inzercia, predaj, predám, bazár

Doomoo Cocoon hniezdo - šedé

Kategória: Ostatné

Predám nepoužité, originál zabalené Doomoo Cocoon hniezdo - šedé.
Osobný odber v BA.
Doomoo Cocoon hniezdo - šedé
Podobné inzeráty
TOP prebaľovacia podložka na pult - Doomoo
Doomoo Cosy care výborná prebaľovacia podložka, mäkká a bezpečná s bezpečnostným pásom. Rozmery sirka 50cm vyska 10cm dlzka 70cm Má mäkké, stojaté okraje a ďalšiu mäkkú podložku odľa veĺkosti bábätka. Má jednu stranu z nepriepustného materiálu a jednu stranu z bavlny. Čistá opraná. Má zips ktorý umožńuje podložku oprať v práčke. Je používaná 7 mesiacov má zopár fliačkov na kraji z krému, inak krásna zachovalá a skoro ako nová. Pôvodná cena bola 58 Eur.
Predám Doomoo Fixačnú podložku Baby Sleep
Predám Doomoo Fixačnú podložku Baby Sleep. Podložka je v ideálnom stave, ako nová. Osobný odber Bratislava alebo Trenčín. Špeciálne navrhnutá podložka má za úlohu držať dieťa v prirodzenej, pohodlnej a bezpečnej polohe.
Predám katalóg de Sede OF SWITZERLAND
Predám už nedostupný luxusný katalóg de Sede NEWS 2004 de Sede. CH. 20 strán. 10,-E THE CULTURE OF EXCELLENCE de Sede. CH. 54 strán. Cena 10,-E S de Sede OF SWITZERLAND. CH. 68 strán. Cena 10,-E
Zimný fusak na autosedacku 7AM Enfant Car seat Cocoon Black
Predám zimný fusak na autosedacku 7AM Enfant Car seat Cocoon Black. Za nas top prakticka vec. Nie je potrebne dieta v zime naobliekat do autosedacky, alebo takisto sme to pouzivali aj ked bola autosedacka na zakladni kocika. Fusak je univerzalny na akukolvek autosedačku pre novorodenca. My sme ho pouzivaly na autosedacke Cybex Cloud Z i-size. Je mozne ho pouzit aj ked je autosedacka roztiahnuta do ľahu (naša sa dala takto rozložiť). Top stav. Iba osobný odber.
Hniezdo pre bábätko z vafle bavlny, bordová-kvetovaná
Predám hniezdo pre bábätko, ušité z vafle bavlny. Je k nemu malý vankúšik, výška cca 1 cm. Farba: bordová časť - vafle bavlna, kvetovaná látka - bavlna. Hniezdo je obojstranné. Je nastaviteľné uvoľnením šnúrky. Miesto, kde leží bábätko tvorí 300 g vatelín. Okraje, teda mantinel je vyplnený anti - alergickým rúnom. Okraje majú výšku 18 cm. Hniezdo sa perie vcelku na 40-tke. Vnútorné rozmery: (miesto kde leží bábätko): 70 cm dĺžka a 38 cm šírka Vonkajšie rozmery: 100 cm dĺžka a 60 cm šírka Osobný odber Košice-Furča, príp. po dohode možné doviesť do blízkeho okolia KE.
Hniezdo pre deti
Predam hniezdo pre babatka s motivom sedych hviezdiciek, z vonkajsej strany je farba seda a hviezdicky su biele. Hniezdo sa da stiahnut snurkou. Vyborny pomocnik napr pri cestovani kedy babatku vytvori vzdy pocit ze je doma ked sa zoberie hniezdo na vylet a dovolenku. Cena 20 eur