inzercia, predaj, predám, bazár

Draky z výlučne pravých kameňov

Kategória: Umelecké predmety

Ponúkam na predaj tieto šperky, technika cín a meď. Sú zhotovované na území SR a ČR, žiadny dovoz systémom kúpiť/predať. Ceny sa pohybujú v rozmedzí 40 až 45 eur. Na prepravu využívam packetu. Rozsiahlejšia prezentácia napr. tu:
o e-mailovú komunikáciu (tel. číslo je imaginárne - bývam často mimo signál). S pozdravom M.
Draky z výlučne pravých kameňov
Podobné inzeráty
luxusné náušnice , nove originál robené pravé kryštály
náušnice sú uplne nove original iba jeden kus robene z pravych krystalov v pripade zaujmu poslem blizsi popis
Handmade jewelry set Moon child
☾ ࣪⊹ vyrobené z mesačných kameňov (má odlesky do modro-fialova), nerezového drôtu, retiazok z chirurgickej ocele a zapínania z chirurgickej ocele ☾ ࣪⊹ !!môže ísť do vody (water friendly)!! ☾ ࣪⊹ v cene je zarátané balené, nie poštovné dĺžka náhrdelníku: 34,5cm dĺžka náramku (nastaviteľná): 17,5-22,5cm šperky posielam poštou (1,50€) alebo cez zásielkovňu (3,50€) pre viac info a v prípade záujmu mi pokojne napíš na mail:) viac nájdeš na instagrame: @pearllov3rs , alebo na vintede: @pearllovers , link: sashe: @pearllovers, link:
Dekorácia z dreva a kameňov, 50 x 22 cm
Predám dekoráciu z prírodných materiálov ( drevo, kameň). Vhodná do bytu alebo domu. Veľkosť 50 x 22 cm. Dobierka možná.
Krásna mozaika Panny Márie z prírodného kameňa
Predám mozaiku Panny Márie s Ježiškom z prirodzene farebných kameňov, nádherná umelecká ručná práca, rozmery cca 75 x 50.
Glóbus  A.K
Vintage Stolný glóbus Alexander Kalifano vo výbornom stave vyrobený z drahých kameňov s 10k zlatými čiarami zemepisnej dĺžky a šírky.Tento nádherný glóbus z drahokamov doplní každý stôl alebo poličku. Výška 30cm…
Obraz
Predám obraz - originál, pozostávajúci z kameňov , rozmer obrazu je 30 x 40 cm. Autor je Kocai.