inzercia, predaj, predám, bazár

Drapak na hnoj slamu

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám drapak na hnoj , slamu,drevo vhodný na bager,hon 051-3,DH, traktor Zetor malotraktor domácej výroby
Drapak na hnoj slamu
Podobné inzeráty
Drapak na seno/ klieste na slamu na vysokozdvizny vozik
Predám novy hydraulicky drapak na slamu/ seno a sýpke materiáli. V cene je hydraulicky piest + Lyžica + drapak. Možnosť predať samotnú lyžicu. Cena lyžice bez drapaku od 880 eur Cena komplet drapaku 1880 + preprava. Možnosť rozmerov od 120 cm do 200 cm Možnosť hĺbky od 200 litrov do 1500 litrov Viac info na Tel:. Moznost pouzit na: DESTA, LINDE, BELET, HYSTER, BALKANCAR, HYUNDAI, TOYOTA, vzv, lyzice, Izicu, vzv, bager, nakladač, príslušenstvo na vozik, lyzica traktor bager vareska radlice odhrnovac jescerka, jcb, Minibager, bager, caterpillar, Mitsubushi, piliny, brikety, hnoj, slama, seno,,….
Predám nakladač pre hnoj a balíky slamy, seno a siláž pripoj
Predám nakladač pre hnoj a balíky slamy, seno a siláž pripojené k zadnej časti traktora. Nakladač je vhodný pre C-330, C-360, MF a ďalšie. Výška zdvihu okolo 3m. Rám môjho nakladača nie je vyrobený z profilu, ale 100 mm metalurgického kanála, ktorý je v najhlbšom mieste asi 8 mm hrubý. Nakladače vyrábajú už 10 rokov a môžem sa pochváliť tým, že som nikdy nemal žiadnu záručnú opravu alebo vrátenie stroja. Cena nakladača Vidle na hnoj, vrátane sady vidlíc. nakladače + Vidle na hnoj = 850 Možnosť urobiť lyžice na piesok. nakladače + lyžica na piesok =800euro Kompletná sada nakladače + lyžica na piesok + Vidle na hnoj = 1020euro Možnosť dopravy stroja k zákazníkovi. Tel. účty: +48 , +48 POĽSKO Umiestnenie: 62-850 Lisków Môžete volať: od 6.00 do 22.00 - 7 dní v týždni Prosím, kontaktujte ma e-mailom alebo textovou správou, pretože môžem mať problémy s komunikáciou cez telefónny kontakt. rolbestpawlowski@
Drapak na hnoj
Predám drapak na hnoj , slamu,drevo vhodný na bager,hon 051-3,DH, traktor Zetor malotraktor domácej výroby
Drapak na hnoj
Predám drapak na hnoj , slamu,drevo vhodný na bager,hon 051-3,DH, traktor Zetor malotraktor domácej výroby
Drapák na hnoj - krokodíl na čelný nakladač
Predám nepoužitý drapak na hnoj/ krokodíl / lyžicu na hnoj na čelný nakladač. Šírka 1,6 m, euro úchyt. Viac info mailom alebo volať.
Mulčovač
Prodám - drtič na slámu-mulčovač. Drtič - mulčovač slouží k drcení a rozrušení stébel trávy, zaschlých a rostoucích křovin, větví do průměru 40 mm a jiných rostlinných zbytků v sadech, vinicích a po technických plodinách.VARIANTY: 1. Na trávu, větve, křoviny. 2. Na trávu, větve, křoviny + slámu po sklizni kombajnem. Varianta 2. je univerzální, pouhou výměnou příslušenství se stroj připraví na slámu nebo na větve. Variantu 1. nelze použít na slámu po sklizni kombajnem ani po přikoupení příslušenství.