inzercia, predaj, predám, bazár

Domáca vodáreň DARLING SIGMA s 32-SVA-III-LM, 2,2kw, 400V

Kategória: Čerpadlá

Kompletne nastrojené repasované zostavy DOMÁCEJ VODÁRNE - “DARLING” poháňané čerpadlom SIGMA 32-SVA-III-LM-90 v prevedení s čerpadlom osadeným na spojovacej základovej doske spolu s LKN spojkou a 2,2kw motorom. Set je po kompletnej profesionálnej a precíznej renovácii - KVALITA NOVÉHO ČERPADLA. Pri generálnej oprave menené všetky opotrebové diely, samozrejmosťou je kompletná renovácia motora a finalizáciou je nový nástrek po očistení resp. opieskovaní daných častí. Otestované, pripravené na použitie.

Na tomto konkrétnom sete je osadený nový tlakový spínač, nové 5 cestné nerezové spojovacie teleso s integrovanou nerezovou spätnou klapkou, nový manometer, nová kabeláž vrátane 3m prívodného káblu (vidlica za príplatok na požiadanie podľa typu) a nová 33L tlaková nádoba.

Zostava je navyše dovybavená tesnením, protiprírubou a sadou skrutiek aj na sacom hrdle. je teda vhodná na okamžité použitie aj pre klienta, ktorý doteraz nemal osadené čerpadlo SIGMA.

Viac informácií emailom alebo telefonicky.

Pre porovnanie cena identického nového setu (bez kabeláže) začína na 1.124€ (v prevedení na základovej doske - zákazková výroba)

Daňový doklad, záruka na celý set je 24 mesiacov.
Doručenie: Osobne, Kuriérom v rámci SR a CZ. Mimo SK,CZ po dohode.
Domáca vodáreň DARLING SIGMA s 32-SVA-III-LM, 2,2kw, 400V
Podobné inzeráty
ČERPADLÁ SIGMA 32-SVA, 25-SVA, 20-SVA, VN-1-K, VN-1-D, CVX
Ponúkam ČERPADLÁ SIGMA SVA 32-25-20 (jedno až trojstupňové) Jedná sa buď o samostatné čerpadlá alebo o kompletné zostavy čerpadlá + 3F motor osadené na spojovacom telese alebo novej základovej doske spolu so spojkou. Sety sú po kompletnej profesionálnej a precíznej GO - KVALITA NOVÉHO ČERPADLA. Pri generálnej oprave menené všetky opotrebové diely, samozrejmosťou je renovácia motora a finalizáciou je nový nástrek po očistení resp. opieskovaní daných častí. Otestované, pripravené na použitie. Uvedená cena ja za set Sigma 32-SVA-II-LM (na 1.foto) v monoblokovom prevedení na liatinovom spojovacom telese vrátane 1,5kw motora a LKN spojky bez protiprírub (možné dovybaviť ak nemáte) a zároveň bez prívodného káblu a zásuvky 400V (možné dovybaviť podľa presnej požiadavky zákazníka). Rovnako možné po dohode vyhotoviť aj v prevedení DARLING s potrebným inštalačným príslušenstvom, tlakovým spínačom, spätnou klapkou a tlakovou nádobou od 33L až po 1000L. V rámci okresu NZ, KN, NR možná po dohode rovnako aj montáž na Vašej záhrade/pozemku/dome. Pre porovnanie cena nového je od 798,00€: Prípadné ďalšie prevedenia na požiadanie, máme skladom rôzne modely prípadne samostatné čerpadlá. Rovnako aj viac informácií emailom alebo telefonicky. Servisujeme a ponúkame aj rady VN-1-K (1-4 stupňové), VN-1-D (1-13 stupňové), VL-1-K (1-4 stupňové), AL32, CVX, CVI, SVD a iné. Zároveň ponúkame servis a prevíjanie elektromotorov. Ceny na vyžiadanie Daňový doklad, záruka 12 mesiacov. Cena uvedeného setu: 335€ Doručenie: Osobne, Kuriérom v rámci SR a CZ. Mimo SK,CZ po dohode.
SIGMA 32-SVA, 25-SVA, 20-SVA, VN-1-K, VN-1-D, CVX
ČERPADLO SIGMA SVA 32-25-20 (jedno až trojstupňové). Jadná sa buď o samostatné čerpadlá alebo o kompletné zostavy čerpadlá + 3F motor osadené na spojovacom telese alebo novej základovej doske spolu so spojkou. Sety sú po kompletnej profesionálnej a precíznej GO - KVALITA NOVÉHO ČERPADLA. Pri generálnej oprave menené všetky opotrebové diely, samozrejmosťou je renovácia motora a finalizáciou je nový nástrek po očistení resp. opieskovaní daných častí. Otestované, pripravené na použitie. Uvedená cena ja za set Sigma 32-SVA-II-LM (na 1.foto) v monoblokovom prevedení na liatinovom spojovacom telese vrátane 1,5kw motora a LKN spojky bez protiprírub (možné dovybaviť ak nemáte) a zároveň bez prívodného káblu a zásuvky 400V (možné dovybaviť podľa presnej požiadavky zákazníka). Pre porovnanie cena nového setu je od 838,00€. Rovnako možné po dohode vyhotoviť aj v prevedení DARLING s potrebným inštalačným príslušenstvom, tlakovým spínačom, spätnou klapkou a tlakovou nádobou od 33L až po 1000L. Prípadné ďalšie prevedenia na požiadanie, máme skladom rôzne modely prípadne samostatné čerpadlá. Rovnako aj viac informácií emailom alebo telefonicky. Servisujeme a ponúkame aj rady VN-1-K (1-4 stupňové), VN-1-D (1-13 stupňové), VL-1-K (1-4 stupňové), AL32, CVX, CVI, SVD a iné. Zároveň ponúkame servis a prevíjanie elektromotorov. Ceny na vyžiadanie Daňový doklad, záruka 12 mesiacov. Cena uvedeného setu: 355€ Doručenie: Osobne, Kuriérom v rámci SR a CZ. Mimo SK,CZ po dohode.
Predám Domáca Vodáreň Hw 4500 Fcs Comfort
Domáca vodáreň sa hodí na zavlažovanie záhrad a pozemkov, na zásobovanie domu vodou i na zvýšenie tlaku pri zásobovaní Príkon: 1300 W Objem tlakovej nádoby: 17 l Rozmery (šxd): 47,8 × 28,4 × 64,7 cm Max. sacia výška: 8 m Max. doprav. výška: 40 m Max. doprav. množstvo: l4500 / hod. Hnacie ústrojenstvo čerpadla: 1-stupňové Ø sacej / výtlačnej vetvy: G 1" (33,3 mm) Ochrana behu na sucho: Áno Hmotnosť: 18 kg Ešte stále sa u nás pitná voda vo veľkom množstve používa ako úžitková. Spoľahlivé využívanie dažďovej vody / vody zo studní ako úžitkovej vody je pritom vďaka domácim vodárňam AL-KO jednoduchšie a spoľahlivejšie ako kedykoľvek predtým. S našou domácou vodárňou môžete vďaka inteligentnej elektronike, mechanike čerpadla s dlhou životnosťou a akumulačnej tlakovej nádobe na vodu s objemom 17 l spoľahlivo zavlažovať Vašu záhradu alebo používať takúto vodu dokonca na splachovanie WC, na pranie i ako vodu na sprchovanie a umývanie. HW 4500 FCS Comfort je solídna domáca vodáreň so skvelou výbavou. Vyznačuje sa pritom nízkou hmotnosťou iba 18 kg. Skladá sa z mnohých súčastí z robustného plastu, dôležité prvky, ktorými prechádza voda sú však z mosadze alebo z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele. Technické detaily domácej vodárne HW 4500 FCS Comfort Táto domáca vodáreň má mimoriadne nízku hlučnosť, pokojný chod a silný 1 300 Watt motor. Pracuje efektívne pri nízkej hustote spínania, čo sa dosahuje vysokým stupňom účinnosti hydrauliky čerpadla. Popri 1-stupňovej čerpacej technike patria k dôležitým hlavným znakom, ktorými sa táto vodáreň vyznačuje, aj integrovaný filter XXL a výbava z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele. 1-stupňová čerpacia technológia domácej vodárne garantuje vysoký tlakový výkon – až do 5,0 bar. Týmto vysokým tlakovým výkonom sa dosahuje maximálne dopravované množstvo 4 500 litrov za hodinu. Domáca vodáreň AL-KO pracuje mimoriadne ticho v každom režime. Vďaka integrovanému predfiltru XXL je vnútrajšok čerpadla dobre chránený pred nečistotami. Kompaktná 17 litrová tlaková nádoba je mimoriadne energeticky úsporná a je z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele s dlhou životnosťou. Okrem tlakovej nádoby sú v telese čerpadla zabudované aj tlakový spínač a manometer. Stroj je tak optimálne chránený pred tlakovými rázmi. Integrovaná ochrana proti chodu nasucho zabezpečuje, aby sa pri absencii prepravovaného média nič nepoškodilo. Prostredníctvom inteligentného riadenia Flow Control System je čerpadlo pod kontrolou 24 hodín/7 dní v týždni a v prípade chodu nasucho sa vypne.
Domáca vodáreň (vodárnička)
PREDÁM domácu vodáreň(vodárničku) rôzne druhy. Domáca vodáreň 1100W čerpadlo, 35L...179.-eur Domáca vodáreň 1100W čerpadlo, 50L...199.-eur Domáca vodáreň 1100W čerpadlo, 80L...240.-eur Domáca vodáreň 1100W čerpadlo, 100L..280.-eur V prípade záujmu volajte počas pracovných dní od 08.00hod. do 17.00hod. Počas soboty od 08.00hod. do 12.00hod. na telefónne číslo . Len osobný odber na adrese: Duklianskych hrdinov 1110, Vranov nad Topľou (oproti tržnici)
DOMÁCA VODÁREŇ - DARLING SIGMA 32-SVA-II-LM, 1,5kw, 400V
Ponúkame kompletne nastrojené repasované zostavy DOMÁCEJ VODÁRNE - “DARLING” poháňané čerpadlom SIGMA 32-SVA-II-LM-951 v najmodernejšom prevedení s čerpadlom osadeným na liatinovom spojovacom telese spolu s LKN spojkou a 1,5kw motorom. Set je po kompletnej profesionálnej a precíznej renovácii - KVALITA NOVÉHO ČERPADLA. Pri generálnej oprave menené všetky opotrebové diely, samozrejmosťou je kompletná renovácia motora a finalizáciou je nový nástrek po očistení resp. opieskovaní daných častí. Otestované, pripravené na použitie. Na tomto konkrétnom sete je osadený nový tlakový spínač, nové 5 cestné spojovacie teleso s integrovanou mosadznom spätnou klapkou, nový glycerinový manometer, nová kabeláž vrátane 16A vidlice a repasovaná tlaková nádoba. Zostava je navyše dovybavená tesnením, protiprírubou a sadou skrutiek aj na sacom hrdle. je teda vhodná na okamžité použitie aj pre klienta, ktorý doteraz nemal osadené čerpadlo SIGMA. Viac informácií emailom alebo telefonicky. Pre porovnanie cena identického nového setu (bez kabeláže) je 838,00€. Daňový doklad, záruka na celý set je 24 mesiacov. Doručenie: Osobne, Kuriérom v rámci SR a CZ. Mimo SK,CZ po dohode.
DOMÁCA VODÁREŇ - DARLING SIGMA 32-SVA-II-LM, 1,5kw, 400V
Kompletne nastrojené repasované zostavy DOMÁCEJ VODÁRNE - “DARLING” poháňané čerpadlom SIGMA 32-SVA-II-LM-951 v najmodernejšom prevedení s čerpadlom osadeným na liatinovom spojovacom telese spolu s LKN spojkou a 1,5kw motorom. Set je po kompletnej profesionálnej a precíznej renovácii - KVALITA NOVÉHO ČERPADLA. Pri generálnej oprave menené všetky opotrebové diely, samozrejmosťou je kompletná renovácia motora a finalizáciou je nový nástrek po očistení resp. opieskovaní daných častí. Otestované, pripravené na použitie. Na tomto konkrétnom sete je osadený nový tlakový spínač, nové 5 cestné spojovacie teleso s integrovanou mosadznom spätnou klapkou, nový glycerinový manometer, nová kabeláž vrátane 16A vidlice a repasovaná tlaková nádoba. Zostava je navyše dovybavená tesnením, protiprírubou a sadou skrutiek aj na sacom hrdle. je teda vhodná na okamžité použitie aj pre klienta, ktorý doteraz nemal osadené čerpadlo SIGMA. Viac informácií emailom alebo telefonicky. Pre porovnanie cena identického nového setu (bez kabeláže) je 838,00€. Daňový doklad, záruka na celý set je 24 mesiacov. Doručenie: Osobne, Kuriérom v rámci SR a CZ. Mimo SK,CZ po dohode.