inzercia, predaj, predám, bazár

Doplnky.

Kategória: Doplnky

Predám kovový svietnik dl 40cm 20€, drevený popolník 5€, sklenený pohár /váza/ v.60cm 10€,stropné svietidlo na dreve priemer 33cm 10€,obraz na dreve 30x80cm 10€,prútené košíčky 2€ kus, náhradné kryty 3€kus, brúsená zelená vázy v.26cm 20€,sklenená váza v.30cm 15€.
Doplnky.
Podobné inzeráty
Kovové doplnky
Kovové doplnky Predám pozlátené kovové doplnky. Cenu za jednotlivé produkty ponúknite na môj e-mail.
Doplnky s svadobným/spoločenským šatám
Predám doplnky s svadobným či spoločenským šatám. Všetky sú v perfektnom stave. Odber možný komplet alebo minimálne 3ks. - Modrá stuha na šaty s aplikáciou (cena 8€) - Modrá brošňa (cena 4€) - Hrebeň do vlasov (cena 4€) - Čelenka/tiara (cena 3,50€) - Náušnice (cena 3€) - Malá brošňa (1€) Cena pri odbere komplet 20€. Ponúkam aj ďalšie veci v iných inzerátoch. Preferujem osobný odber v Bratislave aby si záujemca mohol veci prezrieť, ale po dohode viem poslať aj poštou/kuriérom. Kontakt prosím emailom alebo sms. Neznáme čísla nezdvíham. Ďakujem.
Predám  doplnky  do izby
Predám doplnky do izby, ktoré sú odfotene. Cena dohodou. V prípade záujmu, volajte na číslo 0907 740 854.
Nové bytové doplnky
????Nové bytové doplnky ???? Vianočný stromček s pevnou kovovou konštrukciou a trblietavým pretkávaním s výškou 38 cm 6€ Stromčeky ???????? na kmeni s výškou 26cm 4€ Váza v ružovo-bielej kombinácii 5€ Drevený box s vyrezávanými srdciami, rozmery 30x30x20cm 5€
Doplnky z brezy
Predám doplnky z brezy kruha svietniky cena na vyžiadanie rôzne rozmery. Výrobky sa môžu líšiť od fotografie keďže každé drevo je iné.
Epoxidové stoly, hodiny, výroba
Predám epoxidové výrobky v kombinací použitia dreva a epoxidu. Konferenčný stolík zo slivkového dreva spolu z jemným bledomodrým metalickým pigmentom epoxidu. Lakovaný polo keramickým lakom s vysokou tvrdosťou a následne leštený do vysokého lesku . S rozmermi 137×64 cm a výškou 50cm. Ďalej ponúkame orechový konferenčný stolík v kombinácii z čiernym metalickým epoxidom lakovaný polo keramickým lakom. Všetky produkty v inzeráte sú stále aktuálne. Nástenné hodiny zo slivkoveho, hruškoveho dreva z lakovaným aj olejovanym povrchom ... Po dohode vieme vytvoriť aj vašu súkromnú požiadavku... Pre viac informácií alebo foto nás neváhajte kontaktovať . Klučove slová: Doplnky, interiér, Epoxidove výrobky, epoxid, hodiny , epoxidový nábytok, moderné bývanie, moderné Doplnky,