inzercia, predaj, predám, bazár

Drevené meno LAURA

Kategória: Nábytok pre deti

Ponúkam peknú dekoratívnu ozdobu - meno, vyrezávané z dreva.
Meno môžete použiť na detský nábytok, dvere alebo stenu. Môžete ho aj farebne upravovať. Rozmer do výšky je 9 cm, dĺžka podľa počtu písmen.
Ak chcete iné meno, alebo viac mien, kľudne mi napíšte.
Cena zásielky pri platbe na účet:
Doporučený list na poštu: 2,15 eur, max 3 mená/zásielka.
Balík na poštu: 3,10 eur/zásielka.
Balík na adresu: 4,00 eur/zásielka.
Drevené meno LAURA
Podobné inzeráty
Predam detsku postielku Scarlett Laura buk, kolieska
Predam detsku postielku Scarlett Laura prirodny buk, kolieska, odnimatelna bocnica, nastavitelna vyska lezadla, 120x60, viac info tu: pri rychlom jednani matrac+chranic, navliecky+mantinel zdarma, po dohode mozny dovoz do BA, MA, SI, SE. Cena 199,-€,
Scarlett detská postieľka Laura, buk, 120x60cm
Predam Scarlett detsku postielku Laura, buk, 120x60cm. Siva farba. Bocnica je stahovatelna, moznost pripojit k manzelskej posteli. 5 vyskovych urovni ulozenia rostu. Matrac gratis v pripade zaujmu. Kolieska s brzdou pre fixaciu, povodna cena takmer 400 eur. Vyuzivana cca 2 roky. Neposielam, len osobne Kosice. Inzerat aktualny do zmazania. Parametre:
Drevený nápis - meno LAURA
Drevené meno ozdobí každé dvere či interiér detskej izby. Môžete ho použiť na stenu alebo na poličku a stane sa tak pekným doplnkom, ktorý skrášli a oživí celý váš interiér. Meno je vyrobené z 4 mm hrubej brezovej preglejky, ktorá môže byť farbená farbami určenými na detské hračky. Výška mena je 9 cm a veľkosť mena je prispôsobená jeho dĺžke. Ak chcete iné meno, kľudne mi napíšte, dohodneme sa. Poštovné pri platbe na účet: Doporučený list na poštu: 2,70 eur, Balík na poštu: 3,20 eur/zásielka. Balík na adresu: 4,20 eur/zásielka.
Predám postieľku Puppolina Laura II
Predám úplne novú, nevybalenú postieľku Puppolina model Laura II aj s dvoma vyberateľnými tyčkami vo farbe jelša. V rámci Ba doveziem zdarma.
Detská postielka Scarlett Laura
Ponúkam na predaj detskú postielku Scarlett Laura, ktorá je vyrobená z masívneho buku v prírodnom odtieni. Jej súčasťou je odnímateľná bočnica a rošt nastaviteľný na 5 polôh. Nohy postieľky sú predvŕtané pre kolieska, ktoré sú súčasťou postieľky. K postielke predávame aj originál Scarlett Agáta matrac kokos-pena-kokos výšky 11,5 cm. Len osobný odber! ďalšie info: Farba: prírodná Bočnice: Stiahnutie alebo zasunutie pod postieľku Celková dĺžka: 128 cm Celková šírka: 69 cm Materiál: buk Počet polôh roštu a výška od zeme: 5, 1 poloha - 26 cm, 2 poloha - 32 cm, 3 poloha - 39 cm, 4 poloha - 45 cm, 5 poloha - 52 cm Rozmer: 120 x 60 cm Vnútorná dĺžka: 120 cm Vnútorná šírka: 60 cm Výška bočnice: 87 cm Výška čela od zeme (bez koliesok): 101,5 cm
Predám novú, nevybalenú postieľku Puppolina model Laura II
Predám úplne novú, nevybalenú postieľku Puppolina model Laura II aj s dvoma vyberateľnými tyčkami vo farbe jelša. V rámci Ba doveziem zdarma.