inzercia, predaj, predám, bazár

Drevena ohrádka KLUPS Jonas white

Kategória: Nábytok pre deti

Predám krásnu drevenú ohrádku KLUPS Jonas 100x96 aj s vložkou do ohrádky v modrej farbe v dobrom zachovalom stave.
Osobny odber Bratislava Nove Mesto.
Drevena ohrádka KLUPS Jonas white
Podobné inzeráty
Detská ohrádka Klups Jonas
Predám detskú ohrádku Klups Jonas, rozmery 100x96cm, na kolieskach. Pevné dno ohrádky s poťahom z PVC, nastaviteľné v piatich úrovniach, tri vyberatelné tyčky. Materiál borovica. Originálny vnútorný látkový poťah. Osobný odber. Možný dovoz v rámci TN a NM.
Detská ohrádka Joie Cheer
Predám detskú ohrádku Joie Cheer Little Explorer. Ohrádka Cheer je perfektnýá detská ohrádka na cesty. Pre zabavenie dieťaťa obsahuje ohrádka dve plyšové hračky prichytiteľné na siluetu horskej scenérie. Ohrádka len minimálne používaná ako nová v super stave.
Detska ohradka s kolieskami Jonas, znacka Klups
Predam detsku ohradku znacky Klups. Mame ju demontovanu, po stahovani ma nejake odreniny, vid foto. Nebrania pouzivaniu. Pribalim aj vlozku/mantinel do ohradky (novy stal 30 Eur). Popis z webu: Chrakteristika: - 3 odnímatelné příčky - 5 poloh nastavitelné výšky podlahy - kolečka jsou součástí ohrádky Barva: bílá Materiál: masivní borovice Materiál dna: PVC Rozměry: vnitřní rozměr: 100x96 vnější rozměry: 105x75x101 (včetně koleček)
Prebaľovaci pult
Klups na Hnedy drevený prebaľovaci pult bez podložky z komody Klups 53cm x 73cm. Pasuje na komodu o hĺbke max 47cm. 14€ Prebalovacia podložka s pevnou doskou vnutri a kolikmi na spodnej strane na uchytenie o postieľku alebo komodu 79cm x 47cm 9€ Bez poškodení Osobný odber PB V rámci mesta môžem priviest
Ohradka klups s mantinelom
Predám ohradku KLUPS aj s mantinelom. Ohrádka je vo vybornom stave, male škrabance, jedno koliesko je asi pokazené, neskúšala som to opravit. Museli sme prebrusit jeden drziak matracu, kedze bol od výroby zle vybruseny a nepasoval. Je to na foto. Da sa polohovat. Je pevna, kvalitna. Mantinel je zachovaly. Cena 80eur,predam pen spolu.. Najlepsie osobny odber. Podvodnici s packetou nevolat!!!
Detska ohradka Chicco
Predam detsku ohrádku Chicco s hracou dekou. Ohrádka je vybavená mäkkou a farebnou hracou dekou s detskými motívmi, ktorú možno použiť aj na hranie mimo ohrádky. - ohrádka je osadená 4 praktickými madielkami, ktoré podporujú detskú nezávislosť a pomáhajú im postaviť sa a stáť - ohrádka má skladaciu konštrukciu - po zložení zaberie ohrádka veľmi málo miesta (22 × 22 × 85 cm)