inzercia, predaj, predám, bazár

Dr. Martens

Kategória: Topánky, obuv

Predám nové, 1x obuté vysoké topánky Dr. Martens, model Berman. Topánky sú z brúsenej kože, veľkosť 43. Dôvod predaja - nesadla mi veľkost.

Dr. Martens
Podobné inzeráty
Predám Dr. Martens VEGAN JADON II MONO
Predám topánky Dr. Martens VEGAN JADON II MONO veľkosť EU 42, čisto nové, ani raz obuté, s visačkami a krabicou Dr. Martens VEGAN JADON II MONO Čižmy, topánky, martens, kožené topánky, chelsea boots, zimné topánky.
Dr. Martens 1461 Mono veľkosť 39
Bohužiaľ sme si nesadli a tak posúvam ďalej tieto krásne úžasné Dr. Martens - 1461 Mono celokožené čierne topánky s čiernym prešívaním, obuté do 10 krát veľkosť 39, osobný odber Košice alebo pošlem Paketou, cena 100 eur + poštovné, v prípade záujmu ma kontaktuj mailom kupované vo FreshLabels (ale dámska verzia)
PREDAJ Dr.Martens
Predám úplne nové, nenosené Dr.Martens, model Dr. Martens Glady 8761 Bxb Boot 10966001, čierna farba. Veľkosť topánok: 39 Cena: 150 Eur /povodná cena 240 Eur/
Dr.Martens Pascal 7/41
Predám 2 krát obuté Dr.Martens, model 1460 Pascal, farba Virginia Khaki Green, veľkosť UK 7/EU 41, unisex, nepoškodené, sú to originál Dr.Martens kupované v predajni v Írsku, pošlem aj poštou, som z Trnavy, dôvod predaja nevhodná veľkosť, momentálna cena na Slovensku 199€, moja cena 90€
Dr.Martens topánky
Dobrý deň, predám tieto presne 5x obuté Dr. Martens topánky, velkosť 39. Dôvodom predaja je veľkosť, ktorá mi v prípade týchto nesadla (mám ďalšie dvoje Martensky, ktoré zvládnu festival, party a dokonca aj turistiku, skrátka - najlepšie topánky). Topánky nemajú škrabance a sú v podstate v nenosenom stave. Topánky boli kúpené na Answear minulý rok. Bloček už, bohužiaľ, nemám. Dohoda na cene možná. Preferujem osobný odber v Nitre alebo Trenčíne a v ich okolí. Prosím, kontaktovať na mail zuzana.lassova@ Originále sú to tieto:
Dr Martens - 1460 Glitter Y, 38.5
Predám nové, nikdy nenosené Dr. Martens 1460 Glitter Y. 8 očiek, zips, krásne trblietky len čo sú na slnku alebo vo svetle. Originál krabicu nemám (padla za obeť mačičke na fotke). Sú patrične stuhnuté, nakoľko boli jedine vyskúšané a odložené v skrini. Sedia aj na nohy čo nosia Martensy veľkosti 39. Mačička nie je v cene, len bola zvedavá. V prípade záujmu, môžem poslať aj video ako sa ligocú na slnku. (Link na popis+materiál: V prípade záujmu prosím písať e-mail/SMS. Som ochotná poslať na dobierku.