inzercia, predaj, predám, bazár

Domček so zvieratkami / Zatĺkačka bubon

Kategória: Hračky

Domček so zvieratkami na hranie, ohrádka aj domček sú rozoberateľné. Hraný stav. Cena 6€

Zatĺkačka ako bubon, šikovná hračka pre najmenšie detičky. Mám aj originál krabicu. Cena 5€

Preferujem osobný odber.
Pošlem aj poštou ale až po nabehnutî platby na môj účet.
Na dobierku neposielam!
Pozri aj iné moje inzeráty možno sa ti niečo zapáči
Domček so zvieratkami / Zatĺkačka bubon
Podobné inzeráty
Zatĺkačka pre deti Hape
Zatĺkačka pre deti – Hape Krásna drevená zatĺkačka pre menšie deti. Rokmi preverená klasika, ktorá zabaví deti všetkých generácií. Je vyrobená z kvalitného odolného materiálu, vo farbách dúhy. Kolíčky možno zatláčať prstom hore dole, kladivkom ich deti zatĺkajú podľa zo strany jednej, či druhej. Deti si pomocou tejto zatĺkačky precvičujú svoje motorické zručnosti a koordináciu pohybov.
Farebný bubon s popruhom + paličky NOVÝ
Kuk aj ďalšie inzeráty. Krásny farebný bubon rozžiari všetky detské očká. Deti milujú stále do niečoho búchať a udierať. Pekné farebné motívy priťahujú pozornosť dieťaťa a lákajú ho k hre. Bubon je ideálny na rozvoj hudobného sluchu a rytmu v prvých rokoch. Vďaka regulovateľnému popruhu si ho dieťa môže zavesiť a do vôle bubnovať. Rozmery: Bubon: priemer 18 cm výška 8 cm Balenie: 20 x 20 x 9 cm V balení: Bubon Regulovateľný popruh 2 paličky Určené deťom od 3 rokov Certifikát CE.
Hračky pre najmenšich MIX - NOVE
Ponukam nove, nehrane hračky: šašovia-PREDANY, hra 2v1 v krabici je zatlkačka guličiek a z druhej strany služi ako bubon za 5e, skladacia retaz-hryzatko zn.Oball-PREDANE, furik,knižka,farbičky-zvieratka v obale všetko spolu za 3e, slimak-skladačka-PREDANY, zavesna zvonkohra so zvieratkami-PREDANA, zavesna hračka na suchy zips-PREDANA, dreveny vačši xylofon 10,50e, skakacia lopta 3,50e, podporna opierka pod bruško na prebavenie zn. Fisher Price za 8e. Kontakt cez sms. Kuk aj ine inzeraty.
Domček so zvieratkami
Predám detský domček so zvieratkami vhodné pre deti od 3 do 8 rokov ,27 ks zvieratiek a domček sa dá uzavrieť .
Drevený vláčik, vkladačky, zatĺkačka little dutch, hračky
Prvá fotka Drevený vláčik a drevené krájanie zeleniny na suchý zips Cena 10 eur spolu Druhá fotka Drevená vkladačka darujem. Posúvanie hláv a skladanie macíka. Cena 7 eur spolu Tretia fotka Drevené hračky. Vzadu veľké dve autíčka darujem. Do jedného sa vkladajú zvieratá. Druhé auto je na šróbovanie. Sloník je na ťahanie. Krokodíl je na krútenie. Psík sa dajú kolieska vyberať. Ostatné na kolieska. Cena 15 eur spolu. Štvrtá fotka Little dutch zatlkačka Používané. Cena 6 eur Šiesta fotka Vkladacia kocka a veľká drevená kocka Cena spolu 15 eur.
Zvuková zatĺkačka
Zatĺkačka je v super stave, bez poškodení..Pri zatĺkaní vydáva zvuky a bliká.