inzercia, predaj, predám, bazár

Drevené hodiny s dizajnom

Kategória: Umelecké predmety

Vygravírujem nástenné hodiny (priemer 30cm) s Vašim vlastným dizajnom, logom, menom, iniciály, venovaním, alebo navrhnem pre Vás dizajn na hodiny.

Materiál:
Drevená dyha hrúbka 4mm
Drevené hodiny s dizajnom
Podobné inzeráty
Masívne drevené hodiny - 75 cm priemer
Predám masívne drevené hodiny o priemere 75cm. Kovová obruč čiernej farby v kombinacií s prirodným drevom tvorí moderný doplnok do každej miestnosti. Hrúbka dreva je 3 cm. Tichý hodinový strojček značky Quartz zabezpečuje nerušivé plynutie času. Každe hodiny su vďaka kresbe a typu dreva jedinečne. Možnosť urobiť práve Vaše hodiny aj na mieru podľa zadania. Vhodné aj ako darček. Pozri aj ďalšie moje inzeraty. #masiv #drevo #dizajn #hodiny #interier #doplnok #darcek #nabytok #vkus #moderne
Ručne vyrábané drevené hodiny SNEŽIENKA
Ručne vyrábané drevené hodiny SNEŽIENKA s prírodným motívom. Netradičná kombinácia sadrového odliatku s motívom snežienok a dreveného podkladu z jaseňového dreva. Odliatok i podklad sú ošetrené akrylovým matným lakom. Pohon zabezpečuje presný elektrický strojček napájaný AA batériou, ktorá je v cene hodín. Ručičky sú vyrobené z dreva. Hodiny je možné umiestniť do stojanu (nie je v cene) alebo zavesiť na stenu vďaka zadnému otvoru. Zasielame v ekologickom balení s poistením zásielky. Vyrobené na Slovensku s láskou k prírode. Veľkosť: Priemer sadrového odliatku: 17,5 cm, hrúbka: 2 cm Priemer dreveného kruhu: 20,5 x 22,5 cm, hrúbka: 2,5 cm Materiál: jaseň, sadra Spôsob výroby: odlievanie, brúsenie
Hodiny nástenné vinylové
Predám nástenné hodiny vyrobené z vinylovej platne. Hodiny sú nové a funkčné. Cena je za jedny hodiny.
Hodiny nástenné vinylové
Predám nástenné hodiny vyrobené z vinylovej platne. Motív: Pink Floyd a neznáma kapela. Hodiny sú nové a funkčné. Cena je za jedny hodiny.
stolové hodiny
Predám drevené stolné hodiny v provensálskom duchu s odkladacím priestorom. Hodiny fungujú na tužkovú batériu, ktorú si treba dokúpiť.
Hodiny drevene
Hodiny vyrobene zo stareho kmeňa (hodiny su nove moznost aj iny tvar) rozmer cca 40x30cm