inzercia, predaj, predám, bazár

Drevená skladacia ohrádka Geuther - biela

Kategória: Nábytok pre deti

Posuniem ďalej drevenú ohrádku/postieľku zn. Geuther, je skladacia, rošt+ matrac. Nastaviteľný rošt do dvoch poloh. Dá sa zložiť, čiže može poslúžiť aj ako cestovná.
Kupovaná v Brendone. Viac foto a info mailom.
Drevená skladacia ohrádka Geuther - biela
Podobné inzeráty
Drevená skladacia ohrádka Geuther - biela
Posuniem ďalej drevenú ohrádku/postieľku zn. Geuther, je skladacia (tie sú drahšie) umyvateľný rošt s výstužou + dokúpený aj matrac. Nastaviteľný rošt do dvoch poloh. Dá sa zložiť, čiže može poslúžiť aj ako cestovná. S kolieskami. Kupovaná v Brendone. Takáto len iný typ roštu. Viac info mailom. Má estetické chybičky škrabance ktorým sa nevyhnete. Rozumná dohoda možná.
Detska ohradka Geuther 97x97cm
Predam detsku ohradku zn. Geuther kupovanu 06/2022, takmer nepouzivana, bez znamok opotrebovania alebo pouzivania, farba Natur, pevne dno, nastavenie 3 vysok, v zaruke(kupovana v Brendon), iba osobny odber. Vsetky detaily tu
Konfiguračná zábrana Geuther 2762 Natural
Zábrana Geuther 2762 Natural Predám použitú zábranu s dvierkami GEUTHER 2762 Natural (buk). Rovný diel 97cm s dvierkami (otvor 56 cm) a dva bočné nástavce 47cm. Výška 78 cm. Uhlovo nastaviteľné tanierovými nadstavcami so skrutkami do 8 otvorov pre pevné nastavenie. Šírka 100-170 cm (niekto uvádza 180...na foto 142 cm). Uchytenie do steny (2 skrutky každá strana) zboku aj čelom k stene. Pripevniteľné do prechodu, do rámu dverí. Dvojité bezpečnostné uzamykanie (detský zámok) a otvorenie zdvihom. Dvere sa dajú otvárať do obidvoch strán (otočný doraz). Dá sa zložiť, rozložiť jednou rukou. Materiál bukové drevo a plast. Nová sa predáva za približne 200 €. Osobný odber BA-Ružinov, alebo doveziem v rámci BA resp. obcí v okolí Trnavy.
Zábrana Geuther 2762 Natural
Predám použitú zábranu s dvierkami GEUTHER 2762 Natural (buk). Rovný diel 97cm s dvierkami (otvor 56 cm) a dva bočné nástavce 47cm. Výška 78 cm. Uhlovo nastaviteľné tanierovými nadstavcami so skrutkami do 8 otvorov pre pevné nastavenie. Šírka 100-170 cm (niekto uvádza 180...na foto 142 cm). Uchytenie do steny (2 skrutky každá strana) zboku aj čelom k stene. Pripevniteľné do prechodu, do rámu dverí. Dvojité bezpečnostné uzamykanie (detský zámok) a otvorenie zdvihom. Dvere sa dajú otvárať do obidvoch strán (otočný doraz). Dá sa zložiť, rozložiť jednou rukou. Materiál bukové drevo a plast. Osobný odber BA-Ružinov, alebo doveziem v rámci BA resp. obcí v okolí Trnavy.
Detská ohrádka Joie Cheer
Predám detskú ohrádku Joie Cheer Little Explorer. Ohrádka Cheer je perfektnýá detská ohrádka na cesty. Pre zabavenie dieťaťa obsahuje ohrádka dve plyšové hračky prichytiteľné na siluetu horskej scenérie. Ohrádka len minimálne používaná ako nová v super stave.
Ohrádka
Detská ohrádka značky Milly mally .. pridávame aj popis priamo z e shopu Detská skladacia ohrádka Milly Mally Fun. Jednoduché a rýchle skladanie ako u cestovnej postieľky. Priehľadná sieťka na bočných stranách. Jeden bok má otváracie dvierka na zips. Ohrádka má mäkkú farebnú matrac. Súčasťou je tiež taška na prenášanie. Rozmery: cca 100x100 cm, po zložení: cca 22x21x95 cm, váha 10 kg. Nosnosť ohrádky je 18 kg je k nej aj prepravná taška + pridáme k nej aj polystyrény o hrúbke tuším 18 CM a 8 CM ( používali sme ich pod podložku lebo ohrádka je pomerne vysoká aby sme sa nemuseli tak veľmi skláňať k dieťaťu) používaná bola 10 mesiacov , je bez poškodení