inzercia, predaj, predám, bazár

Drevené bedničky

Kategória: Rastliny

Ponúkam na predaj drevené bedničky zo smrekového dreva, na rôzne využitie, silné, spájané drevoskrutkami.

Rozmery: 100 cm x 40 cm x 32 cm, cena 19,50€/ks

80 cm x 38 cm x 32 cm, cena 17,50€/ks

70 cm x 36 cm x 27 cm, cena 15,50€/ks

Bližšie informácie telefonicky.
Osobný odber alebo poštou na dobierku.
Drevené bedničky
Podobné inzeráty
Drevené bedničky
Ponúkam na predaj drevené bedničky zo smrekového dreva, na rôzne využitie, silné, spájané drevoskrutkami. Rozmery: 40 cm x 28 cm x 22 cm, cena od 4,90/ks Bližšie informácie telefonicky. Osobný odber alebo poštou na dobierku.
Drevené bedničky
Ponúkam na predaj nové drevené bedničky zo smrekového dreva, na rôzne využitie, silné, spájané drevoskrutkami, teraz za veľmi výhodnú cenu, veľmi kvalitná. Rozmery: 40 cm x 28 cm x 22 cm, cena od 6,00/ks Bližšie informácie telefonicky. Osobný odber alebo poštou na dobierku.
Bedničky
Predám bedničky zo smrekového dreva prírodné alebo opálené. Využitie ako bytový doplnok, prepravka, kvetináč a iné rôzne využitie. Cena: od 5€/ks podľa veľkosti
vynove flasky s bednamy
predam plastove bednicky s litrovymy flaskamy niekomu posluzia ako na svadbu na vyno dohodov odber ihned
Drevený vláčik
Ponúkam na predaj nový drevený vláčik. Vagóny môžu slúžiť ako bedničky na kvety, ale je vhodný tiež ako ukladací priestor na hračky pre deti a pod. Rozmery: d.150 cm x š.36 cm x v.35 cm Cena: dohodou Bližšie informácie telefonicky. Osobný odber alebo poštou na dobierku.
Drevený vláčik
Ponúkam na predaj nový drevený vláčik zo smrekového dreva. Vagóny môžu slúžiť ako bedničky na kvety, ale je vhodný tiež ako ukladací priestor na hračky pre deti a pod. Rozmery: d.150 cm x š.36 cm x v.35 cm Cena: dohodou Bližšie informácie telefonicky. Osobný odber alebo poštou na dobierku.