdialená 45 minút jazdy severne od Splitu a iba 20 minút od letiska a mesta Trogir. Je to tiež len 30 minút jazdy od Šibeniku. Pobrežná voda je úplne čistá a preto ju mnohí ľudia s mladými rodinami vyhľadávajú ako tú pravú dovolenkovú destináciu. Nájdete tu nádherné pláže, stredomorskú výbornú stravu, morský vzduch, ktorý dopĺňa pomalé kľudné tempo života. Existuje tu veľa kilometrov pláže a málo turistov v porovnaní s ostatnými lokalitami, takže tí, ktorí majú radi súkromie a ústranie, majú tu veľa možností Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Rogoznici, našli pokojné, tiché kúzlo stredomorského života.