inzercia, predaj, predám, bazár

domový infraalarm

Kategória: Ostatné

Predám NOVÝ nikdy nepoužitý infraalarm s číselným kódom s funkciou volania a diaľkovým ovládaním (dosah 12 m) cena 40 €.
Prosím kontaktovať najlepšie cez SMS. Osobný odber v Košiciach. Ďakujem.
domový infraalarm
Podobné inzeráty
Predám nový domový infraalarm
Predám NOVÝ nikdy nepoužitý infraalarm s číselným kódom s funkciou volania a diaľkovým ovládaním (dosah 12 m) cena 40 €. Prosím kontaktovať najlepšie cez SMS. Osobný odber v Košiciach. Ďakujem.
Domový bezdrôtový predlžovač signálu pre P5760 a P5763
Domový bezdrôtový predlžovač signálu pre P5760 a P5763 na 3x AA Spoľahlivý zvonček s funkciou repeater, ktorý sa hodí nielen k domu, ale aj bytu, alebo do kancelárie. Veľkou prednosťou tohto zvončeka je jeho bezdrôtové prevedenie a možnosť predĺženia dosahu tlačidla zvončeka. Výhody produktu Funkcia repeater - umožňuje predĺžiť dosah tlačidla o niekoľko stoviek metrov navyše.
Domový telefón Siedle
Predám nepoužitý domový telefón Siedle HTS 811-0 S - matný čierny Ochrana proti chybám: áno Prevádzka otvárača dverí: áno Funkčné žiarovky: áno Kompatibilné s načúvacím prístrojom: áno Technológia inštalácie: systém 1 + n Interná komunikácia: áno Ovládanie hlasitosti: áno S automatickým otváraním dverí: áno S videom: áno Typ montáže: povrchová montáž Ticho hovoru: áno Rozlíšenie hovoru: áno Prepínacie funkcie: áno Materiál: plast Pôvodná cena 185 eur
Domovy Telefon
Predam pouzity domovy tefon - vratnik, nemeckej vyroby.
bezdrotovy domovy zvoncek
Drarujem uplne novy nerozbaleny bezdrotovy domovy zvoncek
Domový telefón
Ponúkam na predaj domový telefón Legrand