inzercia, predaj, predám, bazár

Dražba Domu kultúry s pozemkami v k.ú. Banská Bystrica

Kategória: Ostatné

Dátum a čas konania dražby: 15.06.2023 o 11:00 hod.
Miesto konania dražby: Stráž 223, 960 01 Zvolen – veľká zasadacia miestnosť, prízemie.
Dátum obhliadky: 29.05.2023 o 10:00 hod.; 12.06.2023 o 10:00 hod.
Najnižšie podanie: 2.736.110,- Eur bez DPH
Minimálne prihodenie: 5.000,- Eur
Dražobná zábezpeka: 49.700,- Eur
Predmet dražby: súbor vecí skladajúci sa z nehnuteľností:
A.Nehnuteľnosti vedené OÚ Banská Bystrica– KO,okres:Banská Bystrica, Obec:Banská Bystrica, KÚ: Banská Bystrica,zapísané na LV č.7610 ako:
•budova pre kultúru a na verejnú zábavu (popis stavby: Dom kultúry) so súp.č.203,na parcele reg.„C“,parc.č.1204/25 a na parc.reg.„C“,parc.č.1204/45;v podiele 1/1 k celku.
B.Nehnuteľnosti vedené OÚ Banská Bystrica–KO,Okres: Banská Bystrica,Obec: Banská Bystrica,KÚ: Banská Bystrica,zapísané na LV č.7680 ako:
•parc.reg.„C“,parc.č.1204/25,druh pozemku: ostatná plocha,výmera 4904 m2,
•parc.reg.„C“,parc.č.1204/37,druh pozemku: ostatná plocha,výmera 2398 m2,
•parc.reg.„C“,parc.č.1204/46,druh pozemku: ostatná plocha,výmera 54 m2 v podiele 1/1 k celku.
Predmet dražby sa draží tak ako „stojí a leží“.
Detailný opis predmetu dražby je uvedený v znaleckých posudkoch dostupných na stránke
Dražba Domu kultúry s pozemkami v k.ú. Banská Bystrica
Podobné inzeráty
Predaj Domu Kultúry Banská Bystrica
LawService Recovery, k.s., so sídlom správcovskej kancelárie Radlinského 1730, 026 01 Dolný Kubín, zapísaná v zozname správcov vedeným Ministerstvom spravodlivosti SR pod č. S1731 správca úpadcu Zvolenská investičná s.r.o., so sídlom Pri Kysuci 99/77, 010 03 Žilina, IČO: 36 634 832 a JUDr. Juraj Rybár, správca so sídlom kancelárie Stráž 223, 960 01 zapísaný v zozname správcov vedeným Ministerstvom spravodlivosti pod č. 1709 správca úpadcu V A V invest, s.r.o. „v konkurze“, so sídlom Námestie SNP 3, 974 01 Banská Bystrica, IČO: 31 615 325 týmto spoločne ponúkajú na predaj nehnuteľnosti zapísané na LV č. 7610 a 7680, vedenými Okresným úradom Banská Bystrica, katastrálny odbor pre okres Banská Bystrica, katastrálne územie Banská Bystrica, a to (i) stavbu Dom kultúry, so súpisným číslom 203 a (ii) k nemu prislúchajúce pozemky ostatné plochy – parcelné čísla 1204/25, 1204/37 a 1204/46. Uvedené nehnuteľnosti sú speňažované na dražbe, ktorá sa bude konať dňa 15.06.2023 o 11:00 na adrese Stráž 223, 960 01 Zvolen. Bližšie informácie sú dostupné v oznámení o dobrovoľnej dražbe zverejnenom v Obchodnom vestníku č. 72/2023 zo dňa 14.04.2023 (X025909) ( a u správcov konkurzných podstát, prípadne u dražobníka.
Objekt predaj, Banská Bystrica, Zvolenská cesta, 2084m2
Ponúkame na PREDAJ SKLADOVÝ A PREVÁDZKOVÝ OBJEKT s nakladacou rampou, ktorý sa nachádza v meste Banská Bystrica, RADVAŇ, ulica - ZVOLENSKÁ CESTA. Objekt sa nachádza v radovej zástavbe skladov (je prostredný) s dobrou dopravnou dostupnosťou na prízemí s rampou. Ďalšími výhodami - LOKALITA - nachádza sa na frekventovanej križovatke s priamym napojením na R1 smer ZVOLEN A BANSKÁ BYSTRICA. Taktiež rýchly prístup do centra mesta, resp. mestskej časti Radvaň. V blízkosti budovy sa nachádzajú priemyselné zóny. OPIS BUDOVY: sklad je z nosnej oceľovej konštrukcie "I" profilov, má sedlovú strechu (krytina poznikovaný vlnitý plech), obvod objektu je murovaný (bočné strany), predná a zadná stena objektu je vlnitý poznikovaný plech. Objekt je podpivničený (zadná časť), ale nie je využívaný. PARKOVANIE: možnosť využitia vonkajšieho parkovacieho státia priamo pred objektom (vlastný pozemok vo vlastníctve majiteľa). RAMPA: z parkoviska je prístupná rampa na nakladanie tovaru pre tri pristavené nákladné autá + vstup do objektu (3krát). Možnosť samostatného vstupu aj zo zadnej časti objektu. Výška rampy predstavuje 1,2 m. Celý objekt je momentálne rozdelený na viac samostatných prevádzok so samostatným vstupom ako skladový priestor, kancelárie alebo prevádzka. Skladové priestory výška cca 10m. SÚČASNÁ DISPOZÍCIA: Ponúkaný objekt je jednopodlažný (prízemie), kde sa nachádzajú oddeliteľné skladové a výrobné priestory, prevádzkový priestor, kancelárske priestory, kotolňa a sociálne zariadenia (viď pôdorys a rozmery v galérii fotiek). V súčasnosti je celý objekt v prenájme (viac prenajímateľov). POZEMOK pozostavá z troch parciel: - pozemok pod objektom o výmere 1531 m2. Z toho nútorná plocha objektu predstavuje spolu 1526 m2 (1457 m2 vnútorné priestory + nakladacia rampa 69 m2). - pozemok pred objektom o výmere 444 m2 (služi aj na parkovanie pre zákazníkov) - pozemok za objektom o výmere 109 m2 - (viď pôdorys v galérii fotiek) Celková úžitková plocha s pozemkami predstavuje 2084 m2. Elektrina NN - áno Plyn - áno Voda a kanalizácia - áno CENA objektu je 569.000 eur bez DPH. Súčasný majiteľ je platca DPH. Dohoda možná. viac informácií a fotiek po vzájomnej dohode. Energetický certifikát: nie je. Ak vás ponuka zaujala a máte prípadne nejaké otázky, kontaktujte nás: Roman Chomistek, Ing.
Objekt predaj, B.Bystrica, Zvolenská cesta, 2084m2, DOHODA
Ponúkame na PREDAJ SKLADOVÝ A PREVÁDZKOVÝ OBJEKT s nakladacou rampou, ktorý sa nachádza v meste Banská Bystrica, RADVAŇ, ulica - ZVOLENSKÁ CESTA. Objekt sa nachádza v radovej zástavbe skladov (je prostredný) s dobrou dopravnou dostupnosťou na prízemí s rampou. Ďalšími výhodami - LOKALITA - nachádza sa na frekventovanej križovatke s priamym napojením na R1 smer ZVOLEN A BANSKÁ BYSTRICA. Taktiež rýchly prístup do centra mesta, resp. mestskej časti Radvaň. V blízkosti budovy sa nachádzajú priemyselné zóny. OPIS BUDOVY: sklad je z nosnej oceľovej konštrukcie "I" profilov, má sedlovú strechu (krytina poznikovaný vlnitý plech), obvod objektu je murovaný (bočné strany), predná a zadná stena objektu je vlnitý poznikovaný plech. Objekt je podpivničený (zadná časť), ale nie je využívaný. PARKOVANIE: možnosť využitia vonkajšieho parkovacieho státia priamo pred objektom (vlastný pozemok vo vlastníctve majiteľa). RAMPA: z parkoviska je prístupná rampa na nakladanie tovaru pre tri pristavené nákladné autá + vstup do objektu (3krát). Možnosť samostatného vstupu aj zo zadnej časti objektu. Výška rampy predstavuje 1,2 m. Celý objekt je momentálne rozdelený na viac samostatných prevádzok so samostatným vstupom ako skladový priestor, kancelárie alebo prevádzka. Objekt je plne využívaný a je v prenájme rôznych firiem. Skladové priestory výška cca 10m. SÚČASNÁ DISPOZÍCIA: Ponúkaný objekt je jednopodlažný (prízemie), kde sa nachádzajú oddeliteľné skladové a výrobné priestory, prevádzkový priestor, kancelárske priestory, kotolňa a sociálne zariadenia (viď pôdorys a rozmery v galérii fotiek). V súčasnosti je celý objekt v prenájme (viac prenajímateľov). POZEMOK pozostavá z troch parciel: - pozemok pod objektom o výmere 1531 m2. Z toho nútorná plocha objektu predstavuje spolu 1526 m2 (1457 m2 vnútorné priestory + nakladacia rampa 69 m2). - pozemok pred objektom o výmere 444 m2 (služi aj na parkovanie pre zákazníkov) - pozemok za objektom o výmere 109 m2 - (viď pôdorys v galérii fotiek) Celková úžitková plocha s pozemkami predstavuje 2084 m2. Elektrina NN - áno Plyn - áno Voda a kanalizácia - áno CENA objektu je 525.000 eur (dohoda). Súčasný majiteľ je platca DPH a je vlastníkom nehnuteľností viac ako päť rokov Dohoda možná. viac informácií a fotiek po vzájomnej dohode. Energetický certifikát: nie je. Ak vás ponuka zaujala a máte prípadne nejaké otázky, kontaktujte nás: Roman Chomistek, Ing.
PREDAJ - komerčný objekt "VÉPEČKO" - Nové Mesto nad Váhom
Realitná kancelária RE/MAX vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj nehnuteľnosť - VINÁREŇ a PIVÁREŇ POD KOSTOLOM (VÉPEČKO) s prislúchajúcimi pozemkami, na ulici Benková v Novom Meste nad Váhom. Budova Vinárne a Pivárne pod kostolom je prízemnou budovou s 2/3 podpivničením, ktorá od kompletnej dvojfázovej prestavby a rekonštrukcii bola využívaná ako reštauračné zariadenie známe ako Vináreň pod kostolom. Predmetom rekonštrukcií bola povrchové úpravy podláh, strecha, sociálne zariadenia, prístavba, dobudované boli vlastné odberné miesta s meracími zariadeniami pre prípojku vody, kanalizácie, plynu a elektriky a v objekte bolo vybudované vlastné samostatné kúrenie a prípravu TÚV, ... Predmet predaja pozostáva: 1. z budovy reštauračného zariadenia s jedálňou a prislúchajúcimi halami so zázemím, čiastočným podpivničením a pozemkami; ► viac informácií: 2. z budovy pohostinstva s miestnosťami posedenia s barom, krbom, prislúchajúcimi skladovými a kancelárskymi miestnosťami s kompletným podpivničením a pozemkami; ► viac informácií: Predmet predaja je možno kúpiť aj jednotlivo - VINÁREŇ/PIVÁREŇ. Priestory vzhľadom na svoju výbornú polohu, blízkosť centra a dobrú dostupnosť ponúkajú možnosti komerčného využitia, ako zdravotného zariadenia, súkromnej ordinácie, ... ale aj ako penzión (s možnosťou prístavby 2.nadzemného podlažia). Celková plocha parciel: 986 m2 Zastavaná plocha stavbami: 641 m2 Počet parkovacích miest: cca. 10 Objekt je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia, elektrika, telefón). Priestory sú vykurované vlastným kotlom ústredného kúrenia (plynový kotol). Teplá úžitková voda je ohrievaná plynovým kotlom do zásobníka vody. CENA: na vyžiadanie v realitnej kancelárii * Obhliadku si môžete rezervovať u makléra ponuky • Marián Bielik. * Potrebujete zabezpečiť výhodné financovanie? • kontaktujte makléra ponuky Marián Bielik ► Každá inzerovaná nehnuteľnosť v našej ponuke je aktuálna (Podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná). ► Využite získanie bezkonkurenčných podmienok s HypotékouPlus pri kúpe tejto nehnuteľnosti!
PREDAJ - komerčný objekt "VÉPEČKO" - Nové Mesto nad Váhom
Realitná kancelária RE/MAX vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj nehnuteľnosť - VINÁREŇ a PIVÁREŇ POD KOSTOLOM (VÉPEČKO) s prislúchajúcimi pozemkami, na ulici Benková v Novom Meste nad Váhom. Budova Vinárne a Pivárne pod kostolom je prízemnou budovou s 2/3 podpivničením, ktorá od kompletnej dvojfázovej prestavby a rekonštrukcii bola využívaná ako reštauračné zariadenie známe ako Vináreň pod kostolom. Predmetom rekonštrukcií bola povrchové úpravy podláh, strecha, sociálne zariadenia, prístavba, dobudované boli vlastné odberné miesta s meracími zariadeniami pre prípojku vody, kanalizácie, plynu a elektriky a v objekte bolo vybudované vlastné samostatné kúrenie a prípravu TÚV, ... Predmet predaja pozostáva: 1. z budovy reštauračného zariadenia s jedálňou a prislúchajúcimi halami so zázemím, čiastočným podpivničením a pozemkami; ► viac informácií: 2. z budovy pohostinstva s miestnosťami posedenia s barom, krbom, prislúchajúcimi skladovými a kancelárskymi miestnosťami s kompletným podpivničením a pozemkami; ► viac informácií: Predmet predaja je možno kúpiť aj jednotlivo - VINÁREŇ/PIVÁREŇ. Priestory vzhľadom na svoju výbornú polohu, blízkosť centra a dobrú dostupnosť ponúkajú možnosti komerčného využitia, ako zdravotného zariadenia, súkromnej ordinácie, ... ale aj ako penzión (s možnosťou prístavby 2.nadzemného podlažia). Celková plocha parciel: 986 m2 Zastavaná plocha stavbami: 641 m2 Počet parkovacích miest: cca. 10 Objekt je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia, elektrika, telefón). Priestory sú vykurované vlastným kotlom ústredného kúrenia (plynový kotol). Teplá úžitková voda je ohrievaná plynovým kotlom do zásobníka vody. CENA: na vyžiadanie v realitnej kancelárii * Obhliadku si môžete rezervovať u makléra ponuky • Marián Bielik. * Potrebujete zabezpečiť výhodné financovanie? • kontaktujte makléra tejto ponuky. ► Každá inzerovaná nehnuteľnosť v našej ponuke je aktuálna (Podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná). ► Využite získanie bezkonkurenčných podmienok s HypotékouPlus pri kúpe tejto nehnuteľnosti!
DOM V LAZOVNEJ ULICI, Banská Bystrica
Realitná kancelária MAXISS Vám ponúka na predaj dom v centrálnej časti mesta Banská Bystrica nachádzajúci sa v Lazovnej ulici v Banskej Bystrici v blízkosti Štátnej vedeckej knižnice. V podzemnom podlaží sa nachádzajú pivničné klembové priestory v ktorých by mohla byť napríklad vináreň, na prízemí je možné vybudovať obchodné priestory alebo reštauráciu a poschodie je možné využiť na kancelárske priestory alebo malý penzión. Možná je taktiež rekonštrukcia objektu a jeho prerobenie na byty spolu s využitím zadného traktu objektu. V zadnej časti objektu sa nachádza voľná plocha. V cene nehnuteľnosti je započítaný aj pamiatkový prieskum objektu ktorý bol vykonaný v tomto roku. Výhodou objektu je jeho poloha takmer v centre mesta Banská Bystrica. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať či mailom alebo telefonicky.