inzercia, predaj, predám, bazár

Domy, byty, kúpeľne na kľúč

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Ukážka pred a po našej realizácii.
Ponúkame Vám rekonštrukcie bytov, domov, kúpeľní na kľúč. Novostavby.
Obklady, dlažby, sádrokartónarske prace, taktiež kompletné rekonštrukcie bytov s 3D vizualizáciou.
Máme viac ako 12 ročne skúsenosti s rekonštrukciami.
Radi Vám poradíme s Vašim vysnívaným bývaním a vizualizaciu pretvoríme na krásnu realitu.
Pracujeme s najmodernejšími technológiami a strojmi.
Domy, byty, kúpeľne na kľúč
Podobné inzeráty
DOMY NA KĽÚČ
Firma BONGiPS s.r.o. Vám ponúka profesionálnu výstavbu rodinných domov, alebo ich častí ako základové dosky, hrubé stavby, holodomy, alebo domy na kľúč. Radí Vám vypracujeme cenovú ponuku. Domy na kľuč, stavebné práce, obklady dlažby, sadrokartonárske práce, zámkové dlažby, bongips.sro@
PROJEKCNA CINNOST - VYSTAVBA  NA KLUC - ZARUKA
Ponukame vystavbu rodinneho domu spolu s projektom na mieru s notarsky overenou zmluvou a fixnou cenou. Ponukame nasledovne cinnosti: PROJEKCNA CINNOST - projekty rodinnych domov na mieru VÝSTAVBA NA KLÚČ - notarsky overena zmluva a fixna cena DROBNÉ STAVBY - garaze, altanky, pristresky PLOCHÉ STRECHY - na kluc, so zarukou ZÁMKOVÉ DLAŽBY a PLOTY - na kluc, so zarukou Vsetko s notarsky overenou zmluvou o dielo. Cenova kalkulacia az po obhliadke. Pracujeme v Bratislavskom kraji (BRATISLAVA,SENEC,PEZINOK,MALACKY atd.) KONTAKTOVAT NAS MOZETE AJ SMS SPRAVOU ALEBO NA WHATSAPP. --------------------------------------------------------------------- Projekcna cinnost Vystavba Vystavba rodinneho domu Stavba rodinneho domu Vystavba na kluc Stavba na kluc Stavba rodinneho domu na kluc Ploche strechy Plocha strecha
Ponúkam odborné maliarske práce, nátery, stierky byty a domy
Ponúkam odborné maliarske a natieračské práce interiérov a exteriérov – byty a domy, renovácie starých maľoviek, odstraňovanie plesni a protiplesňové nátery, stierky, fasádne nátery, menšie murárske a zateplovacie práce, opravy omietok, búracie práce, nátery drevených a kovových konštrukcií aj vo výškach, maliarske práce po zatečeniach aj cez poisťovne, odborné poradenstvo, v rámci prác vám viem zabezpečiť dodanie elektro inštalácie, elektro montáže a opravy.
AIRLESS maľovanie, novostavby, byty, domy, priemysel
Maľovanie technológiou airless (strojové nanášanie farby bez vzduchu). - Používame profesionálne striekacie zariadenie značky WAGNER. - Rovnomerné nanášanie farieb bez zanechania vzorov po valčeku, ideálne pre hladké stierky a sadrokartón. - Niekoľko násobne rýchlejšie a kvalitnejšie ako maľovanie valčekom. Cena pre novostavby: - 1,30€ (maľovanie jednofarebne 1 vrstva) - 1,50€ (maľovanie jednofarebne 2 vrstvy s olepovaním okien a dverí) Cena vrátane bielej farby. Cena pre domy, byty, priemysel po dohode. Cena sa odvíja od použitého materiálu, použitia viacerých farieb v jednej miestnosti a rozsahu prác. Obhliadka a konzultácie v rámci Prešova zadarmo. Fotky v inzeráte z realizovaných projektov. Pre bližšie informácie nás kontaktujte emailom airlesspo@ alebo telefonicky.
Ponúkam odborné maliarske práce, nátery, stierky》byty a domy
Ponúkam odborné maliarske a natieračské práce interiérov a exteriérov – byty a domy, renovácie starých maľoviek, odstraňovanie plesni a protiplesňové nátery, výspravky po elektrikároch, stierky, fasádne nátery, menšie murárske a zateplovacie práce, opravy omietok, búracie práce, nátery drevených a kovových konštrukcií aj vo výškach, maliarske práce po zatečeniach aj cez poisťovne, odborné poradenstvo, v rámci prác vám viem zabezpečiť dodanie elektro inštalácie, elektro montáže a opravy. Kontakt: aj cez WhatsApp a Viber. Niektoré naše práce a recenzie na email: danis.stav@ Pôsobíme v okresoch BA, SC, DS, PK. Dlhoročná prax a skúsenosti s danými prácami, záruka serióznosti , odbornosti a kvality.
AIRLESS maľovanie, novostavby, byty, domy, priemysel
Maľovanie technológiou airless (strojové nanášanie farby bez vzduchu). - Používame profesionálne striekacie zariadenie značky WAGNER. - Rovnomerné nanášanie farieb bez zanechania vzorov po valčeku, ideálne pre hladké stierky a sadrokartón. - Niekoľko násobne rýchlejšie a kvalitnejšie ako maľovanie valčekom. Cena pre novostavby: - 1,50€ (maľovanie jednofarebne 1 vrstva) - 1,90€ (maľovanie jednofarebne 2 vrstvy s olepovaním okien a dverí) Cena vrátane bielej farby. Cena pre domy, byty, priemysel po dohode. Cena sa odvíja od použitého materiálu, použitia viacerých farieb v jednej miestnosti a rozsahu prác. Obhliadka a konzultácie v rámci Prešova zadarmo. Fotky v inzeráte z realizovaných projektov. Pre bližšie informácie nás kontaktujte emailom airlesspo@ alebo telefonicky.