inzercia, predaj, predám, bazár

Drevená misa a svietnik

Kategória: Umelecké predmety

Ponúkam na predaj drevenú misu na ovocie a dvojramenný svietnik, nepoškodené, nálezový stav. Výška misy 7cm, priemer 27cm, výška vyššieho ramena svienika 12cm. Cena za obe 8€ + poštovné. V prípade záujmu ma kontaktujte na email, tel. číslo je neplatné. pozrite si aj moje ďalšie ponuky...
Drevená misa a svietnik
Podobné inzeráty
Svietnik v samoraste
Svietnik v samoraste Predam rucne vyrobeny svietnik v samoraste so zlatou svieckou. Dlzka 32 cm x 24 cm vyska
SVIETNIK UMELECKY  KOVANY
Predám masivny umelecký KOVANY trojramenný svietnik podľa vyobrazenia. Výška svietnika 140 CM, šírka v najširšom mieste 42 CM. Svietnik na tri mohutné sviečky doplni aj moderný priestor v hale či v spoločenskom priestore. Predám za 100 €. Len osobný odber.
Svietnik kovový
Predávam kovové dekoračné svietniky. Svietnik je povrchovo upravený čiernou alebo hnedou akrylovou farbou.Všetky časti svietnika sú kované polotovary, ručne zvárané. Je určený na použitie v interiéri, pre úzku sviečku s priemerom do 20mm. Sviečka nie je súčasťou výrobku, foto so sviečkou slúži len pre lepšiu predstavu o použití svietnika. Svietnik je vhodný ako dekorácia ale aj ako romantický darček,či prekvapenie,z lásky, k Vianociam... Ak máte nejaké otázky, rád Vám ich zodpoviem.
Červená krištáľová misa C 35 cm
Červená krištáľová misa C 35 cm Červená krištáľová misa s priemerom 35 cm naladená na tón C. Vyrobená z 99,99 čistého krištáľu. Rozoznieva sa úderom paličky alebo točením a je zdrojom pozitívnych vibrácií harmonizujúcich telo i myseľ. Ideálna na relaxáciu, meditáciu, masáž zvukom. Pokiaľ ju skombinujeme s ďalšími misami, účinok a hĺbka vibrácií sa ďalej znásobí. Dodávaná s paličkou a podložkou.
Biela krištáľová misa 28 cm F "srdce"
Biela krištáľová misa 28 cm F "srdce" 159,- Biela krištáľová misa s priemerom 28 cm naladená na tón F. Vyrobená z 99,99 čistého krištáľu. Rozoznieva sa úderom paličky alebo točením a je zdrojom pozitívnych vibrácií harmonizujúcich telo i myseľ. Ideálna na relaxáciu, meditáciu, masáž zvukom. Pokiaľ ju skombinujeme s ďalšími misami, účinok a hĺbka vibrácií sa ďalej znásobí. Dodávaná s paličkou a podložkou.
Drevená sviečka Fenix. Drevený svietnik.
Sviečka Phoenix je vyrobená z prírodných materiálov. Svietnik je vyrobený z borovicového dreva páleného ohňom. Sviečka je vyrobená z prírodného včelieho vosku s dreveným knôtom. Bezpečné horenie sviečky, spodok sviečky tvorí hlinená podložka.