inzercia, predaj, predám, bazár

Dom v TOP lokalite, prvá línia pri mori, mesto Primošten, Ch

Kategória: Domy

Podrobnosti o nehnuteľnosti

ID nehnuteľnosti C_4164

Miesto: Primošten (10 minút pešo od centra mesta)

Typ nehnuteľnosti: dom/villa

Cena 1.028.970 €

Dom obytná plocha: 270 m2

Veľkosť pozemku: 365 m2

Dispozícia: 8 spálni, 6 kúpeľní

Vzdialenosť od mora: 15 m (prvá línia od mora!)

Orientácia na juh

Elektrina

Voda z vodovodu

Telefón / Internet

Prístup autom

Septik

Vzdialenosť od letiska 41 km

Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti:

Prvá línia pri mori

Orientácia na juh

Záhrada

Vonkajšie stolovanie

Panoramatický výhľad na more

Samostatne stojaci dom

TOP lokalita!

Popis:

RK Relax properties vám ponúka na predaj tento krásny rodinný dom v prvej línii od mora, len desať minút chôdze od centra Primoštenu.

Dom pozostáva zo šiestich apartmánov. Na prízemí sa nachádza štúdio/garsónka a jednoizbový apartmán.

Na prvom poschodí sa nachádza dvojizbový a jednoizbový apartmán. Zatiaľ čo na druhom poschodí je dvojizbový a štúdiový apartmán.

Všetky apartmány majú prístup na terasu s výhľadom na more! Ideálna investičná príležitosť!

V záhrade sa pestujú rôzne rastliny, ktoré dotvárajú príjemnú stredomorskú atmosféru.

Viac o Primoštene

Primošten patrí medzi najobľúbenejšie a najviac vyhľadávané destinácie v Chorvátsku. Je vzdialený 45 minút jazdy severne od Splitu, letiska a Trogiru. Pre mnohých ľudí s mladými rodinami je to vyhľadávaná dovolenková destinácia. Je to snáď najkrajšia z dedín pozdĺž tohto pobrežia a stále si zachováva nadčasový stredomorský vzduch s pomalým tempom života a úzkymi uličkami. Tím ktorí si zamilovali túto oblasť, netreba predstavovať krásu pláži a čistotu mora. Množstvo ľudí už dávno našlo tu svoj raj a opätovne sa tu vracajú.

Pri pobyte v mestečku Primošten sa ľahko dostanete aj do jedného z najkrajších národných parkov Krka. Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Primoštene, zistili, že práve tu našli pokoj a tiché kúzlo spojené s touto lokalitou.

V samotnom Primoštene je na predaj veľmi málo dovolenkových apartmánov a víl, čo si drží svoju cenu nesmierne nehnuteľnosti vysoko.

Zlatý kvet Európy, najvyššie európske ocenenie v oblasti cestovného ruchu, získalo toto mestečko Primošten, ktoré sa nachádza neďaleko krásneho historického Šibeniku. O to viac, čo sa tu dá objavovať.
Dom v TOP lokalite, prvá línia pri mori, mesto Primošten, Ch
Podobné inzeráty
Veľký 7 spálňový dom s pozemkom, výhľadom na more, bazénom a
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4182 Miesto: Primošten Typ nehnuteľnosti: dom/villa Cena 453.200 € Dom obytná plocha: 300 m2 Veľkosť pozemku: 615 m2 Dispozícia: 7 spálni, 6 kúpeľní Vzdialenosť od mora: 2,5km Orientácia na západ Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od centra mesta Primošten: 3,7 km Vzdialenosť od letiska 41 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Záhrada Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaci dom Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj tento samostatne stojaci veľký dom s pozemkom, bazénom a priestorom na parkovanie v tichej lokalite Primoštenu. Nehnuteľnosť pozostáva zo suterénnej časti, ktorá slúži na skladovanie, prízemia a prvého a druhého poschodia. Nachádza sa na pozemku o výmere 615 m2 a dom má až 300 m2 obytnej plochy. Ide o veľký dom, ktorý disponuje 7 spálňami a 6 kúpeľňami. Je tu i dostatok parkovacích miest a bazén. Z nehnuteľnosti s anaskytá výhľad na more. Mesto Primošten je vzdialené necelé 4km. Na pozemku nájdete priestor, kde sú pestované bylinky, jedna časť slúži ako plocha na opaľovanie pri bazéne. Pred domom je nekryté parkovisko pre 3 autá. Dom potrebuje modernizáciu, aby naplnil svoj veľký potenciál. Vzhľadom na veľkosť a polohu je táto nehnuteľnosť ideálna pre niekoho, kto sa chce venovať prenájmu cestovného ruchu na fantastickom mieste, akým je Primošten. Viac o Primoštene Primošten patrí medzi najobľúbenejšie a najviac vyhľadávané destinácie v Chorvátsku. Je vzdialený 45 minút jazdy severne od Splitu, letiska a Trogiru. Pre mnohých ľudí s mladými rodinami je to vyhľadávaná dovolenková destinácia. Je to snáď najkrajšia z dedín pozdĺž tohto pobrežia a stále si zachováva nadčasový stredomorský vzduch s pomalým tempom života a úzkymi uličkami. Tím ktorí si zamilovali túto oblasť, netreba predstavovať krásu pláži a čistotu mora. Množstvo ľudí už dávno našlo tu svoj raj a opätovne sa tu vracajú. Pri pobyte v mestečku Primošten sa ľahko dostanete aj do jedného z najkrajších národných parkov Krka. Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Primoštene, zistili, že práve tu našli pokoj a tiché kúzlo spojené s touto lokalitou. V samotnom Primoštene je na predaj veľmi málo dovolenkových apartmánov a víl, čo si drží svoju cenu nesmierne nehnuteľnosti vysoko. Zlatý kvet Európy, najvyššie európske ocenenie v oblasti cestovného ruchu, získalo toto mestečko Primošten, ktoré sa nachádza neďaleko krásneho historického Šibeniku. O to viac, čo sa tu dá objavovať.
Dom v centre mesta Primošten, výhľad na more, 70m od mora, C
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4289 Miesto: Primošten Typ nehnuteľnosti: dom Cena 381.100 € Dom obytná plocha: 110 m2 Veľkosť pozemku: 59 m2 Dispozícia: 2 x spálňa, 1x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 70m Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Orientácia juhovýchod Vodovod/Elektrina Kanalizácia Telefón / internet Bez prístupu autom až k nehnuteľnosti Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tento očarujúci dom priamo v centre mesta Primošten s výhľadom na more. Vstup do domu vedie cez terasu, ktorá slúži aj na vonkajšiu socializáciu. Na prízemí je kuchyňa s jedálňou, malou obývacou izbou a toaletou. Z prízemia vedie vnútorné schodisko do suterénu, ktorý slúži ako špajza. Na prvom poschodí je spálňa a kúpeľňa a vnútorné špirálové schody vedúce do podkrovia, ktoré je teraz štúdiom, zatiaľ čo nový majiteľ môže zmeniť túto miestnosť na ďalšiu spálňu. Tento priestor má prístup k dvom balkónom. Jeden balkón má výhľad na miesto, zatiaľ čo druhý má výhľad na more. Táto nehnuteľnosť sa nachádza v centre mesta, ale v pokojnej ulici a je ideálna pre prenájmy turistov. Tým, že ide o centrum mesta nie je možné prísť až k nehnuteľnosti s autom. Priestor na parkovanie je možné si prenajať od mesta. Vzhľadom na veľkosť a polohu je táto nehnuteľnosť ideálna pre niekoho, kto sa chce venovať prenájmom cestovného ruchu na fantastickom mieste, akým je Primošten. Viac o Primoštene Primošten patrí medzi najobľúbenejšie a najviac vyhľadávané destinácie v Chorvátsku. Je vzdialený 45 minút jazdy severne od Splitu, letiska a Trogiru. Pre mnohých ľudí s mladými rodinami je to vyhľadávaná dovolenková destinácia. Je to snáď najkrajšia z dedín pozdĺž tohto pobrežia a stále si zachováva nadčasový stredomorský vzduch s pomalým tempom života a úzkymi uličkami. Tím ktorí si zamilovali túto oblasť, netreba predstavovať krásu pláži a čistotu mora. Množstvo ľudí už dávno našlo tu svoj raj a opätovne sa tu vracajú. Pri pobyte v mestečku Primošten sa ľahko dostanete aj do jedného z najkrajších národných parkov Krka. Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Primoštene, zistili, že práve tu našli pokoj a tiché kúzlo spojené s touto lokalitou. V samotnom Primoštene je na predaj veľmi málo dovolenkových apartmánov a víl, čo si drží svoju cenu nesmierne nehnuteľnosti vysoko. Zlatý kvet Európy, najvyššie európske ocenenie v oblasti cestovného ruchu, získalo toto mestečko Primošten, ktoré sa nachádza neďaleko krásneho historického Šibeniku. O to viac, čo sa tu dá objavovať.
Predaj luxusný apartmán v Primošten - Chorvátsko, novostavba
Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj posledný luxusný apartmán v apartmánovom dome \"VILA ANKORA\" nachádzajúci sa v jedinečnej dovolenkovej lokalite mesta Primošten. Vila Ankora je slovenský projekt, zrealizovaný slovenským developerom/investorom. Apartmánový dom má 4 podlažia , na každom podlaží sa nachádzajú 2 veľkorysé apartmány s priestrannou terasou a výhľadom na more. V ponuke je posledný apartmán na 4. podlaží, ostatné sú predané. Na pozemku sú dostupné parkovacie miesta, vzdialenosť na pláž je 750 m, pešou chôdzou asi 10 minút. Mestečko Primošten sa rozprestiera na dvoch polostrovoch Raduča a Luka Primošten. Je považované za jednu z najkrajších dovolenkových destinácii s najčistejšou morskou vodou v Chorvátsku.Staré idylické mesto s prístavom, kultúrou a službami má bohatú históriu a nádherné historické centrum. Známe sú zvyky a tradície ako rybárske noci, dalmatínske ľudové hudby a večery folklóru. Vzdialenosť od mesta Split a jeho letiska je 39 km, od Zadaru 112 km a Košíc 980 km. Od Bratislavy je Primošten vzdialený 750 km. V pounke posledný apartmán : Apartmán S8 - 4. podlažie - 89 m2 z toho 39 m2 terasa s krásnym výhľadom na more Vybavenie apartmánu : - plávajúce podlahy na celej ploche - okná so žalúziami - bezpečnostné dvere - interiérové dvere - zariadená kúpeľňa vrátane samostatného ohrevu teplej vody, wc - príprava na kuchynskú linku / je možné dodať ako nadštandard / - klimatizácia / osobitne obývačka s kuchyňou + spálňová časť/ - vlastný merač elektriny a vody - kompletne upravené okolie a parkovacie státie - parkovacie státie na pozemku 9 900,- € Ak uvažujete ako bezpečne zhodnotiť svoje financie , ponúkame Vám túto zaujímavú investíciu v lukratívnej a prosperujúcej lokalite idylického mesta Primošten. V prípade ďalších otázok ma prosím neváhajte kontaktovať.
Predaj luxusný apartmán v Primošten - Chorvátsko, novostavba
Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj luxusný apartmán v apartmánovom dome \"VILA ANKORA\" nachádzajúci sa v jedinečnej dovolenkovej lokalite mesta Primošten. Vila Ankora je slovenský projekt, zrealizovaný slovenským developerom/investorom. Apartmánový dom má 4 podlažia , na každom podlaží sa nachádzajú 2 veľkorysé apartmány s priestrannou terasou a výhľadom na more. V ponuke je apartmán na 4. podlaží s veľkou terasou a výhľadom na more. Na pozemku sú dostupné parkovacie miesta, vzdialenosť na pláž je 750 m, pešou chôdzou asi 10 minút. Mestečko Primošten sa rozprestiera na dvoch polostrovoch Raduča a Luka Primošten. Je považované za jednu z najkrajších dovolenkových destinácii s najčistejšou morskou vodou v Chorvátsku.Staré idylické mesto s prístavom, kultúrou a službami má bohatú históriu a nádherné historické centrum. Známe sú zvyky a tradície ako rybárske noci, dalmatínska ľudová muzika a večery folklóru. Vzdialenosť od mesta Split a jeho letiska je 39 km, od Zadaru 112 km a Košíc 980 km. Od Bratislavy je Primošten vzdialený 750 km. Na predaj ponúkame: Apartmán S8 - 4. podlažie - 89 m2 z toho 39 m2 terasa s krásnym výhľadom na more Vybavenie apartmánu : - plávajúce podlahy na celej ploche - okná so žalúziami - bezpečnostné dvere - interiérové dvere - zariadená kúpeľňa vrátane samostatného ohrevu teplej vody, wc - príprava na kuchynskú linku / je možné dodať ako nadštandard / - klimatizácia / osobitne obývačka s kuchyňou + spálňová časť/ - vlastný merač elektriny a vody - kompletne upravené okolie a parkovacie státie - parkovacie státie na pozemku 9 900,- € Ak uvažujete ako bezpečne zhodnotiť svoje financie , ponúkame Vám túto zaujímavú investíciu v lukratívnej a prosperujúcej lokalite idylického mesta Primošten. V prípade ďalších otázok ma prosím neváhajte kontaktovať.
Predaj luxusný apartmán v Primošten - Chorvátsko, novostavba
Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj luxusný apartmán v apartmánovom dome \"VILA ANKORA\" nachádzajúci sa v jedinečnej dovolenkovej lokalite mesta Primošten. Vila Ankora je slovenský projekt, zrealizovaný slovenským developerom/investorom. Apartmánový dom má 4 podlažia , na každom podlaží sa nachádzajú 2 veľkorysé apartmány s priestrannou terasou a výhľadom na more. V ponuke je apartmán na 4. podlaží s veľkou terasou a výhľadom na more. Na pozemku sú dostupné parkovacie miesta, vzdialenosť na pláž je 750 m, pešou chôdzou asi 10 minút. Mestečko Primošten sa rozprestiera na dvoch polostrovoch Raduča a Luka Primošten. Je považované za jednu z najkrajších dovolenkových destinácii s najčistejšou morskou vodou v Chorvátsku.Staré idylické mesto s prístavom, kultúrou a službami má bohatú históriu a nádherné historické centrum. Známe sú zvyky a tradície ako rybárske noci, dalmatínska ľudová muzika a večery folklóru. Vzdialenosť od mesta Split a jeho letiska je 39 km, od Zadaru 112 km a Košíc 980 km. Od Bratislavy je Primošten vzdialený 750 km. Na predaj ponúkame: Apartmán S8 - 4. podlažie - 89 m2 z toho 39 m2 terasa s krásnym výhľadom na more Vybavenie apartmánu : - lepené drevené podlahy - okná so žalúziami na ovládanie - bezpečnostné dvere - interiérové dvere - zariadená kúpeľňa vrátane samostatného ohrevu teplej vody, wc - príprava na kuchynskú linku / je možné dodať ako nadštandard / - klimatizácia / osobitne obývačka s kuchyňou + spálňová časť/ - vlastný merač elektriny a vody - kompletne upravené okolie a parkovacie státie - parkovacie státie na pozemku 9 900,- € Ak uvažujete ako bezpečne zhodnotiť svoje financie , ponúkame Vám túto zaujímavú investíciu v lukratívnej a prosperujúcej lokalite idylického mesta Primošten. V prípade ďalších otázok ma prosím neváhajte kontaktovať.
9-spáľňový dom, 50m od mora, Primošten, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_2975 Miesto: Primošten Typ nehnuteľnosti: dom/villa Cena 1.009.400 € Dom obytná plocha: 410m2 Veľkosť pozemku: 240m2 Dispozícia: 9 spálni, 9 kúpeľní, terasy s výhľadom na more Vzdialenosť od mora: 50 m   Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Výhľad na more Orientácia juh, juhozápad Vzdialenosť od letiska 42 km Dom postavený v roku 2001 50m od mora   Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj tento dom, ktorý je v jedinečnej lokalite v Primoštene. Nachádza sa 10 minút chôdze od centra mesta, 50 metrov od pláže a mora. Nehnuteľnosť disponuje s 3 apartmánmi v dome, ktorý bol postavený v roku 2001. Budova sa nachádza na pozemku o výmere 240 m2 a je rozdelená na tri podlažia s ďalším priestorom ktorý sa nachádza v suteréne o výmere 50 m2. Prízemný apartmán o rozlohe 150 m2 pozostáva zo štyroch spální, dvoch kuchýň s jedálňou a 3  kúpeľní. Toto podlažie je v súčasnosti rozdelené na tri jednoizbové byty. Z obývačky a spálne je výstup na terasu 50 m2. Apartmán na prvom poschodí 129 m2, pozostáva zo štyroch spální, dvoch kuchýň s jedálňou a 2 kúpeľní. Toto podlažie je v súčasnosti rozdelené na tri jednoizbové byty. Zo všetkých apaprtmánov bytov je vstup na priestrannú terasu (2,5 m x 11 m) s krásnym výhľadom na more a pláž. Apartmán na druhom poschodí 129 m2 pozostáva zo štyroch spální, dvoch kuchýň s jedálňou a troch kúpeľní. Toto podlažie je v súčasnosti rozdelené na tri jednoizbové byty. Každý apartmán má prístup na vlastnú terasu (6 m x 11 m) s výhľadom na more. Dom má všetku potrebnú infraštruktúru, ako aj parkovacie miesta vo dvore.   Viac o Primoštene Primošten je vzdialený 45 minút jazdy severne od Splitu, letiska a Trogiru. Pre mnohých ľudí s mladými rodinami je to vyhľadávaná dovolenková destinácia. Je to snáď najkrajšia z dedín pozdĺž tohto pobrežia a stále si zachováva nadčasový stredomorský vzduch s pomalým tempom života a úzkymi uličkami. Tím ktorí si zamilovali túto oblasť, netreba predstavovať krásu pláži a čistotu mora. Množstvo ľudí už dávno našlo tu svoj raj a opätovne sa tu vracajú. Pri pobyte v mestečku Primošten sa ľahko dostanete aj do jedného z najkrajších národných parkov Krka. Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Primoštene, zistili, že práve tu našli pokoj a tiché kúzlo spojené s touto lokalitou. V samotnom Primoštene je na predaj veľmi málo dovolenkových apartmánov a víl, čo si drží svoju cenu nesmierne nehnuteľnosti vysoko. Zlatý kvet Európy, najvyššie európske ocenenie v oblasti cestovného ruchu, získalo toto mestečko Primošten, ktoré sa nachádza neďaleko krásneho historického Šibeniku. O to viac, čo sa tu dá objavovať.