inzercia, predaj, predám, bazár

DOPE Puffer W Snowboardova Bunda XS

Kategória: Bundy a Kabáty

Nova, nepouzivana krasna damska lyziarska snowboardova bunda velmi oblubenej a kvalitnej znacky DOPE. Kto pozna vie ze ide o top kvalitu. Osobne mam od nich niekolko setov na svah.

Velkost XS,

CENA 140€, v obchode 219,90€
Osobny odber SC pripadne BA viem zaslat aj zasielkovnou s vopred uhradenim celej sumy na ucet vratane dopravy. 145€+-

Link

DOPE Puffer W Snowboardova Bunda XS
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Snowboardová bunda Dope
Damska snowboardová bunda značky Dope snow
Panska bunda DOPE
Panska zimni bunda DOPE prodam panskou bundu DOPE veliksot XXL 100% stav osobne v kv nebo zasilkovna cena dohodou
Dope Blizzard Full Zip Jacket Blot Beach
Predam tuto krasnu novu bundu, no nesadla velkost. Velkost XS. Velmi oblubena a kvalitna snowboardova / lyziarska damska bunda. Verzia bez zateplenia. Cena 140€, osobny odber alebo posielam len zasielkovnou s vopred uhradenim celej sumy na ucet. Ak nezdviham nechajte SMS.
Dope Blizzard Full Zip Jacket Blot Beach
Predam tuto krasnu novu bundu, no nesadla velkost. Velkost XS. Velmi oblubena a kvalitna snowboardova / lyziarska damska bunda. Verzia bez zateplenia. Cena 100€ pevna, osobny odber alebo posielam zasielkovnou s vopred uhradenim celej sumy na ucet. Ak nezdviham nechajte SMS.
Dope Blizzard Full Zip Jacket Blot Beach
Predam tuto krasnu novu bundu s vysackou, Velkost XS. Velmi oblubena a kvalitna snowboardova / lyziarska damska bunda. Verzia bez zateplenia. Cena 100€ pevna, osobny odber alebo posielam zasielkovnou s vopred uhradenim celej sumy na ucet. Ak nezdviham nechajte SMS.