inzercia, predaj, predám, bazár

Drevená lavička

Kategória: Doplnky

Dekoračná drevená lavička ručná práca 20 eur tel
Drevená lavička
Podobné inzeráty
Dekoračná drevená lavička
Dekoračná drevená lavička šírka 30cm ručná práca 20 eur tel
Ozdobná lavička
Vysokokvalitná lavička má poťah v štýle patchwork s motívom vidieckych interiérov, vďaka čomu predstavuje zaujímavý kúsok nábytku, ktorý ozdobí každý príbytok, a je ako stvorená do spálne, haly, predsiene či obývačky. Lavička pozostáva z dreveného rámu a látkového čalúnenia, vďaka čomu je robustná, no zároveň pohodlná, Špecifikácie Farba: Modrá a biela Prevedenie: Pruhy, kvety a body Štýl: Country Materiál: Drevo a preglejkový rám + dubové nohy Celkové rozmery: 100 x 32 x 54 cm Hĺbka sedadla: 66 cm Hĺbka sedadla: 32 cm Výška opierky na ruky: 14,5 cm Výška sedadla od zeme: 39,5 cm Hrúbka sedadla: 16,5 cm Rozmery nožičiek: Φ 3,5 ~ 6 x 22,5 cm Max. nosnosť: 110 kg Tkanina: Bavlna: 50%, Polyester: 50%
Lavica, lavička, úložný box
Lavička, úložny box. Treba vytepovať na niektorých miestach.
Drevená krabička Morský koník
Drevená dekorácia magická krabička Morský koník Nádherná drevená vyrezávaná krabička vysokej kvality je ručne vyrobená na Bali. V strede každej krabičky je priestor na malý darček alebo pre vaše tajné priania. Krabička je vyrobená ako hlavolam. Musíte prísť na to v akom poradí ju máte poskladať. Krásna ručná práca, ktorá poteší milovníkov drevených dekorácií, môže poslúžiť aj ako soška. Materiál: drevo Sheesham Pôvodná cena: 17,90 V prípade záujmu prosím písať, ďakujem.
Drevena policka macrame
Drevená polička macramé - nová.
Drevená forma.RETRO.
Drevená stará forma na kachlice. Nálezový stav. Cena 30 €. Platí do zmazania. Klikni na meno a pozri všezky moje inzeráty.