inzercia, predaj, predám, bazár

Drevená závesná tabuľka

Kategória: Ostatné

Drevená závesná tabuľka Vitajte s jarným motívom je vyrobená z 3 mm brezovej preglejky. Všetky diely sú vyrezané laserom a ručne nalepené na preglejku. Diely sú ručne maľované farbami vhodnými do exteriéru a striekané špeciálnym lakom na ochranu dreva v exteriéri.

Drevenú tabuľku Vám viem vyrobiť na želanie aj bez farieb, v prípade ak si chcete tabuľku vymaľovať spolu s deťmi :)

Tabuľku Vám viem upraviť podľa Vášho želania, prosím kontaktujte ma vopred a dohodneme sa :)
Drevená závesná tabuľka
Podobné inzeráty
Drevená tabuľka na stojke
Drevená tabuľka:použitie(svadba,ozdobná smerová tabuľka,atď. V prípade záujmu o väčšie množstvo kontaktovať 2 týždne dopredu.
Drevená natur tabuľka - VITAJTE
Tento pekný kus dreva som našla na potulkách zo psom. Tak som drevu dala druhú šancu a vznikla z neho táto prírodná vítacia tabuľka. Zdobí ju kovový zvonček a drevené srdiečko. Z bieleho špagátu som vytvarovala písmenká. Tabuľka je nalakovaná. Veľkosť: 25 cm Stránka s vecičkami Sashe:
Homba
Predám pár krát použitú zavesnú kolísku zn.Homba Cena: 77€ Doprava: Packeta (v cene) Popis od predajcu: Závesná kolíska homba baby pre bábätká (0–12m) je pohodlná, ergonomická a účinná na denné spinkanie. Bábätko sa príjemným hojdaním ľahko uspí. Pevná látka, ergonomický tvar a vyvýšená hlavička proti refluxu. Vo vnútri homba baby sa nachádza antialergénny matrac s pohánkovými strukmi (antialergénny, masážny, antibakteriálny matrac). Ideálna na denné spinkanie bábätka. Závesná kolíska svojím hojdaním navodí dieťatku pocity "ako v brušku mamičky". Možnosť kolísku ukotviť do stropu, alebo umiestniť na stojan. Praktické balenie v taške sa dá ľahko preniesť na chatu, na dovolenku, či kamkoľvek vziať so sebou.  Súčasťou balenia je: závesná kolíska homba baby antialergénny matrac s pohankovými strukmi obal na matrac (100% bavlna) pružina s lanom 2m a látkovým obalom vo farbe vaku skoba na uchytenie pružiny karabína na zavesenie kolísky lano 2m pre zavesenie dubová drevená rozpera praktická taška na zabalenie homba baby s príslušenstvom Veľkosť: 0–12 mesiacov Materiál: 100% bavlna, dubové drevo Spôsob výroby: strojové šitie
Tabuľka
Predám dve veľké tabuľky na kreslenie s kriedou. Srdiečko má veľkosť šírku: 37cm a dľžku: 35cm -Cena: 4€. Druhá tabuľka má šírku: 35cm a dľžku 50cm. Velká tabuľka má v pravom hornom rohu jednu malú chybyčku -Cena: 6€
Detská drevená hojdačka závesná
Detská drevená hojdačka závesná. Máme na predaj kvalitnú drevenú hojdačku z prírodného bukového dreva. Rozmer sedačka :35 x 27 cm. Nosnosť 200 kg. Vhodná pre deti od 3-och rokov. Materiál: bukové drevo. Vyrobené na Slovensku! Farba povrazu je červená alebo modrá. Cena: 14,- EUR Posielame kuriérom na dobierku alebo prevodom vopred. Cena za prepravu 5,- EUR Pozri si aj iné inzeráty. Inzerát je platný do zmazania.
Tabuľka
Závesná dekoračná kovová tabuľka 36x13cm