inzercia, predaj, predám, bazár

Drevená ohrádka pre deti Santos - borovica

Kategória: Nábytok pre deti

Drevená detská ohrádka Santos v troch rozmeroch je vyrobená z kvalitného borovicového dreva v prírodnom prevedení. Použité farby a laky sú certifikované a bezpečné pre deti. Na jednej strane ohrádky sú tri vyberateľné tyčky. Vďaka použitým montážnym skrutkám je možná viacnásobná montáž a demontáž ohrádky.
Rozmery:
120 x 120 cm
Veľmi málo používaná
Len osobný odber
Drevená ohrádka pre deti Santos - borovica
Podobné inzeráty
Puppolina Ohrádka 120x120 borovica
Ohrádka 120×120 borovica je drevená ohrádka pre bezpečné hranie Vašich najmenších. Doporučené deťom od 6 mesiacov veku. Rozstup tyčiek: 5,4 cm. K OHRÁDKE PRIDÁM AKO BONUS: Woody Hojdačka pre bábätko, textilná Komfortná detská hojdačka pre najmenších, je tvorená masívnym, hladko brúseným, dreveným rámom a textilným materiálom (100% bavlna). Je ideálna pre odpočinok najmenších detí. Dieťa možno do hojdačky komfortne vložiť a za ľahkého pohupovania môžu deti príjemne odpočívať. Hojdačka je nastaviteľná.
Drevená ohrádka 150x150
Predám Drevená ohrádka pre deti Santos - borovica 150x150. Kupovaná minulý rok. Používaná pol roka. Nová stala 85€
Detská ohrádka Joie Cheer
Predám detskú ohrádku Joie Cheer Little Explorer. Ohrádka Cheer je perfektnýá detská ohrádka na cesty. Pre zabavenie dieťaťa obsahuje ohrádka dve plyšové hračky prichytiteľné na siluetu horskej scenérie. Ohrádka len minimálne používaná ako nová v super stave.
Detská ohrádka
Predám novú, minimálne používanú detskú ohrádku, rozmer 120x120. PC 75€ Prikladám link ohrádky. Len osobný odber. Bratislava. V prípade záujmu pošlem viac fotiek.
Milly Mally Fun ohrádka, cestovná postieľka
Cestovná postieľka alebo ohrádka - to je na vás. Ľahká, praktická, skladacia - to všetko sú charakteristiky šikovnej ohrádky pre deti, ktorú je možné používať aj ako cestovnú postieľku. Ohrádka je dodávaná s prenosnou cestovnou taškou a vnútorným skladacím matracom. Ohrádka disponuje 4 úchytmi, ktoré napomáhajú deťom postaviť sa v ohrádke. Vchod do ohrádky je otvárateľný na zips. Ohrádka má pevnú kovovú konštrukciu a odolné steny z pevnej tkaniny. ✎ TECHNICKÉ ÚDAJE A ROZMERY Nosnosť: 15 kg Hmotnosť ohrádky: 8,9 kg Vonkajšie rozmery: 100x100x75 cm (DxŠxV) Rozmery v cestovnej taške: 95x21x22 cm Pôvodna cena 93€.
Ohrádka Baby Design Play Up
Ohrádka Baby Design Play Up Ohrádka v zachovalom stave, užívaná pol roka. Opotrebovania viď fotky - zošitá malá dierka na sieťke, zošúchaná látka po bokoch konštrukcie (ohrádka bola pri stene) ... Jednoduchý systém skladania a rozkladania. Ohrádka v praktickom obale. Súčasťou ohrádky sú držiaky, ktoré pomáhajú so vstávaním malých detí. Rozmer ohrádky: 106 x 106 x 86 cm. Rozmer ohrádky v obale: 21 x 95 x 22 cm. Hmotnosť: 10,9 kg.