inzercia, predaj, predám, bazár

Dres POC Radiant Jersey veľkosť L

Kategória: Športové oblečenie

Predám nový dres POC Radiant Jersey vhodný na zimu a začiatok jari a koniec jesene. Dôvod predaja je nevhodná veľkosť. Odporúčam na postavu cca 175-180cm výšky a 75-85kg hmotnosti.

MOC: 179,-€

Dres POC Radiant Jersey veľkosť L
Podobné inzeráty
POC lyžiarske okuliare
Nové, nikdy nenosené, len skladované lyžiarske okuliare značky POC. Farebné prevedenie actinium pink. POC Fovea Clarity - Vyvinutý poprednými predstaviteľmi v obore optiky Carl Zeiss. Okuliare sú navrhnuté pre rôzne svetelné podmienky - slnečno, polojasno a zamračené. Model Fovea Clarity oproti klasickému modelu Fovea ponúka lepší optický výkon a zorníky sú navyše ošetrené proti zahmlievaniu a poškriabaniu. Okuliare majú ventilačné otvory napomáhajúce prúdeniu vzduchu a zabraňujú zahmlievaniu okuliarov. Vďaka mäkkému rámu a trojvrstvovej pene okuliare pohodlne a bezpečne sedia na tvári. Aby okuliare držali aj na helme na vnútornej strane popruhu sú prítomné silikónové prvky. Kompletná ochrana proti UV žiareniu je u POC okuliarov samozrejmosťou. Okuliare POC Fovea Clarity sú pre lyžiarov a snowboardistov ktorí vyžadujú maximálny optický výkon. Zorník v prevedení Clarity Spektris Blue je vhodný prevažne do polojasného počasia. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom, NEVOLAŤ!!!
Le Col x Strava 8848 Jersey limited
Predám úplne nový, nikdy nenosený, veľmi krásny a kvalitný cyklodres Le Col x Strava 8848. Rozmer XXL. Veľkosť mi nesadol, vlastne som ho ani nevedel vyskúšať lebo rukáv mi neprešiel cez predlaktie (športujem armwrestling, mám trochu hrubšie predlaktie) Inak sa mi zdá aj o číslo menší. Najlepšie by to bolo osobne aj vyskúšať v prípade. Origo cena, 135 Libier, Cena 65 Eur. Pro Aero Jersey one of our most popular and fastest choices, elite Italian fabrics and High Speed Lycra over the shoulders work to trip air, smoothing your passage on the road. Breathable and lightweight, a silicone hem gripper ensures this jersey remains planted as you climb. With thick silicone cuffs further planting the jersey, a quality YKK zip ensures reliable fitment. Finished with three rear pockets, this jersey maintains an emphasis on practicality - allowing you to be fully equipped when tackling future climbs.
GORE Wear C7 Pro Jersey
predam dres GORE Wear C7 Pro Jersey, velkost L, raz vyskusany. specifikacia
Isadore Signature Deep Winter Long Sleeve Jersey S
Predám nosený Isadore Signature Deep Winter Long Sleeve Jersey bijou blue veľkosť S Najteplejší zimný dres od isadore merino Stav: používaný, látka má trochu žmolky viď foto, nevplýva na funkčnosť, stále veľa života Pôvodná cena: 190e Predám: 50e Viac info o produkte:
Liverpool FC 2004-06 reebok (home) dres GERRARD 8, veľ. XL
Domáci reebok dres Liverpool FC z rokov 2004 až 2006. Dres je nosený, sponzor Carlsberg a veľkosti sú už spraté, ale inak je dres ešte pomerne zachovalý. Dres má Lextra potlač znakov Premier league s menom GERRARD a číslom 8. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.
POC dres
Predám MTB funkčný dres POC. Jedná sa o repliku. Veľkosť M